- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Ohaaa pis sapikkknekadar yardımseversiniz ya cok tesekkur ederim hiç aklıma gelmemişti hemen arıyorum buyucuyu.
Dedeyi bugun hazır değilim diye oyalayamam canım ya azgın teke takma dişleriyle yanaklarımı ısırmaya calısıyor şimdiden
E bi zahmet hayrima adam oldurmicem heralde!!!!!!Tamam canım karsılığını mutlaka ödicem nede olsa zengin olmam an meselesi
vay harika senarist olursun sen :))Dort ay sonra
Kizlar dort ay once bi konu acmistim burda sanirim 17. Sayfada. Yirmi yasindayim kuzenimle dort yillik evliyim. Okuldan erasmus projesiyle gelen zencilerden biriyle ask yasiyordum. Ayni gun hem onla hem kocamla beraber olmustum. Sonra bir ay hicbiriyle birlikte olamadim ve hamile kalmistim. Bu konuyla ilgili fikir istemistim sizden. Neyse gel gelelim gelismelere. Size bunu yazdiktan dort gun sonra kocam geldi is seyahatinden. Ben hala dusunuyrm ne yapcam ne soyliycem ben bu adama ya cocuk ondan degilse diye. Neyse efenim gelmeden once de kocacim cok moralim bozuk senle konusmam lazim icim icimi yiyo artik bu yuku tasiyamam cok korkuyorum depresyona girdim sana ihtiyacim var yanimda olmana ihtiyacim var diye agladim telefonda. O da korktu hemen konusmamizin ertesi gunu isini birakip geldi. Ne oldu anlat dedi. Aglaya aglaya anlattim. Bu yuku daha fazla tasiyamiycam daha onceden soyliycektim ama korktum sonra uzuntuden hasta oldum dedim. Bir ay once sen seyahate gittiginin hemen ertesi gunu okuldan dersim bitince aksam anneme gidecektim ya hani gidememistim yari yoldan donmustum dedim. Ee dedi. O karanlikta okul lojmanlarinin arkasindan gecerken bi adam bana saldirdi. Namusumu kirletti dedim. Yuzunu goremedim hem karanlikti hem de teni koyu renkti dedim. Sanirim zenciydi dedim. Cok utaniyrm dedim. Sana durust olmak istedim bir aydir cok kotuyum cok utaniyorum yuzune bakamiyorum simdi dedim. O da agladi benle. Alnimdan optu. Senin bi sucun yok o serefsizi bulup cezasini verecegiz yikicam o okulu onun basina dedi agladim. Dedim beni bulur oldurur cok korkuyorum hem nasil bulcaz ki birsuru zenci var dedim. Yok efendim yakarim o okulu koca unide nasil boyle seyler olur onu oraya gomerim uckur meraklisi bilmem ne zor sakinlestirdim. Olay buyusun istemiyorum allah belasini versin dedim. Sabaha kadar uyumadik sarildi o gece hic yanimdan ayrilmadi. Beni rahatlatmaya calisti ben sana guvemiyrm senin bi sucun yok o adinin sucu bilmem ne. Esimi daha cok sevdim. Zor sakinlestirdim ama bi belaya daha bulasmak istemiyrm allahindan bulsun ugrasmayalim nasil olsa mahkemeler tecavuze ceza vermiyo bosuna yipranicaz falan dedim. Haklisin dedi. Ama bi gun bulursam onun pipisini koparcam dedi. Neyse o olay oyle gecti. Onun da bana soylicek seyleri varmis. İs yemeginde bi doktorla tanismis. Sansa bakin ki kadin dogum doktoru. Esinin cocugunun olma ihtimali var sogan kuru uygulamali demis. Ve sana bi test yapalim sperm sayin coksa hamile kalma sansi da cok demis. Belki tup bebek yaptirabilirisniz demis. Neyse yaptirmis testi ve gormus ki ESİM KİSİRMİS kizlarbebek o zenci adamdan yani. Neyse bunu ogrendikten bir hafta sonra dedim biseyler yapmaliyim bi plan lazim nasil soylicem falan adetim gecikti test yaptim onune koydum agladim napcam o adamdan hamile kaldim istemiyorum bu cocugu diye. Once sok oldu konusmadi bi sure. Sonra o bebegin bi sucu yok bak bu allahin bi lutfu benim cocuhum olmuyo senin de imkansiz demislerdi. Bu bebek bizim mucizemiz olacak. Ona sahip cikacagiz dedi. Bir daha sevdim kizlar. Sonra olanlari aileler ogrendi once kabullenemediler bebegi aldirin dediler sonra ultrason fotolarini gorunce onlar da kiyamadi. Kizlar hersey lehime inanamiyrm iyi ki basta tecavuze ugradim demisim. Esim bana inandi Dort aydir cok mutluyum kizlarr hersey cok guzel gidiyoorr zenci bebis teyzeleri olacaksiniiizz
Simdiden bi film projem var once kitabini yazmayi dusunuyorum ama nasil patliycam bilemiyorum studyolarin kapisinda mi yatsamvay harika senarist olursun sen :))
ben yazmayı çok severim şuan bir şeyler karalıyorum ama tabi burada anlattığım mor odalı gibi şeyler değil :))Simdiden bi film projem var once kitabini yazmayi dusunuyorum ama nasil patliycam bilemiyorum studyolarin kapisinda mi yatsam
Yalandan hikaye uyduralim diyorsun yaniuydurayim bi tane hemen kk klasiklerinden ortaya karisik hikaye
