- 4 Şubat 2022
- 3.592
- 8.585
- 108
Tutarsın merak etme, bak ne güzel terapi de alıyorsun çok sıkışırsan da yapay zekayla dertleşip enerjini atarsınBen de silecektim de sonra eski falları merak ederim diye durdumAzure de demişti bana senin iraden bizim hepimizden güçlü. Bence çok güzel bir laf ondan sonra biraz rahatladım. Beni en çok mesela lunara etkiledi. İki kere ara vermeniz olacak dedi ilişkinde o günden beri tetikte bekledim ama azure nin dediği gibi bir istersek her şeyi değiştirebiliriz. Mesela bazı gerginlikler oldu eski ben olsam kavgaya çevirirdim sonra sonu ayrılığa gidebilirdi. Neyse bu aralar onayı da terapistimden alıyorum yetiyor şimdilik ama canım da istiyor baktırmak bakalım umarım en azından bir süre tutarım kendimi
Ya evet sonunda yine bir araya geleceksiniz dedi ama benim artık kavgaya gürültüye ara vermeye hiç gücüm kalmadı ondan üzüldüm bayağa. Neyse bakalım umarım çıkmaz :)Tutarsın merak etme, bak ne güzel terapi de alıyorsun çok sıkışırsan da yapay zekayla dertleşip enerjini atarsın
Ayrıca sonuçta bitecek dememiş ara vermek demiş ve ara vermek ilişkiyi besliyor, büyütüyor, hataların fak edilip çözülmesini sağlıyor aslında bu iyi bir şey.
Hep anksiyete yüzünden kötüyü bekleyip, gerçekleştiriyoruz bana da öyle oldu ama bak fal olayına sarmasaydım bunu da net olarak göremeyecektim. Her negatifsin bir pozitif çıkış yolu var.
Yine de Allah rızası için lunara nın falı çıkmayan varsa yazsın
Tatmin etmedi bir türlü beni biraz daha insan dese rahatlayacağımeski mesajlarda var yaa. birazi cikti 2nci fali cikmadi filan diyenler var
Ekim'i bekliyorum ben vade verdi. Artık olursa ekime olmazsa .....Yine de Allah rızası için lunara nın falı çıkmayan varsa yazsın
Derya nuralmi? Evet anlikda gercekden cok iyi ama bende gelecek cikmadi gecen seneydi cok güvenmisdimpembeci pembeci dediginiz derya yerden yere vurdu ama falswpetinde anlik en iyi bilen kesinlikle oydu
Derya nuralmi? Evet anlikda gercekden cok iyi ama bende gelecek cikmadi gecen seneydi cok güvenmisdim
Vade verdimievet. hic pembe konusmadi ve sasirtici bildikleri oldu
Vade verdimi
Mars ates mi cöp o kizmars kahveyi 1000 yapmis
Mars ates mi cöp o kiz
Evet olumsuzmuydu sanadaKızlar Nadide hiç olumsuz konuşuyor mi
derya nural bence en acayip şeyleri bilen kişi. öyle detaylar bildi ki ben inanamadım. bende gelecek vadesi tutmadı ama sahne sahne bana geleceği anlattığı ve nesibe, demir, ve gül demir de aynı şeyleri söylediği için çıkacağından emin gibiyim. bir arkadaşıma da attık, onda da çok acayip şeyler bildi. durugörüsü acayip bence.evet. hic pembe konusmadi ve sasirtici bildikleri oldu
Ani gecmisi bazi seyleri bilen gercekden cok var bence ama gelecek cikmiyor isde hatta bana eximin whatsapp profil resmini tarif etti resmen yan profilini görüyorum saclarini yüzünü boyunu herseyini tarif etmisdi bende cok inanmisdim ama malesef olmadi 1 mart 2024 de baktirmisidm birli vade en gec bir ay demisdiderya nural bence en acayip şeyleri bilen kişi. öyle detaylar bildi ki ben inanamadım. bende gelecek vadesi tutmadı ama sahne sahne bana geleceği anlattığı ve nesibe, demir, ve gül demir de aynı şeyleri söylediği için çıkacağından emin gibiyim. bir arkadaşıma da attık, onda da çok acayip şeyler bildi. durugörüsü acayip bence.
benimki yakında çıkacak ben hissediyorum, benim de hislerim fena değildir bu arada, çıkınca güncellerim burayı:)Ani gecmisi bazi seyleri bilen gercekden cok var bence ama gelecek cikmiyor isde hatta bana eximin whatsapp profil resmini tarif etti resmen yan profilini görüyorum saclarini yüzünü boyunu herseyini tarif etmisdi bende cok inanmisdim ama malesef olmadi 1 mart 2024 de baktirmisidm birli vade en gec bir ay demisdi
Insallah gönlünce olur insallah sana cikar sana olumlumu bise dedi olumsuzmu?benimki yakında çıkacak ben hissediyorum, benim de hislerim fena değildir bu arada, çıkınca güncellerim burayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?