- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
ben olmuştum canım çok hoş bir adam ama artık sadece arkadaşız :)ayy canım babam anneme bak burdaki anneme de ebnziyor yaa çok canım annem
babam o kadar yakışıklı ki ben bile bazen aş,ık olcek gibi oluyorum töbe
canım ikizim çikolata ve vanilya gibisiniz çok tatlısınız :)
bakın bu sevgilim ve ben ama siz öbürlerini yollarsanız bunu terkedicem
bakın bu sevgilim ve ben ama siz öbürlerini yollarsanız bunu terkedicem
pek güzelsin saçlar falanBu da yeni selfie 'm Kızlarımdan birkaçını sipariş ettiler. Teslim etmeye getirdim.
niye ya bıktım bundan kakao zehirlenmesi yaşıyorum off artık beyaz istiyorumYazık çocuğa, kıyamam..
evet ama sıkıldım çok karanlık gece göremiyorum eee malum bilirsin ben biraz seyimcanım ikizim çikolata ve vanilya gibisiniz çok tatlısınız :)
pek güzelsin saçlar falan
ziyan olmasın onuda al :)Yazık çocuğa, kıyamam..
ziyan olmasın onuda al :)
sen buraya ticaret için mi geldin ayıp utanmalısın k.i.b liorum seni bizde seni iyi biri sanmıştıkTabi canım benimm.. O kadar kızı pazarlayabilmem için çok şık olmam lazım. Bir laf vardır " Çaçasına bak kızını al diye"
sen buraya ticaret için mi geldin ayıp utanmalısın k.i.b liorum seni bizde seni iyi biri sanmıştık
kaç kaç yoksa şikayet edicem seni buralarda bir daha konu açamazsınBana istediğinizi deyin hatta kib leyin !
Ticaretsiz hayat olmaz kızlar. Alan razı veren razı.
Ahhhh yeter tamam kaçıyorum bu topicten.
acıdım kaynanana sen nasıl bir gelinsin hazıra konmaya çalışıyorsun şuan resmen. bu yaptığın ayıp lahmacun ve helva masraflarına ortak olacaksın alttarafı!!1
Idare edemem ben idare edememHey Allahım yaa dertmi bu şimdi? İnsanların ne dertleri var okuyoruz burda Sizde bunun için konu açıyorsunuz.
2nizi birden idare etmek bukadar zormu ne var yani paylaşın adamı.
Bu topik çok eğlenceli
Gulmek bize yakisirBu topik çok eğlenceli
konuyu kaçırdım yahu neler olmuş burda ticaret al gülüm ver gülüm ne oluyor anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?