10 senelik sevgilim var cok seviyorum onunda beni sevdiginden eminim cunku ciddi dusunuyoruz annesiyle tanistim
Ama sevgilimi baska bir kizi operken gordum soke oldum cok kavga ettiik 1 hafta soguk davrandim sizce beni aldatiyor mudur ? Nefes alamiyorum yuregimmmm aciyorr o benim ilkimdi herseyi onda yasadim ben ayrilmak istemiyorum o kadar emek verdim ama o kizla mesajlarinida yakalamistim zaten yine cok buyuk kavga ettik ozur diledi bidaha yapmicam dedi sizce duzelir mi ? Ve evlenmeyi dusunuyorum ayril demeyin cik siviyirim ilkim
Al sana duzmece
Cok guzel resim cizerim karakalem ozellikle, bi de fotograf cekmeyi severim. Yazi yazmayi pek denemedim kucukken yazardim ilkokul yillarimda siir falan. Ama simdi bi kitap yazma merakim basladi cunku aklima cok guzel hikayeler geliyoben yazmayı çok severim şuan bir şeyler karalıyorum ama tabi burada anlattığım mor odalı gibi şeyler değil :))
senin ilgi duyduğun alan nedir?
ne güzel ilgi alanların var.ben çizemiyorum ama renklerle aram iyidir.foto çekmeyi bende seviyorum ama pro makinem yokCok guzel resim cizerim karakalem ozellikle, bi de fotograf cekmeyi severim. Yazi yazmayi pek denemedim kucukken yazardim ilkokul yillarimda siir falan. Ama simdi bi kitap yazma merakim basladi cunku aklima cok guzel hikayeler geliyo
Benim suan polisiye, ask, psikoloji olmak uzere aklimda uc farkli hikaye var ama kitap cikarabilecegimi pek sanmiyorum sadece bi hayal benim icinne güzel ilgi alanların var.ben çizemiyorum ama renklerle aram iyidir.foto çekmeyi bende seviyorum ama pro makinem yokşiirlerim var ama kısa hikayeler tercihim, özellikle gerilim :)
Benim kaynana ultra ultra cadi kızgın yağ doksem ben? Nadil olur? Fikir icin teşekkürler bu arada cok iyi oldiSelam hanimlar beni eski konularimdan bilen bilir bu benim 8.evliligim tam bir kaynana dusmani oldum artik. 7 Aylik hamileyim su an ve kizim olacak. Kaynana belasi evimize kondu bir turlu gitmiyor bir aydir rahat vermedi surekli hizmet ettirdi ve ustelik ne zaman donecegini de bilmiyordum. Bebegimiz kiz olacak diye de sevinmedi hic hatta bana dedi ki kadin olup bi oglan doguramadin. O anda esim calisiyordu ikimiz yalnizdik ben de cildirdim, "kaynana ne demek oglan doguramadin" diye cikistim o anda resmen gozum döndü caydanliktaki kaynar suyu alip kaynanamin uzerine attim neye ugradigini sasirdi sapsal yandi ciyak ciyak bagirdi ben oyle demek istemedim ki dedi. Benim de canim sıkıldı koltugun uzerine atladim ve ucan tekme ile agzina vurdum. Ardindan da basimin belasina nispet olsun diye kaynana kaynana aciyorum sana sarkisini acip oynadim bebegimin saglikli gelismesi acisindan da iyi bir sey yapmis oldum hareket etmek iyi gelir. Arkadaslar kaynanam artik muma dondu bir dedigimi iki etmiyor aslinda evden kovmayi dusundum fakat hizmetci olarak kullaniyorum camlari yerleri sildiriyorum hatta hamilelikten dolayi sisen nasirli ayaklarima masaj yaptiriyorum. Ha bu arada esime tek laf ederse onu yeniden yakacagimi soyledim isimi garantiye aldim. Yani anliyacaginiz bir derdim kalmadi sadece size de ornek olsun diye payastim mutlaka sizin de kaynananiz ile basiniz dertteyse kaynar su her derde deva dostlar siz de uygulamalisiniz henuz gorumcemin uzerinde denemedim ona da yapip tecrubelerimi paylascamm
Rica ederim canim gelin dayanismasi kadar guzel bir sey yok. Anliyorum seni kaynar su kurtarmaz gibi, en iyisi kezzap dok yuzune kizgin yag bile fayda etmeyebilir boyle cirkef modeleBenim kaynana ultra ultra cadi kızgın yağ doksem ben? Nadil olur? Fikir icin teşekkürler bu arada cok iyi oldi
Öyle mi diyorsun canım kezzap demek para demek huc degmez evde kixartmalardan artan yağı kullacaktim ben olmaz mi ki .s..s.s.sRica ederim canim gelin dayanismasi kadar guzel bir sey yok. Anliyorum seni kaynar su kurtarmaz gibi, en iyisi kezzap dok yuzune kizgin yag bile fayda etmeyebilir boyle cirkef modele
Öyle mi diyorsun canım kezzap demek para demek huc degmez evde kixartmalardan artan yağı kullacaktim ben olmaz mi ki .s..s.s.s
Zaten canim baaka ne diycem kizartma yaparken üzerine dokmus sakar anan derimHaklisin bes para etmez kaynanaya aleyhine olan biseyi yapmak icin bile fazla para harcamicaksin. Kizartmalardan artan kizgin yaglari kullan bak nasil kopegin oluyor. Esine is kazasi dersin.
