- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Öyle yapmaya çalışacağım artık evet enerjiye ben de inanıyorum bilimsel olarak da kanıtlandı manyetik alan olayları filan çekiyoruz .. Tekrar teşekkürler iyi hissettim kendimi duşundukce burayı okuyacağım :)Rica ederim. Bu olay falla da alakalı değil, siz duyduğunuz sözlerin etkisiyle olumsuz olaylara güdüleniyorsunuz, hani çağırıyorsunuz derler ya onun gibi bir şey. Ya da olan her olayı falcının söyledikleri ile transfer edersiniz, bu da fal çıktı olayına gelir. Yani diyeceğim o ki takılmayın, hayatınızı kaçırmadan yaşamaya devam edin.
Son cümle şuan cuk oturmuş diyebilirim :)Bi ara bende fena sarmıştım, hatta baya paramda gitti. Çıkıyor sanıyordum bazı söylediklerini. Ama öyle değilmiş. Kendimi söylediklerine göre programlamışım. Bişey yaşayınca gider baktırırdım o derece.. Ama Allah bana öyle bişey yaşattı ki tövbe ettim. Birdaha mı asla baktırmam.. Yani demem o ki, çıktığı falan yok falcıların dediklerinin. Üzme hiç kendini.. Zaten kendilerine hayırları yok. Sadece umut tacirleri işte.. Ben bırakalı daha mutluyum, daha bi düzene girdi hayatım hatta. Hayat spoiler almadan daha güzel
Bahsettiğiniz şeyler Kaderde ki külli irade ve cüzzi iradedir.Bildigim kader denilen sey yolu belirler. Ancak donemecleri senin tercihlerin. Yani burda senin iraden de onemli. Yani Sems in de dedigi gibi ne kaderinin hakimisin ne de hayat karsisinda caresiz...o yuzden fala inanmak sacma olur...
Aynen ben diyecektim tam inanmayan baktırmaz ..Falci sana hayatta basina gelecek her seyi soylemis. Ben de söylerim bunun icin gidip fal baktirmana gerek yok.
Hepimiz bir gun olecegiz.
Falci cok biliyosa kendini kurtarsin.
Fala inanma falsiz da kalma lafi tam şirktir kusura bakmayin. Inanmayan baktirmaz, bu kadar acik ne net!!
Herşeyi rabbim gorur bilir inancım da bu yönde
Falcı kendi bindiği dalı kesmiş
Benim bildiğim iyi şey söylemezse bir daha kimse gitmez referans da olmaz
Yani sana bunu diyen bir falcıya sen başkasını gönderir misin
Sadece kahve falı bakan birisi evet öyle yerler de çok fazla var dikkat edilmesi gerekiyor böyle olabileceği aklıma bile gelmedi fazlaca etkisinde kaldım ama hepiniz yardım etmeye çalıştınız iyi de hissettirdiniz değerli görüşleriniz için çok teşekkürler :)Bi de ben bir sey diyeceğim. Bu falcilarin cogu gorunmez varliklarla isbirligi yapiyor. Ve falci diyor ki evinde muska var, o gorunmez varliklar gidip eve muska falan yerlestiriyorlar sonra da aa falci bildi oluyor.. Devamini da soylemeyeyim ban yerim.
Akli olan boyle seylerden uzak durur.
AyyyBi de ben bir sey diyeceğim. Bu falcilarin cogu gorunmez varliklarla isbirligi yapiyor. Ve falci diyor ki evinde muska var, o gorunmez varliklar gidip eve muska falan yerlestiriyorlar sonra da aa falci bildi oluyor.. Devamini da soylemeyeyim ban yerim.
Acaba devamı dediğin şeyleri özelden yazabilir misin çok merak ettimBi de ben bir sey diyeceğim. Bu falcilarin cogu gorunmez varliklarla isbirligi yapiyor. Ve falci diyor ki evinde muska var, o gorunmez varliklar gidip eve muska falan yerlestiriyorlar sonra da aa falci bildi oluyor.. Devamini da soylemeyeyim ban yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?