Fake konu acmak

Bayilirim lahmacuna. Ve kaynanam da yanimda su an yaklastik baya. Kizgin yagi varinca dokeyim de cifte cenaze olsun. Bide bida bida masrafa girmesin esim simdi (helva yemek limonata parasindan kurtuluruz).
tamam canım ben yağı ocaga koyayım mı o zaman. gelene kadar anca ısınır sonrasını sen halledersin artık bi şekilde. masraflara ortakk oluruz???

Bunuda getir lütfen ihtiyacım var acil ptt hesabın var mı iban ver ya da
bir de ürün az kullanılmış mı durumu nedir yani yırtık falan yok demi oraınd burasında???

Daha bir ay oldu alalı.. Yırtık, sökük vs yok. Zaten fazla oturmadık.. Siz adresi gönderin ben ptt üzerinden yollayayım. kapıda ödeme mi yapalım??

tamam canım ben yağı ocaga koyayım mı o zaman. gelene kadar anca ısınır sonrasını sen halledersin artık bi şekilde. masraflara ortakk oluruz???
Cok iyi olur biz gelene kadar hazir olsun yaglar. Salak kaynanam sohbet etmeye calisiyor benimle birazdan geberecek haberi yok. Sonu gelmis insan bi tovbe falan eder gelmis dedikodu yapiyor fesat kari.

Pardon canim anlamadim ne ortagi? Ne ortak olacakmisim ben seninle bismillah kendine gel. Kuruş koklatmam sana katil!

acıdım kaynanana sen nasıl bir gelinsin hazıra konmaya çalışıyorsun şuan resmen. bu yaptığın ayıp lahmacun ve helva masraflarına ortak olacaksın alttarafı!!1

Daha bir ay oldu alalı.. Yırtık, sökük vs yok. Zaten fazla oturmadık.. Siz adresi gönderin ben ptt üzerinden yollayayım. kapıda ödeme mi yapalım??
yok eft yapalım özelden iban atıyorum
birde ürünü iyi sararmısın kırılıp dökülmesin
memeleri falan patlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…