tek bir hikaye üzerinden gitme kitabında 3 farklı hikaye olabilir her birini ayrıntılarla genişletebilirsen 300 sayfa civarı bir kitaba sahip olabilirsin hatta diyogları fazlalaştırsan 50 sayfa daha olur birazda geçmişe dönersin bir elli sayfada böyle çıksa ortaya 400 sayfalık kitabın hazır :)) ben kendimi bu şekilde motive ediyorum.Benim suan polisiye, ask, psikoloji olmak uzere aklimda uc farkli hikaye var ama kitap cikarabilecegimi pek sanmiyorum sadece bi hayal benim icin
En iyisi oyle de canim. Ee hallettin mi isi gelismelerden haberdar et merakta birakma cnm kolay gelsinZaten canim baaka ne diycem kizartma yaparken üzerine dokmus sakar anan derim
canım sana ne kadar teşekkür etsem az kızgın yağı döktüm üzerine ama tek fark var ben tamanen kurtuldum kaynanam öldü!! çook mutluyum canım cenazedeyiz şuan helva yiyorum gelseneEn iyisi oyle de canim. Ee hallettin mi isi gelismelerden haberdar et merakta birakma cnm kolay gelsin
ne yazıkki herkes senin kadar şanslı değil adama bak ne güzel jestler yapmış sana. yanlış anlama ama kıskandım. tabiiki hiç bahsetme bencede bu adamı kaçırma tatlım darısı bizlere olsuneski konularımı bilenler bilir.yeni sevgilime eski sevgilimin aradığını söyleme konusunda kararsızdım.çünkü yeni sevgilimi kaybetmek istemiyorum
dün gece yine sevgilimin evine gittim beni kapıda eskimiş kot pantolonu ile karşıladı.vakit kaybetmeyelim dedi ve elimden tutup mor odaya götürdü.bu sefer ışıklar daha netti ve ben sevgilimin sırtında yara izleri gördüm bunlar nasıl oldu diye elimi uzatınca, elime vurdu dokunma bana, sakın dokunma pişman olursun dedi
gözlerinde acıyı gördüm çok üzüldüm kızlar, bunu sana kim yaptı diye sorunca, seni ilgilendirmez diyip ağzımın üstüne bir tokat attı.
sonra özür dilerim beni affet dedi, bende affettim tabi, odanın ortasında mor yatağı gösterip hemen yat dedi bende yattım
ellerimi ayaklarımı bağladı sonra müzik setini açtı duyduğum şarkı tüylerimi diken diken yaptı.ruhuma dokunuyordu resmen
''karabiberim vur kadehlere, hadi içelim, içelim bu gece, seyfi sefa .......'' sevgilim eğilip göbeğimi açtı ve göbek deliğime siyah zeytin koydu, inanılmaz heyecan vericiydi
yatağın altından bir kutu çıkardı içerisinde ne olduğunu göremiyordum meraktan ölüyordum.elinde yumurtaları gördüm yüzünde ise mutlu bir ifade vardı.
omlet severim diye fısıldadı, yumurtaları göbeğimin üstüne kırdı ve işte en güzel omletim bu dedi.sonra kutudan ütü çıkardı fişe taktı ütü ısınınca göbeğimin üstünde ki yumurtalara bastırdı.yumurtalar 3 dakikada pişmişti aldığım zevki tarif bile edemem
eski sevgilimden bahsedip tadımızı kaçırmak istemedim.sizce konuyu açmamakla doğru mu yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?