- 25 Temmuz 2020
- 39
- 13
- 18
- 35
- Konu Sahibi Aklikarisikhatun
-
suç değil ama başliktan anladığım üzere sorun olacak gibi...adama fakir deyip ezmişsin kız şimdiden, zengin veya fakir olduğu için evlenme tabii ki de ama zeki, yakışıklı, olgun , karakterli ...vs ise evlenebilirsin benceMerhabalar
Bir kurumda devlet memuruyum.daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.yasadigim şehirden uzak bir yere atandım.burada bir kurumda çalışmaya başladım.maasim ve pozisyonum çok iyi.Biriyle tanıştım burada.kendisi hiç evlenmemiş.aramizda bunu hiç problem yapmadı.zira ailesi de öyle.Ailesiyle tanıştım annesi yaşlı babalarının ölümünden sonra iyice çökmüş fakir gariban insan.kendisiyle aynı yerde çalışıyoruz ama o kadrolu değil.dolayisi ile maaşı konumu benden düşük.ki hiç problem olmadı aramızda 10 aydır birlikteyiz.
Bu ilerde problem olabilir mi bilemiyorum açıkçası.yeni bir hayata onunla adım atmak istiyorum ama yarın bir gün ailemde bunu sorun yapacak . Siz nasıl bir yol izlerdiniz bu konuda
Estafurullah ezmek ne haddime.sadece gerçek.kendisiyle hicbir problemim yok çok sukur.keske hayatıma ilk eşimden önce girseymis .suç değil ama başliktan anladığım üzere sorun olacak gibi...adama fakir deyip ezmişsin kız şimdiden, zengin veya fakir olduğu için evlenme tabii ki de ama zeki, yakışıklı, olgun , karakterli ...vs ise evlenebilirsin bence
şu an problem olmaz belki ama aynı kurumda çalışmak eşit konumdaki eşler için bile sıkıntılı , acaba ilerde hem konum hem maddi olarak üstünlüğünüzü dert edinir mi erkek kişi? Bunu çok iyi tartmalısınız tanışma döneminde benceEstafurullah ezmek ne haddime.sadece gerçek.kendisiyle hicbir problemim yok çok sukur.keske hayatıma ilk eşimden önce girseymis .
hakkaten yaa, hiç orta halli kalmadı artık, ya zengin, ya fakir ya da çok fakiriz...zenginler kendi aralarında takılıyorlar zaten de biz fakirlerle çok fakirler de anca birbirini ezikliyor işte, hayatımız yaşar kemal romanlarına döndü yeminleAlt tarafı memursunuz, sanki memurlar aylık 20.000 alıyorlar. Bu ülkede popçu ya da topçu değilseniz maaşınız az çok bellidir, öyle astronomik rakamlar almazlar devlet dairelerindekiler. Bir de yoksulluk sınırı 7.800'e ulaştı. Rahat olun siz de yoksulsunuz, halkın büyük bir kısmı yoksul. Çok da şey yapmayın.
Ben en çok bu cümleye takıldım.Ailesiyle tanıştım annesi yaşlı babalarının ölümünden sonra iyice çökmüş fakir gariban insan.
ne zaman battı kız ? hiç belli etmiyorFakirlik önemli değil. Önemli olan kendini yetişmiş olması, Empati yapabiliyor mu anlayışlımı saygılımı?
Çalışırsın çabalarsın sırt sırta verir düzlüğe çıkarsın. Ağaoğlu bile battı zengin iken...
Devlet para verdine zaman battı kız ? hiç belli etmiyor
Bunu ben sorun yapmıyorum.ama 2.evliliğin olacağı için cevKonu başlığı çok enteresan. Sanırım kendi içinizde sizden daha düşük standartlara sahip biri ile evlenmeyi sorun ediyorsunuz. Başına kakacaksanız adamın hiç evlenmeyin derim çünkü fakirlik suç değil. .
Hayır yaşam koşulları hayat standartları.Maaşı senden az diye mi fakir? Aradaki farkın sorun olucağını sanmıyorum da sen bu düşünce ile yanlış hareket edip kırabilirsin onu.
Sonra kurtardılar tabiki zengine bişe olmaz.. Fakirler de kendini avutur zenginler de batıyor falan diyene zaman battı kız ? hiç belli etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?