Fakirlik suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de kendini zengin zannedenler var

Ben en çok bu cümleye takıldım.
Ya siz kelimeleri doğru seçemeden derdinizi anlatmaya çalıştınız yada daha kötüsü gerçekten bu düşüncelerdesiniz.

Ayrıca fakirlik suç değil.
Hayır kelimeleri doğru seçememiş olabilirim.slu anlamda söyledim.cok sohbet bile edemedik.cunku annesi ggerçekten parasızlıktan dolayı çok mahcup duruyordur.ben çok uzuldm.kendisiyle de konuştuk.

Benim için hiçbir problem yok.ama 2.evlilik olacağı için ailem kızım sevgimize göre olsun diyecektir.

Aynı kurum farklı birimler.su anda hicbir sıkıntı yaşamadık.hep bana destek oldu.

Devlet para verdi gündemi kaçırmışsın
e işte zengin batacak gibi olursa devlet kurtarıyor, efendime soylıyım borcunu filan siliyor istese de batamıyor adam....halbuki biz çöp vergisini unutup yatırmasak icra yollarlar canlari sağolacısılar

Hayır kelimeleri doğru seçememiş olabilirim.slu anlamda söyledim.cok sohbet bile edemedik.cunku annesi ggerçekten parasızlıktan dolayı çok mahcup duruyordur.ben çok uzuldm.kendisiyle de konuştuk.

Dengimize göre.cunku kültürlerimiz yaşama koşullarımız yetiştiğimiz çevreler epey farkli
Kusura bakmayın ama bu iş olmaz.
Çünkü ailelerden ziyade siz zaten aranızda ki farkları belirlemişsiniz.
Siz zaten araya uçurumlar koymuşsunuz.

Önce kendinizi sorgulayın ben ileride sorun eder miyim diye.
Ki buradan bakınca edersiniz gibi duruyor.

Bir de kendini zengin zannedenler var
ay arada bana da oluyor o, aybaslarinda maaştan kalanla pastirma alınca özellikle, bir iki gün sürüyor pastırma bitince geçiyor o duygu, sonrası hep eksi hesap ve fakirliğin dayanılmaz hafifliği

Benim için hiçbir problem yok.ama 2.evlilik olacağı için ailem kızım sevgimize göre olsun diyecektir.
Ona bakarsanız Toplum tabiriyle bekar adam dul kadın alacak...( Ki bu laflardan tiksinirim )

Ama siz kendi eksilerinizi görmeden karşı tarafınkine odaklanıyorsunuz.
Ha bana göre ikisi de eksi değil .fakir ya da çocuk sahibi olmak bir kusur değil
Ama adamın fakirliği sorunsa sizin de evlenip boşanmış olmanız gayet sorun yani...
Sanırım anlatabildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…