- 29 Ekim 2017
- 1.409
- 380
- 123
- Konu Sahibi _dolce_vita_
-
Sevgili Dolce vita o kadar net ki sorum:evlilik :) gönüşünü dört gözle bekleyeceğim şimdiden teşekkür ederim.Bakmaya çalışıyorum naçizane :) sırayla . Ve önce ki sayfalarda yazdığım gibi net bir soru varsa :)
Bana da bakar misiniz Rica etsem.Fal baktırmak isteyen arkadaşlar , yeniyim ve biraz yardım gerek zira sizi hiç tanımıyorum ve bir kaç bilgi gerek
Evli? Bekar? Sevgili?
Çalıyor musun ? Okuyor musun ?
Bir de konu örnek aşk para iş
Hepsine kısa cvp verirseniz yeterli
Ozelden attim resim. Zaten bence (faldan anlamiyorum ama) temiz bi fincan :) umuyorum ki pek vaktinizi almazBana da bakar misiniz Rica etsem.
Selam dolce kahveyse taze taze içelim haber etKızlar slm tkr ,unutmadım sizi bir hafta sonra tkr başlıcam fallara
Şöyle yapayım o zaman özelden yazayım istediğin bilgileri müsait oldugunda dönüş yaparsın?Kahve bakmıyorum canım
bu bahsettiğim x kişisi fal baktirmak isteyenArkadaşlar yapmayın Allah aşkına! Mesela x isimli kişi bu sitede birçok konuya yorum yapmış veya konu açmış veya farklı bir konuda dertlesmis. Bu x kişisinin profiline girince o kişiyle ilgili birçok şeyi tahmin edebiliyorsun. Yaptığı yorumlardan karakter yapısını kaç çocuğu olduğunu aile sikintilari veya çocuk istedigini ugrastigini ister istemez konularda dile getirmiş. Yani sizinle ilgili fal bakıp yorum yapmak çok basit. Benimle ilgili de çok basit. Yani inanmayin böyle şeylere
Konuyla ne alaka anlamadım??? Ben öylesine bakıyorum . Baktırmak isteyen gelir bakmaya çalışırım . Kaldı ki vaktim değerli kişilerin profillerine bakma vaktim de yokbu bahsettiğim x kişisi fal baktirmak isteyen
Sadece teselli istiyorArkadaşlar yapmayın Allah aşkına! Mesela x isimli kişi bu sitede birçok konuya yorum yapmış veya konu açmış veya farklı bir konuda dertlesmis. Bu x kişisinin profiline girince o kişiyle ilgili birçok şeyi tahmin edebiliyorsun. Yaptığı yorumlardan karakter yapısını kaç çocuğu olduğunu aile sikintilari veya çocuk istedigini ugrastigini ister istemez konularda dile getirmiş. Yani sizinle ilgili fal bakıp yorum yapmak çok basit. Benimle ilgili de çok basit. Yani inanmayin böyle şeylere
Bak canım zaten ben konularımda yorumlarımda geçen tek isteğimi arkadaşa da söyleyeceğim yani baksın bakmasın öğrenecek. Ayrıca para ya da reklam talebi de yok kendince baktıgını da söylüyorbu bahsettiğim x kişisi fal baktirmak isteyen
Madem vaktin o kadar değerli bir fala 40 dk vakit ayırdığın diğer yorumlarda belli. Bir fala uzun uzun ugrasiyorsan demek ki bir profile de uzun zaman harcama imkanin var. Böyle bir uyarı gereği duydum çünkü vaktim değerli diyip boşuna onların vaktini harciyorsun. En acısı da onlarda bunun farkında olmadan razı oluyor. Öyle bir zaman ki insanlar birşeyler duyma ihtiyacı hissediyor çünkü herkesin derdi başka. Sende onları kullaniyosun . Bugün diyelim ki para için yapmıyorsun. Peki niye öğrenmeye çalışıyorsun bu işi yeniyim falan filan. Demek ki bunun sonucu bir menfaat sağlamak l. Kimse kimseye o değerli vaktini karşılıksız harcamaz. Kusura bakma ben detayciyim falcisin ya bilirsin?!Konuyla ne alaka anlamadım??? Ben öylesine bakıyorum . Baktırmak isteyen gelir bakmaya çalışırım . Kaldı ki vaktim değerli kişilerin profillerine bakma vaktim de yokinanmayın demişsiniz de neden böyle bir uyarı gereği duydunuz ?
