• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bana geçen yıl olumsuz konuşmuştu baktırdığım kişi için evet durum olumsuz oldu ama yeni fıstık gibi kısmet görmüştü öyle biri olmadı maalesef :))
Bana gecen sene austista iletisim en gec bu ay sonuna kadar sana yazar dedi ama olmadi bu kisiyle kesinlikle yasanacaklar var dedi bir sene gecdi

aranizda borteyi ovenler vardi aman ha sakin. uc kisinin falini dinledim ilişkiniz bi sure belirsiz gider sisli gider adam anlayis bekliyo sakin ol falan filan. sonra arkadasim belli iki detay vermis bu sefer enerji uyusmazligi demis iade etmis. soru sormazsaniz herkese benzer yorumluyo spesifik soru sorarsaniz enerjisi uymuyor😁

2019 yılında astrocenter sitesinden Lara için maille soru sormuşum, dedikleri olmuş karşı tarafın hayatında biri var mı yok mu şak diye söylemiş :D
gece gece site aklıma geldi bi giriş yapayım dedim. Sadece ona soru atmışım verdiği cevabın şoku yüzünden sanırım :D

barışır mıyız demiştim sadece, hayatında biri var mı dememiştim o söylemiş.

2019 yılında astrocenter sitesinden Lara için maille soru sormuşum, dedikleri olmuş karşı tarafın hayatında biri var mı yok mu şak diye söylemiş :D
gece gece site aklıma geldi bi giriş yapayım dedim. Sadece ona soru atmışım verdiği cevabın şoku yüzünden sanırım :D

barışır mıyız demiştim sadece, hayatında biri var mı dememiştim o söylemiş.
bana temmuz sonu ağustos başı buram buram aşk görüyorum sende demiş. Biz temmuz sonu bitirdik halbuki

Yok bizim imkansız aramızda buram buram aşk olması da, anda da kötüymüş. Ki ben bitirdim bir daha şans vereceğimi de asla düşünmüyorum
Benim vade vermemiş çok kesin ve net bilmiş durumu. Bu sefer cudi ye attım soru bakımı hala bakmadı bakalım o nasıl.

Back
X