fal baktırdım psikolojim bozuldu yardım lütfen

Yavrum ne diye baktırıyorsun, yaşa ve gör aaa.
Unut onları, kara kara düşünme. Eğlencesine de olsa moralini bozmaya değer mi? Bi aşk, erkek görecek diye baktırıyoruz hepimiz sonra hopa güme gidiyoruz.

Gelecek değişkendir ve seçimlerinizle şekillenir. Ve seçimler ise birçok ihtimali barındırır. Onun söylediği ise sadece bir ihtimal olabilir, olabilir diyorum bakın, belki de ihtimal dahilinde bile değildir. Mesela yıllar önceki ilk sevgilimin evlilik teklifini kabul etseydim 16 yaşında evlenmiş, şu anda en az 2 çocuk sahibi, ev hanımı bir kadın olacaktım. Ama o ihtimal gerçekleşmedi. Oysa falcıya göre Y ile tanışacaktım, bu kişi hayatımı çok etkileyecekti. Oysa kendisi rüzgar gibi geçti hayatımdan :) Yani siz de boşanacağınız kişiyi baştan reddedeceksiniz belki ya da hiç tanışmayacaksınız bile. Bilim kurgu filmi anlatır gibi oldum böyle de ama neyse...

**** ''Ey iman edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz.'' (MAİDE-90. ayet-i kerime)

**** ''Gaybın anahtarları Allah’ın katındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa hepsini bilir. Düşen hiçbir yaprak ve yerin karanlıklarında hiçbir dane yoktur ki, Allah onu bilmesin. Yaş ve kuru ne varsa hepsi Kitab-ı Mübîn’dedir.” (En’am, 59).

**** Gaybı bilen O’dur. Gaybını, razı olduğu rasulden başkasına bildirmez” (Cin, 26-27).

**** De ki: Göklerde ve yerde Allah’dan başkası gaybı bilmez.” (Neml, 65)

****Hiçbir beşer için, Allah’ın, bir vahiyle veya perde arkasından konuşması veyahut bir elçi gönderip de izni ile ona dilediğini bildirmesi dışında konuşması yoktur.” (Şûra, 51)

(...)

Eğer inançlıysan bu ayetler sana çok şey anlatır ama değilsen diyecek pek sözüm yok. Zaten falcıya inanmışsın ve hatta söyledikleri seni korkutmuş. Dediklerinin olacağından kuşkun yok gibi bir tavır sergiliyorsun.

Yavrum ne diye baktırıyorsun, yaşa ve gör aaa.
Unut onları, kara kara düşünme. Eğlencesine de olsa moralini bozmaya değer mi? Bi aşk, erkek görecek diye baktırıyoruz hepimiz sonra hopa güme gidiyoruz.
Ben bir daha asla fal konuşulmasını bile istemiyorum ortamımda o derece uzak durmak istiyorum bu da bana ders oldu insan güzel şeyler duymak için gidiyor ama ben gerçekten kotu şeyler duydum kadın neden böyle şeyleri söyledi onu da bilmiyorum ama artık geleceğimi bilmek değil sadece yaşamak istiyorum bunu anladım oncekiler gibi güzel güzel olması cazip şeyleri söyler gönderir diye düşünmüştüm bu kadar negatif bir fal omru hayatımda duymadım ister istemez etkilendim korktum olmayacağını bilsem de.. Çok teşekkürler ayrıca

Inanmasanda fal bsktırarak gınaha grmıssın hıc gerek yk bos seyler

Beni yanlış anladınız zannediyorum ..
Kendime açıklıyorum durumu ikna ediyorum hatta ama insan ister istemez etkileniyor.
Olmayacağını biliyorum peki ya olursa sorusu zihnimi işgal ediyor bunun nesi olacaklarından kuşkum yokmuş gibi gösterdi size anlayamadım açıkçası ama paylaştığınız ayetler için Allah razı olsun birkaç tanesini biliyordum birkaç tanesini de okumuş oldum teşekkürler

olmayacak şeyler söyleyip seni umut içinde bırakmaları da hiç hoş değil bence.
çünkü o pembe tablo senaryolar gerçekleşmiyor.
en iyisi komple uzak durmak.

FalcılAra kalaydık eşimle sevgiliyken ne zaman gitsem ayrılcaksınız bu ilişkinin sonu yok diyolardı.

Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler burada benimle paylaşmanız iyi geldi benim gibi birşey yaşamış olduğunuzdan dolayı .. Burada ben yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum ama siz beni anlamışınız ayrıca teşekkürler :)

Iyi seyler duyunca laylaylom, kotu seyler duyunca tu kaka.

