Fal bakıyorum

Gundelık hayatından vakıt buldukca yorum yapıyordur sevgılı _dolce_vita_ .Öngörüleri bir yana insanlıgı baska bir yana güzeldir.
Bana daha önce baktıgı kişiyle ilgili öngörüleri çıkmıştı :) kızlar beklediğinize değiyor emin olabilirsiniz
Kesinlikle beklediğime değdi.teşekkürler _dolce_vita_
_dolce_vita hakkında ben de arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten böyle isabetli olacağını hiç tahmin etmezdim. Olumlu ve olumsuz, herşeyi gördü. Şaşkınım. Hele benim ex'lerle alakalı bir yaş ortalaması tespiti var ki, inanılmaz. Benim bu gerçeğimi şimdiye kadar hiç bir yorumcu algılayamamıştı. Emeğine, ilgine çok teşekkür ediyorum Sevgili DolceVita:)

Rica ederim canım

@Dolce Vita merhaba cnm benden enerji alamadigin için bakamadın ama bana bundan dört beş ay önce baktığın şey çıkmıştı bence online ve yüz yüze bakan falcılardan kat kat iyisin .Keşke bana bakabilsen cok sevinirim

Bazen oluyor böyle bir erde enerji alamıyorum. Ya da örnek veriyorum çok aklımıza takılınca bir konu saplantı gibi o zmn da bakamıyorum ve çok saçma bir fal çıkıyor ortaya . Bu beni çok yoruyor . Önceden kendim fal bakmadığım zamanlarda bende derdim kendi kendime hiç enerji meselesi diye birşey olmaz vs diye doğruymuş
Biraz ara vermek doğrusu olur . Vakti geldiğinde yine deneriz canım bir kaç hafta gibi

Tmm cnm olur önümüzdeki hafta eğer bakabilecek enerji alırsan olur tabi neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…