Fal Sepeti Deneyimleri

Youtube dan bakayim dedim ama yok ben de bulamadim bu sitede bi Ümit belki biri mailini vermis bi sekilde iletişim kurmuştur, umarım yazar bizlere de.. hic gidecek gibi degildi bayadir sitedeydi bi anda ne oldu da gitti anlamadim.

aslı gül e katina attım dolayısıyla sadece ilşkiye dair soru sordum.6 dk yı nasıl doldurcagını sasırmıs.Aynı seyleri soylemis .Cok tatmin olmadım
Bendede ayni, baska sorun varmi diye sorup durdu sürekli minimum 6 dk doldurmam lazim falan dedi ayni sorulari her falciya yolladigimda 9 dk ses atiyolardi

Bendede ayni, baska sorun varmi diye sorup durdu sürekli minimum 6 dk doldurmam lazim falan dedi ayni sorulari her falciya yolladigimda 9 dk ses atiyolardi
Aaa beğenmediniz mi ben kahve falı atmıştım da arkadaşım da kahve attı 9.5 dk ve 8.5 dk fal yorumlarımız vardı. Sonradan sorduğumuz sorulara da uzun cevaplar verdi

Kizlarrrr Saraha fal attim su fali ama cok berbatti acikcasi. Tamami pembe tablo. Hayatinda biri var mi diye sordum olmadigini soyledi (oldugunu biliyorum ama) cok mutlu olcaksinz falan filan 4 panjur iki cocuk demedigi kaldi. Acikcasi benim sorun benim hakkimda dusuncesi nedir diyeydi geri donecek mi diye bile degil. Donse bile benim bu iliskiye sans vermeyecegim kesin. Su an hayatinda biri var bu iliskisi bitmesi benim icin onemli degil cunku tercihini yapti ama merak etmistim sadece dusuncesi var mi diye. Herneyse diyeceklerim bu kadar :) bide yildizname uygulamasina baktiran var mi onerebuleceginiz biri falan.

Anladım. Peki doğum haritası ile destekledi mi ya da baktı mı ?
Merak ediyorum o konudaki öngörülerinin tutarlılığını
Onu hatirlamiyorum. Zaten dogum tarihleri üyeliklerde var ondan destek alip mi bakiyor bilmiyorum.Bir daha baktirmam.Benim merak ettigim ;fal sepetinde " hep dedigini yaşıyorum,sürekli geliyorum,mutlaka ne derse cikiyor "diye yorum yazan kisiler neden buraya da yazmiyorlar Yazsalar da biz de tavsiye alsak .Nesibe nin de vadesi patladi bende.. o kadar da ısrarla ,inanarak söylemisti ki eni konu bekliyordum olucak diye.. Size vadeleri tam olarak cikan, ya da dediklerini yaşadığınız,sürekli gittiginiz bir yorumcu oldu mu? Fal sepeti disinda da olur , tellwe ya da binnaz?

Ayy sorma o yorum yazanlari bulup konusmak istiyorum hele Akin Kurt ve Duygu Auradaki yorumlar… arkadas hic bi tane bile kötü yorum olmaz mi yaaa

Bende aynı durumdayım.Burdaki tavsiye edilenlerin hepsine yolladım neredeyse.Daha da yollayacagım kimse kalmadı neredeyse cok sükür Eski sevgilimden bi dönüs henüz olmadıgından gelecege dair bildigi diyecegim kimse yok.Anlık olarak elena günce dogru gibi geldi.Gül demir in yorumlaması da samimi ve sevimliydi.Eskileri de net anımsamıyorum zaten cok atınca yorumlarda karıstı

Fulya Nasin bana dediği hiçbir şey çıkmadı . Çok da emin konustu bir sürü sertifika ismi saydı ben basariliyim biliyorum bana laf söyleyemezsiniz dedi. Ben iptal istedim iptal etmediler olumsuz yorum ve puanımı paylasmadilar

Filiz Cetin yolladim simdi sonrada uygulamayi silicem artik yeter cok param gitti
Filiz cetinin ben yorumunu beğendim. Düşük puan verenler galiba olumsuz konustuklari çünkü olumsuz da söylüyormuş. Vadesine var daha siz de bildiği şeyler oldu mu ?

Saraha ben telefonda baktırdım ilk üç dakika durmadan konuştu sonra ben aksi bir şey diyince falı çevirdi . Ben dedim olumsuz yorum yapicam size dedim bana dedi ki yap nasılsa yayinlanmicak

Filiz cetin’in de kredisi yüksek .Çogu gibi sallıyorsa göndermeye gerek yok
Bana karşı tarafın düşüncesini bildi . Anlık enerjileri bildi yani. Vadesi için iki hafta daha var . Ama ben çok aşırı detay duymak istiyorum vs diyorsan o konuda yeterli olmayabilir. Ben ses kaydı aldım çünkü tekefonda konuşunca falcilar benim söylediklerimden etkilenip lafı değiştiriyor yani falciyi yönlendirmek istemem. Bir de cevabini bildiğin bir soru Sor ordan anlarsın biliyor mu bilmiyor mu ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…