Fal Sepeti Deneyimleri

Fal sepetinde Şule Naz diye biri vardı. 2023 de bir fal yollamışım, anı çok güzel okumuş. Şu an başka bir yerde bakım yapıyor mu, biliyor musunuz?

Duyğu Deniz uzun süreden sonra yeniden gerj dönmüş, fal baktlran varml, enerjisi nasıl bugun

Aslı durana baktıran var mı arkadaşlar ben dün baktırdım

Duyğu Deniz uzun süreden sonra yeniden gerj dönmüş, fal baktlran varml, enerjisi nasıl bugun
Ben baktırdım uzun zamandır beklediklerim arasındaydı ara vermek iyi gelmiş bence hem daha uzun baktı hemde daha fazla detaya indi zaten söylediklerini geçmiştede yaşamışlığım var

Aslı durana baktıran var mı arkadaşlar ben dün baktırdım

anligi bile tamamen yanlis gormustu sonra hic baktirmadim. aldatilmisim dedikce hayir onlar yakin arkadaslar sen adama kotu davranma demisti ikisi opusurken fotograf atmisti filan oyle kanitliydi yani. fallari duruyor vallahi. yillardir baktirdigim en rezalet fallara zirveden giris yapmisti ve yerini koruyor
islerimde de sorunsuz gecis gormustu faldan sonra davalik olduk bir senedir davaligiz ailevi bir konuda eh tutturmustu ama onemsizdi

Yenilerden kahve falında önerebileceğiniz biri varmı

Duygu Denize fal baktırdım anlıkta, duygu durumları, karşı taraf bilgilerinde çok iyi ama vade konusunda nasıl acaba?

`