evet benim bir arkadaşımın kuzeni var kız da öyle kişilerden. bir kere o kızın evin evindeyiz arkadaşımla. şimdi kızın abisi var ortalama boylu esmer zayıf. salonun kapısı kapalı. kapıda buzlu camlardan var. tam o abinin özelliklerinde biri geçti kapının önünden beyazlar içinde. mutfaktan o çocuğun odasına doğru. evde de kimse yoktu çocuk da eve gelmemişti gelse giriş kapısı salona çok yakın kapı kapansa duyulur yaniBi de ben bir sey diyeceğim. Bu falcilarin cogu gorunmez varliklarla isbirligi yapiyor. Ve falci diyor ki evinde muska var, o gorunmez varliklar gidip eve muska falan yerlestiriyorlar sonra da aa falci bildi oluyor.. Devamini da soylemeyeyim ban yerim.
Akli olan boyle seylerden uzak durur.
Bi de ben bir sey diyeceğim. Bu falcilarin cogu gorunmez varliklarla isbirligi yapiyor. Ve falci diyor ki evinde muska var, o gorunmez varliklar gidip eve muska falan yerlestiriyorlar sonra da aa falci bildi oluyor.. Devamini da soylemeyeyim ban yerim.
Aaaa öyle mii oluyor gerçekten....Bi de ben bir sey diyeceğim. Bu falcilarin cogu gorunmez varliklarla isbirligi yapiyor. Ve falci diyor ki evinde muska var, o gorunmez varliklar gidip eve muska falan yerlestiriyorlar sonra da aa falci bildi oluyor.. Devamini da soylemeyeyim ban yerim.
Bu ne ya korku filmi gibi çok tırstım şu anevet benim bir arkadaşımın kuzeni var kız da öyle kişilerden. bir kere o kızın evin evindeyiz arkadaşımla. şimdi kızın abisi var ortalama boylu esmer zayıf. salonun kapısı kapalı. kapıda buzlu camlardan var. tam o abinin özelliklerinde biri geçti kapının önünden beyazlar içinde. mutfaktan o çocuğun odasına doğru. evde de kimse yoktu çocuk da eve gelmemişti gelse giriş kapısı salona çok yakın kapı kapansa duyulur yani
Gerçekten falcıların geleceğine görebildiğine inandığınızı söylemeyin lütfen..
Benimde çok fazla fal baktırmışlığım vardır ama ben o anla ilgili geçmişle ilgili bi şeyler sorarım
Ki onlarada pek inanmam, eğlencesine işte..
Ama gelecekle ilgili söylenen şeylere asla asla inanmam. Geleceği Allahtan başkası bilmez bilemez.
Ne falı bu arada
Ben maddeye güçleri yetmiyor diye biliyorum. Yani öyle bir şey yapamamaları lazım ama yine de tersi olur mu bilmiyorum bilmek de istemiyorumAaaa öyle mii oluyor gerçekten....
Onlar koyabilir mii yaa??
Anamm korktum valla...
Yanii olanı görmeyip olmayan şeyi oraya koydurmak
Tarot baktırdım canım
Ben sana söyleyeyim Can'ım ben de neler baktırdım. Çıkardığım sonuç şu ki daha çok senin düşüncelerin isteklerin doğrultusunda bir şeyler çıkıyor. Tutturdukları olabilir ama benim çok istediğim bir şey vardı kaç kişiye baktırdıysam olacak dedi. Bu bana çok iyi bir ders oldu. Tövbe ettim. Bir daha şakasına bile baktırmam. Sen de boş yere kendini üzme. Dua et. Emin ol yaptığın iyi bir iş kabul edilen bir duan olumsuzlukların önüne geçerTarot baktırdım canım
hala aklıma geldikçe tırsıyorum. arkadaşıma da dedim. bir daha kuzeninin evine gelmem dedim.Bu ne ya korku filmi gibi çok tırstım şu an
Oncelikle eylence degil eglence. Yumusak g ile. Ikinci Rabbimin direk emri var faldan uzak durun diye. Kahve fincanina bakip gelecegi gorseydi borsa oynardi ne bileyim sayisali bilip zengin olurdu...Mrb kızlar olaya giriyorum hemen 2 hafta önce arkadaşımın uzun suredir falcısı olan birine fal baktırdım arkadaşıma birçok dediği çıktı bana da ölüm okulumla ilgili aksaklıklar ve evlilikte boşanma gibi şeyler söyledi fala inanma falsız kalma demişler ama içim içimi yiyor ne zamandır ya bana da dedikleri çıkarsa diye uzun suredir fal baktırıyorum an olarak bilseler de sonrası çıkmıyor ama bu kadın arkadaşıma öyle şeyler demiş ki çıkmış . Herşeyi rabbim gorur bilir inancım da bu yönde ama kendimi kotu hissetmeye engel olamıyorum bir daha asla fal baktırmayacağım buna eminim öyle eylencesine gidiyorduk arada ama etkilendim baya sizlerden de birşeyler duymak iyi geleceğini düşündüm ve burada paylaşmak istedim .. Şimdiden değerli duşunceleriniz için teşekkürler
Ben maddeye güçleri yetmiyor diye biliyorum. Yani öyle bir şey yapamamaları lazım ama yine de tersi olur mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum
Ben o arkadaşımla bile görüşmeye korkardım herhalde. Bir kaç gün de etkisinden kurtulamayacağım kesin seni düşünemiyorumhala aklıma geldikçe tırsıyorum. arkadaşıma da dedim. bir daha kuzeninin evine gelmem dedim.
İnş Can'ım sağolasınValla ilk defa duydum bende....
Çok bilmek bazen iyi olmuyor....
Etkilenirsin falan..
Neyse sen boşver canım bebeğini sağlıkla all kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?