Ben de diyorum ki ''ister istemez'' bile düşünsen takmamalısın. Çünkü ''Allah'tan başka kimse geleceği bilemez'' inancında olan biri bu vesveseler,bu kötü düşünceler gelse bile oralı olmayıp hemen Allah'a tevbe istiğfar edip O yüce yaradana sığınmalı.

Hemen Allah'a tevbe et, bir daha fal baktırma ve onların da bir insan, beşer, kusurlu, aciz olduğunu unutma.

Geleceği bilse kendine yararı olur öyle insanların ama görüyorum ki yalanlarla, günahlarla insanları kandırma derdinde böyle insanlar. Gerçekten tam bir ihlasla Allah'a sığınıp tevbe edersen bu korkun en kısa sürede gidecek.

FalcılAra kalaydık eşimle sevgiliyken ne zaman gitsem ayrılcaksınız bu ilişkinin sonu yok diyolardı.
Canım orası öyle. O söyler, sen de onu uyup ayrılırsan fal çıkmış olur mantık bu. :) Zombileşip de istemsiz hareket edersen orası ayrı bak.
Ama bazı üyeler yazmış, her şeyi bilse kendine hayrı olur, 50 liraya fal bakmaz diye. O da şüphe uyandırıcı tabi. Böyle tarotta, falda falan iyi olan kişiler daha farklı oluyorlar. Görünce anlaşılır zaten, parayla falan da bakacaklarını sanmıyorum.

Biz bir kere bir akrabamıza ziyarete gittik.
Yan komşuları çok güzel fal bakarmış , öve öve bitiremediler.
Neyse biz de merak ettik çağırdık.

Kadın benim fincanı aldı baktı "Ölüm var ben buna bakmam" dedi attı fincanı kenara .
Sonra kardeşiminkini aldı "Bunda da ölüm var , siz kardeş misiniz " dedi.Fincanları bıraktı sonra kalktı fln.

Affedersiniz ama b.k gibi olduk.Sözde çok iyi bakardı da böyle mi yapılır.
Ayrıca kimse de ölmedi üstünden kaç yıl geçti bildiğin attı başından ya da ne oldu o an bilmiyorum.

Sen canını sıkma yani böyle şeylere her fal bakana da inanma

benim tek inandigim sey sabaha karsi gordugum ve aklimdan haftalarca cikmayan ruyalarimdir,o da zaten kirk yilda bir olur ve belki 2-3 sene hayatimi etkiler,yoksa fal filan gercekten bos isler..Allahin telvesi bana ne soyleyebilir Allahaskina,bakan kisinin tamamen hayalgucune kalmis bisey atip tutmasi..
ama ruyalar baska..sahi ruyalar az gorulur ama cidden cikar,onu da gosteren Rabbim zaten.

Rica ederim. Bu olay falla da alakalı değil, siz duyduğunuz sözlerin etkisiyle olumsuz olaylara güdüleniyorsunuz, hani çağırıyorsunuz derler ya onun gibi bir şey. Ya da olan her olayı falcının söyledikleri ile transfer edersiniz, bu da fal çıktı olayına gelir. Yani diyeceğim o ki takılmayın, hayatınızı kaçırmadan yaşamaya devam edin.

Bi ara bende fena sarmıştım, hatta baya paramda gitti. Çıkıyor sanıyordum bazı söylediklerini. Ama öyle değilmiş. Kendimi söylediklerine göre programlamışım. Bişey yaşayınca gider baktırırdım o derece.. Ama Allah bana öyle bişey yaşattı ki tövbe ettim. Birdaha mı asla baktırmam.. Yani demem o ki, çıktığı falan yok falcıların dediklerinin. Üzme hiç kendini.. Zaten kendilerine hayırları yok. Sadece umut tacirleri işte.. Ben bırakalı daha mutluyum, daha bi düzene girdi hayatım hatta. Hayat spoiler almadan daha güzel

O anki ve sonrasında gelen bir süre sizi de rahatsız etmiştir muhtemelen .. Ben de bu sureci yaşıyorum az çok aynı hisleri yaşamışız anlattığına göre dediğin gibi de olabilir parayla baktırdım öyle 50 tl filan değil daha cüzi bir miktar ama sonuçta para için yapıyor bu işi ..
Çok teşekkürler benimle paylaştığınız için :)

Fal maalesef böyle bir illet. Hem inanmıyoruz inancımız kuvvetli hem de beynimiz kemiriliyor. Takmayın arkadaşım. İçinizi ferah tutun. Bu şekilde vesvese etmek bile günah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…