- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
tamam tamam üsteki konuyu okuyunda hatırladı..fake konu çok açıldığında..sanıyorum buraya yazanlarda öyle değil böyle olur diyerek fake mevzular yazılıyordu :)))Bende baya bir geriye gittim hala anlayamadım olayları
offf offff durumun çok zor ya alının teri namusunla kazanacaktın nerden çıktı şimdi bu adamKızlar konumu bilenler bilir 82 yasındaki dedeyle evlenecektimya.
Burdan arkadasın biri saolsun kiralık katilliğimi yapmayı kabul etti ve biz bu moruğu öldürmeye karar verdik. Evlendikten ve malları üzerime geçirdikten sonra mıhlıycaz ihtiyarı her sey hazır.
Ama şimdi şöyle bir problemim var. Ben dede bana evlenme teklif ettiğinden beri bu köşkte yasamaya basladım. Ama evlenmeden olmaz diye oyalıyorum moruğu. Tabi yakısıklı şoförde her gece benim odamda
Meğersem bu pislik bizi kameraya kaydetmiş gece. Şimdi beni tehdit ediyor benim niyetimi anlamış moruk öldükten sonra mirasın yarısını bana vereceksin diyor.
Şimdi ben ne yapayım böyle söyleyince ondan hemen soğudum. Sizce onudamı öldüreyim? Parayı vermek istemiyorum ben ne zorluklarla zengin oluyorum sonucta alnımın teri bu kimseyle paylaşamam.
Şoförüde öldürmekten baska carem yok galiba.
sen kendine bak be şirreeeeeeeeeeeeeeeettA aaa ustume iyilik saglik ne paragöz ciktin sen cirkef gelin :/ masraflar size ait ilk ölen kaynana senin kaynanan paralarimi yâr etmem!!! Ne cimri gelinmissin seen
offf offff durumun çok zor ya alının teri namusunla kazanacaktın nerden çıktı şimdi bu adam
sen de kasindin yaga uclu cenaze olacak
Kızlar konumu bilenler bilir 82 yasındaki dedeyle evlenecektimya.
Burdan arkadasın biri saolsun kiralık katilliğimi yapmayı kabul etti ve biz bu moruğu öldürmeye karar verdik. Evlendikten ve malları üzerime geçirdikten sonra mıhlıycaz ihtiyarı her sey hazır.
Ama şimdi şöyle bir problemim var. Ben dede bana evlenme teklif ettiğinden beri bu köşkte yasamaya basladım. Ama evlenmeden olmaz diye oyalıyorum moruğu. Tabi yakısıklı şoförde her gece benim odamda
Meğersem bu pislik bizi kameraya kaydetmiş gece. Şimdi beni tehdit ediyor benim niyetimi anlamış moruk öldükten sonra mirasın yarısını bana vereceksin diyor.
Şimdi ben ne yapayım böyle söyleyince ondan hemen soğudum. Sizce onudamı öldüreyim? Parayı vermek istemiyorum ben ne zorluklarla zengin oluyorum sonucta alnımın teri bu kimseyle paylaşamam.
Şoförüde öldürmekten baska carem yok galiba.
kiblenirsen napcaz sen bana o cocuğu yollucaktın ya hala teslimat aşamasında yazıyor beni kandırdın mı kızBana istediğinizi deyin hatta kib leyin !
Ticaretsiz hayat olmaz kızlar. Alan razı veren razı.
Ahhhh yeter tamam kaçıyorum bu topicten.
BencESEnONU defET canUm YhaAAAMrb KK bAynları bn 24 yşnda gnç gzl ve çekci br baayanm srn şu ki erkk arkimle benm istdğmz kdr brlikte olamıyz bn diyrm 30 o istyr 20.. szce bni istmyr muu?
Ltfen cvp yznn.
kiblenirsen napcaz sen bana o cocuğu yollucaktın ya hala teslimat aşamasında yazıyor beni kandırdın mı kız
BencESEnONU defET canUm YhaAAA
Bilmiyorum onu kızGeçen gün vaardı. Ben genç ve güzel bir bayanım diye. amma olay oldu KK de.
bende ilginç bişi sandım sadece genc ve güzelim demiş
bu kadınlar ne kıskançsorun olay olması zaten.. kadın ne güzel beğeniyor kendini sonuna doğru oku iyice olay.
kurmaca bir konunun fake olduğunu nasıl anlıyorsunuz?ben her konuya inanıyorum..Kizlar bazen burda yazilanlari okuyunca aklima oyle hikayeler geliyo ki fake konu acasim geliyo yemin ediyorumbunu oyun gibi sohbet gibi biseye donusturmek istedim eminim ki sizin de akliniza fake kurgular geliyodur. Hadi bunu burda paylasalimmm :)
çelikili şeyler yazıyolar yeni üyelikse genelde cinsellik sorusu oluyor. hadi cinsellik olabilir sorunları ama herkesin bileceği saçma şeyler soruyolarkurmaca bir konunun fake olduğunu nasıl anlıyorsunuz?ben her konuya inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?