- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi Yengecyelkovan
-
Güzellik İle para birbirinin dengi değil. Para ile para denk☺☺eee parayı bahseden kimdir?
ben güzelsem erkeğin de varlıklı olmasını istemek hakkım değilmi?
sonuçta davul da dengi dengine.
Çok mantıklıBunun erkeği kadını fakiri/zengini yok ki... İnsanlar bazen durduk yere bir kesime karşı düşmanca tavırlar besleyebiliyorlar. Üstelik tanımadan/bilmeden. Benzer bir versiyonunu benim tanıdığım yapıyordunerde Vali, vali Yardımcısı ya da üst düzey bir bürokrat görse saçma sapan sövüyordu. Ne zamanki böyle insanlarla tanıştı/gördü ön yargısını kırdı... Bunun bütün zenginlerden nefret eden versiyonları da var. Ben kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum, psikolojik olarak açıklaması da tam olarak bu. Bahsi geçen bey de muhtemelen hayalinde zengin olup bir sürü kadınla olmayı düşlüyordur. Parası olmadığı için de kadınlar ile olan kötü ilişkilerini bu parasızlığa bağlıyor, kadınlara nefret duyuyordur. Düşünün bir aynısının güzel kadınlardan nefret eden kadınlar, yakışıklı erkeklerden nefret eden kadınlar, ve hatta çocuklardan nefret eden maalesef ki çocuğu olmayan insanlar versiyonları da var. Yani bir boyutta kişi aslında hayalini kurduğu şeye ulaşamayınca psikolojik olarak ondan nefret etmeye kendini odaklayabiliyor.
Oğul babasının şirketine babasına bomba paketi yolluyor, sırf Amerikadan gelen oğluna yüklü maaş vermedi diye , ve oğlunu şirketinden kovduğu diye, tabi baba paketi açıp bakmak istediğinde ki açıyor bomba patlıyor babanın sol kolu kopuyor baba af etse dahi devlet af etmiyor be genç mühendis oğluna 20 yıl hapis veriyor, bunu gerçek olayı anlattığımda karşımdaki kişinin tepkisini ölçüp,ne bomba paketi yorumunuzu anlamadım ama merak ettim
kusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.
eee parayı bahseden kimdir?
Benim bir is arkadasim vardi. Ikimiz de ayrilip baska islere girdik vs,sonra bir gun grup bulusmasi yaptik.
Saat almis, kafam kadar. Cocuk on dakikada bir saatinden - saatinin ozelliklerinden konu açtı. Sonra TUM kizlarin boyle seylere baktigini,saati takip motosiklet kaskiyla bir ortama girdiginde en pas vermeyecek kizin bile ona yavsadigini soyledi.
Fakir deģil ama çirkin bir erkekti:) o da kendini buna inandirmis. O boyle dusundugu icin de karsisina hep bu tarz kadinlar gelmis,sonra o bu dusuncesine daha sıkı sarılmış.
Ha bence oyle mi?
Valla ben şehrime taşınmaya karar veren sevgilimin evine kapora veren, depozitosunu odeyen, sevgilimin arabasini da gectim- otobüs bileti kitlemeden tatillerde birlikte otostop çeken bir kadinim:) kaldi ki magaza gezmeyi - internetten alisveris siteleri takip etmedigim icin o ayakkabi kac para , o saat kac para , o telefon ne kadar vs bilmem anlamam.
Açıkçası umrumda bile degil :) Son sevgilim tam bir LC Waikiki maymunuydu. Onun ulkesinde waikiki cok kaliteli bir magazaymis sanirim. Bos valizi dolduracak kadar alisveris yapardi her gelisinde. Adamin donundan gomlegine herseyi waikikiydi:) yine de begenirdim cocugu
Çok garipsiniz ya. Ne bu kibir. O adam çok büyük bir sorun olmadıkça zamanla daha da zenginleşecek. Siz ise giderek çirkinleşeceksiniz. Bu haksızlık olmuyor mu? Siz yaşlandığınizda adam sizi boşasın o zamankusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.
Ya o kişi davul da dengi dengine diyip zengin bir kadın isterse? Siz güzelliğinizi yatırım olarak görüyorsunuz sanırım. Kendinize yetecek parayı kazanıp eş kriterlerinize "vicdan, onur, samimiyet" gibi maddi olmayan şeyler ekleseniz? Ya da siz boş verin. Güzel olduğunuz için zengin bir adam bulup üzerinden geçinin.. Nasıl olsa daha kolay.eee parayı bahseden kimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?