parayla ilgili yazdığim cevabi oku canmSadece teselli istiyor
Bak canım zaten ben konularımda yorumlarımda geçen tek isteğimi arkadaşa da söyleyeceğim yani baksın bakmasın öğrenecek. Ayrıca para ya da reklam talebi de yok kendince baktıgını da söylüyor
He he deyip geçiyorum . Ben öğreniyorum deneme amaçlı yazıyor zaten konuda kaldı ki deneme amaçlı öğrenme amaçlı olan birşey de profil okusam kendimi kandırmış olurumMadem vaktin o kadar değerli bir fala 40 dk vakit ayırdığın diğer yorumlarda belli. Bir fala uzun uzun ugrasiyorsan demek ki bir profile de uzun zaman harcama imkanin var. Böyle bir uyarı gereği duydum çünkü vaktim değerli diyip boşuna onların vaktini harciyorsun. En acısı da onlarda bunun farkında olmadan razı oluyor. Öyle bir zaman ki insanlar birşeyler duyma ihtiyacı hissediyor çünkü herkesin derdi başka. Sende onları kullaniyosun . Bugün diyelim ki para için yapmıyorsun. Peki niye öğrenmeye çalışıyorsun bu işi yeniyim falan filan. Demek ki bunun sonucu bir menfaat sağlamak l. Kimse kimseye o değerli vaktini karşılıksız harcamaz. Kusura bakma ben detayciyim falcisin ya bilirsin?!
Elbette ki, soylediklerinizi fal baktirdigimiz pek cok falci yapma imkanina sahip. Kimisi bu ön araştirmalari yapip fali edindigi bilgilere uzerine kurar, kimisi de gercekten sezgi, durugörü, kahinlik gibi yeteneklere sahiptir ve hic gerek duymaz fal baktirmak isteyenin, KK'da veya baska yerlerde yazdiklarini derlemeye.Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına! Mesela x isimli kişi bu sitede birçok konuya yorum yapmış veya konu açmış veya farklı bir konuda dertlesmis. Bu x kişisinin profiline girince o kişiyle ilgili birçok şeyi tahmin edebiliyorsun. Yaptığı yorumlardan karakter yapısını kaç çocuğu olduğunu aile sikintilari veya çocuk istedigini ugrastigini ister istemez konularda dile getirmiş. Yani sizinle ilgili fal bakıp yorum yapmak çok basit. Benimle ilgili de çok basit. Yani inanmayin böyle şeylere
Kanitsiz, dayanaksiz, kisisel on yargilariniza dayali suçlamalar, genellemeler yapamaz ve bilmediginiz bir alanda yorum yapamazsiniz.Madem vaktin o kadar değerli bir fala 40 dk vakit ayırdığın diğer yorumlarda belli. Bir fala uzun uzun ugrasiyorsan demek ki bir profile de uzun zaman harcama imkanin var. Böyle bir uyarı gereği duydum çünkü vaktim değerli diyip boşuna onların vaktini harciyorsun. En acısı da onlarda bunun farkında olmadan razı oluyor. Öyle bir zaman ki insanlar birşeyler duyma ihtiyacı hissediyor çünkü herkesin derdi başka. Sende onları kullaniyosun . Bugün diyelim ki para için yapmıyorsun. Peki niye öğrenmeye çalışıyorsun bu işi yeniyim falan filan. Demek ki bunun sonucu bir menfaat sağlamak l. Kimse kimseye o değerli vaktini karşılıksız harcamaz. Kusura bakma ben detayciyim falcisin ya bilirsin?!
