- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Aklikarisikhatun
-
Bir de kendini zengin zannedenler varhakkaten yaa, hiç orta halli kalmadı artık, ya zengin, ya fakir ya da çok fakiriz...zenginler kendi aralarında takılıyorlar zaten de biz fakirlerle çok fakirler de anca birbirini ezikliyor işte, hayatımız yaşar kemal romanlarına döndü yeminle
Hayır kelimeleri doğru seçememiş olabilirim.slu anlamda söyledim.cok sohbet bile edemedik.cunku annesi ggerçekten parasızlıktan dolayı çok mahcup duruyordur.ben çok uzuldm.kendisiyle de konuştuk.Ben en çok bu cümleye takıldım.
Ya siz kelimeleri doğru seçemeden derdinizi anlatmaya çalıştınız yada daha kötüsü gerçekten bu düşüncelerdesiniz.
Ayrıca fakirlik suç değil.
Benim için hiçbir problem yok.ama 2.evlilik olacağı için ailem kızım sevgimize göre olsun diyecektir.Fakirlik önemli değil. Önemli olan kendini yetişmiş olması, Empati yapabiliyor mu anlayışlımı saygılımı?
Çalışırsın çabalarsın sırt sırta verir düzlüğe çıkarsın. Ağaoğlu bile battı zengin iken...
Kendine yaşça küçük kızlarla takıldığındandır o. Her ayrılana maaş bağlarsa olacağı oydu zatenDevlet para verdigündemi kaçırmışsın
Sevgimize göre olsun ne demek?Benim için hiçbir problem yok.ama 2.evlilik olacağı için ailem kızım sevgimize göre olsun diyecektir.
Aynı kurum farklı birimler.su anda hicbir sıkıntı yaşamadık.hep bana destek oldu.şu an problem olmaz belki ama aynı kurumda çalışmak eşit konumdaki eşler için bile sıkıntılı , acaba ilerde hem konum hem maddi olarak üstünlüğünüzü dert edinir mi erkek kişi? Bunu çok iyi tartmalısınız tanışma döneminde bence
Dengimize göre.cunku kültürlerimiz yaşama koşullarımız yetiştiğimiz çevreler epey farkliSevgimize göre olsun ne demek?
e işte zengin batacak gibi olursa devlet kurtarıyor, efendime soylıyım borcunu filan siliyor istese de batamıyor adam....halbuki biz çöp vergisini unutup yatırmasak icra yollarlar canlari sağolacısılarDevlet para verdigündemi kaçırmışsın
Hayır kelimeleri doğru seçememiş olabilirim.slu anlamda söyledim.cok sohbet bile edemedik.cunku annesi ggerçekten parasızlıktan dolayı çok mahcup duruyordur.ben çok uzuldm.kendisiyle de konuştuk.
Kusura bakmayın ama bu iş olmaz.Dengimize göre.cunku kültürlerimiz yaşama koşullarımız yetiştiğimiz çevreler epey farkli
ay arada bana da oluyor o, aybaslarinda maaştan kalanla pastirma alınca özellikle, bir iki gün sürüyor pastırma bitince geçiyor o duygu, sonrası hep eksi hesap ve fakirliğin dayanılmaz hafifliğiBir de kendini zengin zannedenler var
Hayir öyle bir durum yok.aramizda da ailesinde.benim için skinti yok.cunku gerçekten iyi anlaşıyorum.Fakirlik ayıp değil ama birde yiyici tipler var dikkat et
Ben etmiyorum kimse anlamıyor ki.ailem için sorun olacak tanistiklarindaSorun etmeseniz boyle bir baslik açmazdiniz sanirim.
Ona bakarsanız Toplum tabiriyle bekar adam dul kadın alacak...( Ki bu laflardan tiksinirim )Benim için hiçbir problem yok.ama 2.evlilik olacağı için ailem kızım sevgimize göre olsun diyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?