fal baktırdım psikolojim bozuldu yardım lütfen

Falci sana hayatta basina gelecek her seyi soylemis. Ben de söylerim bunun icin gidip fal baktirmana gerek yok.
Hepimiz bir gun olecegiz.
Falci cok biliyosa kendini kurtarsin.
Fala inanma falsiz da kalma lafi tam şirktir kusura bakmayin. Inanmayan baktirmaz, bu kadar acik ne net!!

Bildigim kader denilen sey yolu belirler. Ancak donemecleri senin tercihlerin. Yani burda senin iraden de onemli. Yani Sems in de dedigi gibi ne kaderinin hakimisin ne de hayat karsisinda caresiz...o yuzden fala inanmak sacma olur...

Öyle yapmaya çalışacağım artık evet enerjiye ben de inanıyorum bilimsel olarak da kanıtlandı manyetik alan olayları filan çekiyoruz .. Tekrar teşekkürler iyi hissettim kendimi duşundukce burayı okuyacağım :)
Son cümle şuan cuk oturmuş diyebilirim :)
Kesinlikle öyle ben de bir daha asla diyorum bilmek istemiyorum.. Ben de bu durumla gerçekten kotu hissettim ders oldu bana
Umarım ben de o eski huzur mutluluğa erişirim kısa surede :)

Cikarmi kiz yapma Allah askina sallamis tutmus arkadasininki o kadar sey diyorlar birakta biri tutsun gitme bi daha insan psikolojikman etkileniyor cidden

Bildigim kader denilen sey yolu belirler. Ancak donemecleri senin tercihlerin. Yani burda senin iraden de onemli. Yani Sems in de dedigi gibi ne kaderinin hakimisin ne de hayat karsisinda caresiz...o yuzden fala inanmak sacma olur...
Bahsettiğiniz şeyler Kaderde ki külli irade ve cüzzi iradedir.
Külli irade sadece Rabbimizin bildiği bizim için yazdığı kaderdir.Ama o kadere gitme yolu da cüzzi irade yani bizim elimizdedir.Örneğin:
Allah teâlâ bize bugün yemek yiyeceğimizi yazmıştır bu kaderdir.
Ama simitmi börekmi etmi vs. ne yiyeceğimize karar vermek bizim elimizdedir.
Benim çok sevdiğim bir yengem var fala inanmam Allahtan da korkarım açıkcası ama arada çok bunaldığım da yengeme arada yani yılda 1 kere falan baktırırım.
Yengem genelde herşey iyi olacak mutlu olacaksın dua et Allah'a Sığın diye fal bakar :)
Yani zengin olacaksın kısmet var demez.
Yengem çok temiz kalpli çok saf bir kadındır ve çok güzel telkin verir.
Fala inanıp şirk koşanlar için yengem gibi birilerine fal baktırsa bence herkes mutlu olur :)

Aynen ben diyecektim tam inanmayan baktırmaz ..

Falcı kendi bindiği dalı kesmiş

Benim bildiğim iyi şey söylemezse bir daha kimse gitmez referans da olmaz

Yani sana bunu diyen bir falcıya sen başkasını gönderir misin

Yıllar önce bana da biri kötü şeyler demişti psikolojim bozulmuştu aylarca sonra bir rüya gördüm bir alim rüyamda bana kızdı nasıl bir falciya inanirsin diye . Dedigi hicbir sey cikmadi çünkü ben inanmaktan vszgectim . Gayb Allah katindadir yaratılmış hickimse yaratilacak olanı yani geleceği bilemez tövbe et sadaka ver ve sakın etkilenme

Falcı kendi bindiği dalı kesmiş

Benim bildiğim iyi şey söylemezse bir daha kimse gitmez referans da olmaz

Yani sana bunu diyen bir falcıya sen başkasını gönderir misin

Evet garip gelen kısım da bu zaten yani neden böyle birşey yaptı anlamadım fala gidenler

baya terapi gibi gelmesi lazım yani .. Ölüm de yakınımda birinin dedi açık yazmamışım orayı kusura bakmayın benim değil yani

Arkadaşım tövbe et Allah a Sığın. .falcilar doğru soyleselerdi önce kendilerine hayırlari dokunurdu.sen hiç dört başı mamur bir falci gördün mu

Bi de ben bir sey diyeceğim. Bu falcilarin cogu gorunmez varliklarla isbirligi yapiyor. Ve falci diyor ki evinde muska var, o gorunmez varliklar gidip eve muska falan yerlestiriyorlar sonra da aa falci bildi oluyor.. Devamini da soylemeyeyim ban yerim.
Akli olan boyle seylerden uzak durur.

Sadece kahve falı bakan birisi evet öyle yerler de çok fazla var dikkat edilmesi gerekiyor böyle olabileceği aklıma bile gelmedi fazlaca etkisinde kaldım ama hepiniz yardım etmeye çalıştınız iyi de hissettirdiniz değerli görüşleriniz için çok teşekkürler :)

Gerçekten falcıların geleceğine görebildiğine inandığınızı söylemeyin lütfen..
Benimde çok fazla fal baktırmışlığım vardır ama ben o anla ilgili geçmişle ilgili bi şeyler sorarım
Ki onlarada pek inanmam, eğlencesine işte..
Ama gelecekle ilgili söylenen şeylere asla asla inanmam. Geleceği Allahtan başkası bilmez bilemez.
Ne falı bu arada

Ayyy

Acaba devamı dediğin şeyleri özelden yazabilir misin çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…