fal baktırdım psikolojim bozuldu yardım lütfen

fala inancım yok diyorsunuz ama 2 haftadır içiniz içinizi yiyor, buraya konu açıyorsunuz.
bence gayet de inancınız var fala.

şimdi biz inanmayanlar sana ne söylesek boş, umarım tersini söyleyen seni rahatlatacak bir falcı bulursun.

evet benim bir arkadaşımın kuzeni var kız da öyle kişilerden. bir kere o kızın evin evindeyiz arkadaşımla. şimdi kızın abisi var ortalama boylu esmer zayıf. salonun kapısı kapalı. kapıda buzlu camlardan var. tam o abinin özelliklerinde biri geçti kapının önünden beyazlar içinde. mutfaktan o çocuğun odasına doğru. evde de kimse yoktu çocuk da eve gelmemişti gelse giriş kapısı salona çok yakın kapı kapansa duyulur yani

Hic konunuzu bile okumadan nasil bir ruh dunyaniz oldugunu tahmin ederek sunu soylemek isterim
taaaa 20yil evvel hicte inanmama ragmen,sozumona cok unluymus bir pasakli☺,bitli bir kadina fal baktirdik
cahillik,cocukluk iste
okadar felaketler saymistiki,bana ve arkadaslarimin gelecegine dair
ogun sabah namazi okunana kadat yatmadim tovbeler ettm
sukur yazgimi yazana suan yasadigim hayat sukur cok iyi
omal kadin once afedersin gitsinde kokan agzini yikasin
bosverrrt

Aynen öyle..benım babamın halasının oglu falcı.koyde cinci hoca derler.adam bır numaralı ifritci.bildigin onlarla konusuyor bazen biseylerin karsılıgında onlara istediğini yaptırıyor.Yalan felan degıl 100%100 gercek.daha fazla anlatmayıp ban yemeyeyim..Falcıların namı dığer adı c*nci hocadır..

Aaaa öyle mii oluyor gerçekten....
Onlar koyabilir mii yaa??
Anamm korktum valla...
Yanii olanı görmeyip olmayan şeyi oraya koydurmak

Bu ne ya korku filmi gibi çok tırstım şu an

Tarot baktırdım canım

Aaaa öyle mii oluyor gerçekten....
Onlar koyabilir mii yaa??
Anamm korktum valla...
Yanii olanı görmeyip olmayan şeyi oraya koydurmak
Ben maddeye güçleri yetmiyor diye biliyorum. Yani öyle bir şey yapamamaları lazım ama yine de tersi olur mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum

Tarot baktırdım canım
Ben sana söyleyeyim Can'ım ben de neler baktırdım. Çıkardığım sonuç şu ki daha çok senin düşüncelerin isteklerin doğrultusunda bir şeyler çıkıyor. Tutturdukları olabilir ama benim çok istediğim bir şey vardı kaç kişiye baktırdıysam olacak dedi. Bu bana çok iyi bir ders oldu. Tövbe ettim. Bir daha şakasına bile baktırmam. Sen de boş yere kendini üzme. Dua et. Emin ol yaptığın iyi bir iş kabul edilen bir duan olumsuzlukların önüne geçer

Oncelikle eylence degil eglence. Yumusak g ile. Ikinci Rabbimin direk emri var faldan uzak durun diye. Kahve fincanina bakip gelecegi gorseydi borsa oynardi ne bileyim sayisali bilip zengin olurdu...

falın tersi laf, laf olsun torba dolsun. Gaybı da geleceği de Allah'tan başka kimse bilemez. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler, size de ders olsun, bir daha böyle deli saçması şeylere inanmazsınız artık.

Ben maddeye güçleri yetmiyor diye biliyorum. Yani öyle bir şey yapamamaları lazım ama yine de tersi olur mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum

Valla ilk defa duydum bende....
Çok bilmek bazen iyi olmuyor....
Etkilenirsin falan..
Neyse sen boşver canım bebeğini sağlıkla all kucağına

hala aklıma geldikçe tırsıyorum. arkadaşıma da dedim. bir daha kuzeninin evine gelmem dedim.
Ben o arkadaşımla bile görüşmeye korkardım herhalde. Bir kaç gün de etkisinden kurtulamayacağım kesin seni düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…