Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar baktırdığınız 5-6 falcı aynı vadeyi verdi mi hiç? Ve çıktı mı gerçekten? Heveslenmek istemiyorum ama hepsi önümüzdeki 1-1.5 ayı veriyor vade olarak
Bana uzun zamandır temmuz ağustos vadesi veriyorlardı (mart ayından beri ) temmuzda beklediğim gelişme olmadı maalesef.

Anladım. Birkaç kişi aynı şeyi söyleyince ister istemez umutlanıyor insan. İnşallah ağustosta güzel gelişmeler olur da müjdeyi buraya yazarsınnn
Elbette temmuz ayına girerken ki heyecanımı hatırlıyorum ama işte olmadı temmuzda. Benim falların yüzde 95 bu vadelerdi olmazsa artık kısmet değilmiş deyip önüme bakma vakti. İnşallah müjdeli haberlerle gelebilirim. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim :)

ayda, sumeyra, deva, gokben, cisem in size ayni konustugu oldu mu? sonucu olumluya baglamak degil de sureci siz bilgi vermeden nerdeyse tamamen ayni yorumladiklari yani. boyle boyle bisey yasicaksin diye hepsi ayni olayi soylemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…