- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
YazdiiiimmBekliyoruuuuuz
Konu sahibi intihar etti galiba cevap vermedigine goreçirkef seni müstehak bu sana
beter ol
sana ah vah mı diyeceğimizi sandık
şimdi de bir kızılderili bul
ondan çocuk yap renklerin kardeşliği
Falan fistikarkadasimin bana sevgilisi yaziyor hosuma gitmiyordu ilk basta ama sonra anladimki benim ruh ikizim ne olur beni yadirgamayin bende biliyorum yaptigim hatayi ama cok seviyorum falan fistik
Ne yapmam lazim ayrilmak istedigi soluyor ama ayrilmiyor onduz hayat nasil gecer de bilmiyorum uff oldumu bilmem ama idare edin
O yazdığına yorum yapıyorum da hata veriyo gitmiyor ya telefondayim ondan mi kiYazdiiiimm
Konu sahibi intihar etti galiba cevap vermedigine gore
Bilmem ki cok uzun da degil ama anlamadim. Neyse karakteri öldurdum ben aklimda daha baska hikayeler var simdiO yazdığına yorum yapıyorum da hata veriyo gitmiyor ya telefondayim ondan mi ki
Kitao neyin yaz senBilmem ki cok uzun da degil ama anlamadim. Neyse karakteri öldurdum ben aklimda daha baska hikayeler var simdi
tabi canım kat kat mı istersin ,düzmü :)))))))KeS Bee SnNE be SLK
arkadasimin bana sevgilisi yaziyor hosuma gitmiyordu ilk basta ama sonra anladimki benim ruh ikizim ne olur beni yadirgamayin bende biliyorum yaptigim hatayi ama cok seviyorum falan fistik
Ne yapmam lazim ayrilmak istedigi soluyor ama ayrilmiyor onduz hayat nasil gecer de bilmiyorum uff oldumu bilmem ama idare edin
KatLI SHEkilll olurtabi canım kat kat mı istersin ,düzmü :)))))))
KatLI SHEkilll olur
almaablabundansonraböyleyazacağımhiçbüyükyazmayacağımsözsözsanakedilerininustunesözveririmSana caps lock tussuz klavye alcam.
Dusunmedim degil haa aklimda uc dort hikaye var onlarla ilgili yazabilirim bikac kitap. Hicbiyerde paylasmiyrm o hikayeleriKitao neyin yaz sen
almaablabundansonraböyleyazacağımhiçbüyükyazmayacağımsözsözsanakedilerininustunesözveririm
tamamablayakedilerininhatrınaseniyormucamBen bi doktora gideyimde yakın gözlüğü yazdırayım kendime öyleyse.
Hadi yaaa merak ettim vallaDusunmedim degil haa aklimda uc dort hikaye var onlarla ilgili yazabilirim bikac kitap. Hicbiyerde paylasmiyrm o hikayeleri
Bi tane daha yazdimHadi yaaa merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?