- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
işin aslı şu canım kardeşim
yıllar önce annem ve babam evlenmiş sonra annem babam balayına gitmiş birlikte olmuşlar, yan odadabir balayı çifti daha varmış onlara katılmışla kim kime gümgüme olmuşlar annem hamile kalmış biri babamdan biri yan odadan.aylar geçmiş ve doğmuşuz ama o kadar çok benziyormuşuz ki kimse 2 tane olduğumuzu anlayamamış ve beni alıp eve getirmişler sen orada kalmışsın.
benim çocukluğumda hep kabus görürdüm ve rüyamda konuşurmuşuz sonra beni hocaya götürmüşler. hoca okumuş üflemiş tabi adamın soyu taaaaa hocalar soyundanmış,sonra hoca demiş ki bu kızın ikizi var ama uzakta onu bulun işte canım o zaman anlaşılmış ikizim olduğu
BEN pi.miyim yani şimdiişin aslı şu canım kardeşim
yıllar önce annem ve babam evlenmiş sonra annem babam balayına gitmiş birlikte olmuşlar, yan odadabir balayı çifti daha varmış onlara katılmışla kim kime gümgüme olmuşlar annem hamile kalmış biri babamdan biri yan odadan.aylar geçmiş ve doğmuşuz ama o kadar çok benziyormuşuz ki kimse 2 tane olduğumuzu anlayamamış ve beni alıp eve getirmişler sen orada kalmışsın.
benim çocukluğumda hep kabus görürdüm ve rüyamda konuşurmuşuz sonra beni hocaya götürmüşler. hoca okumuş üflemiş tabi adamın soyu taaaaa hocalar soyundanmış,sonra hoca demiş ki bu kızın ikizi var ama uzakta onu bulun işte canım o zaman anlaşılmış ikizim olduğu
evin güzel ama kocan çok yaşlıymış senin için üzüldüm.Dünden..
Ayrıca evim burası tüm yıldız olmak isteyen bayanları bekliyorum
Bu da kocam ve kızlarım
Canim bence tedavi olmalisin psikolojik destek sartçok özel bi dert canım o yüzden yazamıyorum açık açık çok çok kötüyüm yardım edin bana napmam lağzım
Dünden..
Ayrıca evim burası tüm yıldız olmak isteyen bayanları bekliyorum
Bu da kocam ve kızlarım
anlatmazsan nasıl yardımcı olalım şekerim???? buda yeni moda herhalde te Allaaaamçok özel bi dert canım o yüzden yazamıyorum açık açık çok çok kötüyüm yardım edin bana napmam lağzım
sorunum olmasa buraya neden yazıyım ne kadar anlayışsızsınız ya sorunum var diyorum beni çekemiyorsunuz ondan böyle yapıyorsunuzBEnceSENınSoeuynlarIN vARKnendınıiNtihAR etME
galiba canım ya üzülme ama hemen tedavi ol tamam mı psikolojik destek alman şart bu durumdaBEN pi.miyim yani şimdi
hayır p.ç değilsin çünkü baban belli, hala görüşüyorlar hatta ben bir ara senin babanla şey işte ayrıntıya girmeyelim,BEN pi.miyim yani şimdi
kızların da pek edepli Maşallah hocam
destek burdan alamıyormuyuz sonyçta pro üyeyim yanigaliba canım ya üzülme ama hemen tedavi ol tamam mı psikolojik destek alman şart bu durumda
görüntülü aramanı bekliyorum patron????????***İyi eğittim.
Bak geliyoruz. Uçağa biniyoruz..
Bu da kumam.
Gerçekten kocama hak veriyorum yanee..
Yani annen ve senin zevklerin aynıymış kuzum.hayır p.ç değilsin çünkü baban belli, hala görüşüyorlar hatta ben bir ara senin babanla şey işte ayrıntıya girmeyelim,
cnm kb pro olduğunu görmedim sana herşey serbest herşey mübah. burda tedavi ol sendestek burdan alamıyormuyuz sonyçta pro üyeyim yani
İyi eğittim.
Bak geliyoruz. Uçağa biniyoruz..
Bu da kumam.
Gerçekten kocama hak veriyorum yanee..
ah canım anladım seni, ama üzülme ağlama artık bir hobi edinsen belki iyi hissedersinçok özel bi dert canım o yüzden yazamıyorum açık açık çok çok kötüyüm yardım edin bana napmam lağzım
görüntülü aramanı bekliyorum patron????????***
Bayilirim lahmacuna. Ve kaynanam da yanimda su an yaklastik baya. Kizgin yagi varinca dokeyim de cifte cenaze olsun. Bide bida bida masrafa girmesin esim simdi (helva yemek limonata parasindan kurtuluruz).bence yap canım. koş yemek yeniyor lahmacun sever misin?
eeee benim annemsin sen o zamanhayır p.ç değilsin çünkü baban belli, hala görüşüyorlar hatta ben bir ara senin babanla şey işte ayrıntıya girmeyelim,
bana bırak tatlımBeni şu adamdan kurtar bisek.miş.. Belki caydırırsın kocamdannn şu adamıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?