- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
tamam canım ben yağı ocaga koyayım mı o zaman. gelene kadar anca ısınır sonrasını sen halledersin artık bi şekilde. masraflara ortakk oluruz???Bayilirim lahmacuna. Ve kaynanam da yanimda su an yaklastik baya. Kizgin yagi varinca dokeyim de cifte cenaze olsun. Bide bida bida masrafa girmesin esim simdi (helva yemek limonata parasindan kurtuluruz).
offfSendepekBiksKANÇçıktıNBE yhAAAsorunum olmasa buraya neden yazıyım ne kadar anlayışsızsınız ya sorunum var diyorum beni çekemiyorsunuz ondan böyle yapıyorsunuz
ay kocan gay mibayıldım bunuda getit yanında yanıma uyandırmadan direk bu pozisyonda lğtfennnnnnnnnnn
Bunuda getir lütfen ihtiyacım var acil ptt hesabın var mı iban ver ya daAyy bir de bu çıktı karşıma nette yakaladım cam açmışlar !!
ikizimin babası çok yakışıklı :)Yani annen ve senin zevklerin aynıymış kuzum.
Bunuda getir lütfen ihtiyacım var acil ptt hesabın var mı iban ver ya da
bir de ürün az kullanılmış mı durumu nedir yani yırtık falan yok demi oraınd burasında???
hayır canım annemiz aynı istersen annemizin fotosunu koyayım bence ona benziyorsun.1.70 boyundasın dimi kardeşimeeee benim annemsin sen o zaman
Cok iyi olur biz gelene kadar hazir olsun yaglar. Salak kaynanam sohbet etmeye calisiyor benimle birazdan geberecek haberi yok. Sonu gelmis insan bi tovbe falan eder gelmis dedikodu yapiyor fesat kari.tamam canım ben yağı ocaga koyayım mı o zaman. gelene kadar anca ısınır sonrasını sen halledersin artık bi şekilde. masraflara ortakk oluruz???
acıdım kaynanana sen nasıl bir gelinsin hazıra konmaya çalışıyorsun şuan resmen. bu yaptığın ayıp lahmacun ve helva masraflarına ortak olacaksın alttarafı!!1Cok iyi olur biz gelene kadar hazir olsun yaglar. Salak kaynanam sohbet etmeye calisiyor benimle birazdan geberecek haberi yok. Sonu gelmis insan bi tovbe falan eder gelmis dedikodu yapiyor fesat kari.
Pardon canim anlamadim ne ortagi? Ne ortak olacakmisim ben seninle bismillah kendine gel. Kuruş koklatmam sana katil!
yok eft yapalım özelden iban atıyorumDaha bir ay oldu alalı.. Yırtık, sökük vs yok. Zaten fazla oturmadık.. Siz adresi gönderin ben ptt üzerinden yollayayım. kapıda ödeme mi yapalım??
yani evet annemizi at merak ediyorum ben annem diye baskasına mı sarıldım yanihayır canım annemiz aynı istersen annemizin fotosunu koyayım bence ona benziyorsun.1.70 boyundasın dimi kardeşim
yok eft yapalım özelden iban atıyorum
birde ürünü iyi sararmısın kırılıp dökülmesin
memeleri falan patlar
canım kardeşim annemizin resmi ve senin babanın resmi işteyani evet annemizi at merak ediyorum ben annem diye baskasına mı sarıldım yani
güzelmişsin ama kokoşsunTamam canım gönderdim. Gönderdikten sonra selfie yaptım. Nasılım??
harikasın çok güzelsin eşin çok şanslı senin gibi bir kadın varken erkeklerle ilgilenmesine şaşırdım,eşin tam bir salakmış bence ye parasını boş verTamam canım gönderdim. Gönderdikten sonra selfie yaptım. Nasılım??
ayy canım babam anneme bak burdaki anneme de ebnziyor yaa çok canım annemcanım kardeşim annemizin resmi ve senin babanın resmi işte
Eki Görüntüle 1436794 Eki Görüntüle 1436795
harikasın çok güzelsin eşin çok şanslı senin gibi bir kadın varken erkeklerle ilgilenmesine şaşırdım,eşin tam bir salakmış bence ye parasını boş ver
hayır canım annemiz elle mcphrson'un kız kardeşi onun için çok benziyorlarAman tanrım siz hollywood starlarının çocuklarımısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?