Fake konu acmak

Sevgiline anlatman cok sacma habersiz yapacaktin ne yapacaksan. Iki yüzüğün olurdu ne güzel

Merhaba kızlar. Sitenizi evlilik sözleşmesini arastırırken buldum ve bende durumumu size danısmak için konu acmaya karar verdim.
22 yasındayım. Üniversite sınavına girmedim bile cunku benim için zaman kaybı diye düşündüm. Hiç gelemem öyle ders çalışmalara fln.
Bir gün kız arkadaslarımla gezerken hafif bir trafik kazası geçirdim. Cok lüks bir araba bana carptı ama cok sukur bana bir sey olmadı. Arabanın carpmasıyla yere düşmüşken o anda arabadan 'O' indi. Hayallerimin beyaz Q7li prensi Öyle yakısıklıydı ki o an kalbimden vuruldum. Sonra arabadan yaşlı bir dede indi. Benim prens bu dedenin şoförü cıktı
Sonra bunlar beni hastaneye goturdu dedenin cok cok zengin biri oldugunu öğrendim.
Sonra bu dede bana asık oldugunu söyledi. Kendisi 82 yasında. Benimle evlenmek istedi. Bende kabul ettim.
ama bir problemimiz var kızlar.
Müstakbel kocamın 8 tane cocuğu var coğu yurtdısında ama bunlardan 1 tanesi varki beni deli ediyor. 38 yasındaki kızı.
Babamla parası için evleniyorsun ölünce mirasına konacaksın ama sana yedirmeyiz evlilik sözleşmesi yapacaksınız diyor ben ısrarla reddediyorum.
Buarada eger evlenirsek yakısıklı soför benim özel şoförüm olacak.
Ne yapmalıyım bu ablayı nasıl ikna edicem ben yaaa

Kızlar uzun yazmışım kusura bakmayın geleceğim buna bağlııı
Birde acaba 82 yasındaki birinin ortalama kaç yıllık ömrü kalmıştır?

Sen naap biliyo musun tatlim? Sözleşme yapmayi kabul et. Amca zaten yanık sana. Üzerine ev,araba,arsa,adina bankada hesap actr. Bu şartlarla evlenecegini soyle,dedem senin gibi citiri kacirmamak için kabul eder. 3-5 seneye nallari diker,sende şoförle huhhh huuuu

Ay inşallah yaa bende böyle umuyorummm ama o pis kadın her seyi mahvedecek diye cok korkuyorumm
Benim paragöz oldugumu düşünüyor halbuki hiç alakası yokk paraylaaa

Kızlar birde evlenince bu adamla gece nası yatcam ben kese kağıdı stoklasammı eve ne dersiniz

Oncelikle dedeyi onu sevdiğine inandir tatlim sonra da cici anne kabullenmeleri zor olur evlenelim suprix yapalim de. Evlendiğin gun yemeğie fare zehiri at. Oldu da bitti maşallah miras senin şoför senin

Müge anlı ya düşesice.

Büyü yaptirsana bu kadar telaş edeceğine? Eli kolu bağlanır. Bizim var bi akraba büyü falan yapiyo numarasini yaz 0987 876 788 665 çok ucuza halleder senin işi hiç dert etme dedeyede bugün hazir değilim yarın diye oyala 3-5 ay zaten nallari diker o zamana kadar. Acele et ölmeden kapak at

Oncelikle dedeyi onu sevdiğine inandir tatlim sonra da cici anne kabullenmeleri zor olur evlenelim suprix yapalim de. Evlendiğin gun yemeğie fare zehiri at. Oldu da bitti maşallah miras senin şoför senin

Ben öldürememki yaa tanıdıgın bi kiralık katil varmı canım hayat memat meselesi

nekadar yardımseversiniz ya cok tesekkur ederim hiç aklıma gelmemişti hemen arıyorum buyucuyu.
Dedeyi bugun hazır değilim diye oyalayamam canım ya azgın teke takma dişleriyle yanaklarımı ısırmaya calısıyor şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…