- 11 Ağustos 2016
- 189
- 336
- 103
Elbette temmuz ayına girerken ki heyecanımı hatırlıyorum ama işte olmadı temmuzda. Benim falların yüzde 95 bu vadelerdi olmazsa artık kısmet değilmiş deyip önüme bakma vakti. İnşallah müjdeli haberlerle gelebilirim. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim :)Anladım. Birkaç kişi aynı şeyi söyleyince ister istemez umutlanıyor insan. İnşallah ağustosta güzel gelişmeler olur da müjdeyi buraya yazarsınnn
eger ex le ilgiliyse evet hepsi ayni söylüyor aricak edicek bekle yazma felan ama baska konuysa bilmiyorum
Onu bilemicem ben tek ask icin baktirdim hep baska konuda hic baktirmadimhayir ilerde gerceklesicek dedikleri spesifik bi olaydan bahsedip etmediklerini soruyorum. ex aricak mi diye baktirmiyorum o fallar yalan dolan oluyo
Onu bilemicem ben tek ask icin baktirdim hep baska konuda hic baktirmadim
olumlu mu demişti olumsuz mu?Kızlar çisemin vadesi bende patladı haberiniz olsun. Dediğin olayında tam tersi oldu
Ben de böyle düşünüyorum. Kaç aydır o falcı bu falcı, yok o enerji bu enerji bekleyip umutlanıp duruyorum. Şu son baktırdıklarımı da beklicem bakalım 1.5 ay kadar ondan sonra ben de bu konuyu kapatıp yoluma bakcam artık yeter yazık günahElbette temmuz ayına girerken ki heyecanımı hatırlıyorum ama işte olmadı temmuzda. Benim falların yüzde 95 bu vadelerdi olmazsa artık kısmet değilmiş deyip önüme bakma vakti. İnşallah müjdeli haberlerle gelebilirim. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim :)
Falciyi dinlemezdim kafama göre davranirdim. Ikisi de cikmadi bende vade konusunda da iyi degillerdi. O yüzden bos bos bekleme ama illa hamle yap da demiyorum. Bence kalbinden ne geciyorsa onu yapsumeyranin bekle dedigi cisemin sen hamle yap dedigi bi olay var. hangisini ciddiye alirdiniz
İçinden geçeni ve mantığına uyanı mutlakaaasumeyranin bekle dedigi cisemin sen hamle yap dedigi bi olay var. hangisini ciddiye alirdiniz
Falciyi dinlemezdim kafama göre davranirdim. Ikisi de cikmadi bende vade konusunda da iyi degillerdi. O yüzden bos bos bekleme ama illa hamle yap da demiyorum. Bence kalbinden ne geciyorsa onu yap
Olumlu konuştu olumsuz olduolumlu mu demişti olumsuz mu?
Verdiği vadeler 10 ve 19 muyduBenim de Çisem'in ağustos ayı içinde verdiği 4 vadeden ikisi geçti ve bir gelişme olmadı.
Sümeyra Yanmaz, bir gün veya bir hafta demişti ama onun da verdiği tarih geçti.
Azure Işığında verdiği tarihte herhangi bir gelişme olmadı.
Ağustos 1, 10, 19, 28Verdiği vadeler 10 ve 19 muydu
Ay olamaz banada hatta tarihleri kaydetim 8 10 19 28Ağustos 1, 10, 19, 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?