- Konu Sahibi _dolce_vita_
-
Gundelık hayatından vakıt buldukca yorum yapıyordur sevgılı_dolce_vita_ .Öngörüleri bir yana insanlıgı baska bir yana güzeldir.
Bana daha önce baktıgı kişiyle ilgili öngörüleri çıkmıştı :) kızlar beklediğinize değiyor emin olabilirsiniz
Herkese söylediği çıkmış ama bana çıkmadı. Bence enerjisi uyuşmayan ile çıkmıyor, enerjim uyuşmadı dediyse size bence fal baktormayın, şartlandırma yaparsınız.
Çok adiyim biliyorum aöa pisliğine yazdım mesajı:)))) kızın başının kalabalığı azalsın :)))))
Huyu da güzel, falı da güzel, gönlü de güzel dolce. Sağolasın!
_dolce_vita hakkında ben de arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten böyle isabetli olacağını hiç tahmin etmezdim. Olumlu ve olumsuz, herşeyi gördü. Şaşkınım. Hele benim ex'lerle alakalı bir yaş ortalaması tespiti var ki, inanılmaz. Benim bu gerçeğimi şimdiye kadar hiç bir yorumcu algılayamamıştı. Emeğine, ilgine çok teşekkür ediyorum Sevgili DolceVita:)Bana aylar önce bakmıştınız, dediğiniz çıkmıştı. şimdi de yine şahaneydi baya nokta atışı vardı çok değişik detayları bilmişsiniz valla şaşırdım. Çook teşekkür ederim :))
Rica ederim canım_dolce_vita hakkında ben de arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten böyle isabetli olacağını hiç tahmin etmezdim. Olumlu ve olumsuz, herşeyi gördü. Şaşkınım. Hele benim ex'lerle alakalı bir yaş ortalaması tespiti var ki, inanılmaz. Benim bu gerçeğimi şimdiye kadar hiç bir yorumcu algılayamamıştı. Emeğine, ilgine çok teşekkür ediyorum Sevgili DolceVita:)
Valla enerjimi topladığımda sıra sendeBana ne zaman sıra gelir acaba_dolce_vita_
D dolce_vita bana bakmıştın yorumunun altına mesaj attım sana zahmet Bi bakabilir misin?,Valla enerjimi topladığımda sıra sendebu hafta içinde bakmaya çalışırım olmadı hafta sonu gibi :)
Sağlık ve bebek gibi bakamıyorum canım
Bazen oluyor böyle bir erde enerji alamıyorum. Ya da örnek veriyorum çok aklımıza takılınca bir konu saplantı gibi o zmn da bakamıyorum ve çok saçma bir fal çıkıyor ortaya . Bu beni çok yoruyor . Önceden kendim fal bakmadığım zamanlarda bende derdim kendi kendime hiç enerji meselesi diye birşey olmaz vs diye doğruymuş@Dolce Vita merhaba cnm benden enerji alamadigin için bakamadın ama bana bundan dört beş ay önce baktığın şey çıkmıştı bence online ve yüz yüze bakan falcılardan kat kat iyisin .Keşke bana bakabilsen cok sevinirim
Bakmaya çalışıyorum naçizane :) sırayla . Ve önce ki sayfalarda yazdığım gibi net bir soru varsa :)Hala bakıyo musunuuuz?
Aşk için bana bakabilir misin canımBakmaya çalışıyorum naçizane :) sırayla . Ve önce ki sayfalarda yazdığım gibi net bir soru varsa :)
Önümüzdeki hafta(lar) !Tmm cnm olur önümüzdeki hafta eğer bakabilecek enerji alırsan olur tabi neden olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?