Elbette ki, soylediklerinizi fal baktirdigimiz pek cok falci yapma imkanina sahip. Kimisi bu ön araştirmalari yapip fali edindigi bilgilere uzerine kurar, kimisi de gercekten sezgi, durugörü, kahinlik gibi yeteneklere sahiptir ve hic gerek duymaz fal baktirmak isteyenin, KK'da veya baska yerlerde yazdiklarini derlemeye.
Ben dolce_vita'nin gerek bana baktigi fal, gerekse buradaki yazismalarindan hissettigim kadariyla, konunun üç kagidina kacacak bir üye oldugunu hic düşünmüyorum.
Butun diger falcilari kasdettiyseniz, onun yeri diger topikler, cunku burasi sadece dolce'nin topigi.
[/QUOTE
O kadar cümle kurmussunuz hepsini saygı ile okudum. Buda sizin görüşünüz elbette ki. Ancak kahinlik gibi bir yetenekten bahsettiginiz o cümlede sizinle yersiz bir polemige girmemin de kendime saygısızlık olduğunu hissettim. Buna inanmaniz Allahtan başka gaybı bilen yoktur cümlesini yalanlamaniz ile eş değer. Neyse ben çıkıyorum size iyi geleceği geçmişi ücretsiz reklamsiz yorumlamalar diliyorum Allah ıslah etsin
Kanitsiz, dayanaksiz, kisisel on yargilariniza dayali suçlamalar, genellemeler yapamaz ve bilmediginiz bir alanda yorum yapamazsiniz.
Mesela ben de yeni yeni enerji, telepati gibi konularda calisiyorum. Kendimi test etmek icin baska insanlara gerek duyarim. Bu islerin dogasi boyledir.
Biz dolce'ye fal baktirirken de bunlari bilerek denek olmayi kabul ediyoruz. Ki dolce de kendini gelistirmek icin boyle bir ihtiyaci oldugunu aciklikla soyluyor. Kendini yeterli gordugunde cani isterse yetenegini paraya donusturu veya donusturmez, bu bizi ilgilendirmez.
Sonuc olarak dusunce sisteminizi, bilgilerinizi bir sorgulayin lutfen.
Ya karttan veya başka birseyden yorumlamak size ne kadar inandirici geliyor anlam veremedim. Bunun bahsettiginiz enerji ile hiçbir alakasi yok. Evet doğru bu sağlıkta dahi kullanilan bir yöntem adamlar hipnoz ediyor uyutuyor uyandiriyor bunlar tamam var açıklaması hisler olsun zaten kabul ediyorum. Ama fal baktirmak demek nedir? Bir insanın geleceği ile geçmişi ile ilgili yorumlarda tahminlerde bulunmaktır. Hiç görmediğin duymadigin sadece msj da sana bilgilerini yazan birinin hakkında ne soyleyebilirsin? Peki ya siz ? Beni sorgulamadan önce kendinizi sorgulayin önce nasıl bir olaya destekçi oluyorsunuz? Bir insanı oturtabilirsin kaldirabilirsin uyutabilirsin istediğini yaptirirsin bunu yapanlar var profosyonelce hemde. Ama onlar hayatında öyle olacak veya böyle olacak gibi bir yorumda bulunmazlar en fazla o kadarını yapabilirler. Oda sadece birebir şahısla yaparlar. Öyle bir msj la değil yani. Ne kadar cahilsiniz ya pes artık hadi Allaha emanetKanitsiz, dayanaksiz, kisisel on yargilariniza dayali suçlamalar, genellemeler yapamaz ve bilmediginiz bir alanda yorum yapamazsiniz.
Mesela ben de yeni yeni enerji, telepati gibi konularda calisiyorum. Kendimi test etmek icin baska insanlara gerek duyarim. Bu islerin dogasi boyledir.
Biz dolce'ye fal baktirirken de bunlari bilerek denek olmayi kabul ediyoruz. Ki dolce de kendini gelistirmek icin boyle bir ihtiyaci oldugunu aciklikla soyluyor. Kendini yeterli gordugunde cani isterse yetenegini paraya donusturu veya donusturmez, bu bizi ilgilendirmez.
Sonuc olarak dusunce sisteminizi, bilgilerinizi bir sorgulayin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?