- 14 Kasım 2017
- 100
- 152
- 53
- 38
Youtube dan bakayim dedim ama yok ben de bulamadimBen de merak ettim şimdi. Buğra’yı severdim, sıkça yorum alırdım bi ara. YouTube izleme geçmişiniz açıksa, bence oraya kaydolmuştur, yani geçmişte vardır silmemişseniz eğer. Lütfen bulursanız bildirir misiniz
Bendede ayni, baska sorun varmi diye sorup durdu sürekli minimum 6 dk doldurmam lazim falan dedi ayni sorulari her falciya yolladigimda 9 dk ses atiyolardiaslı gül e katina attım dolayısıyla sadece ilşkiye dair soru sordum.6 dk yı nasıl doldurcagını sasırmıs.Aynı seyleri soylemis .Cok tatmin olmadım
Aaa beğenmediniz mi ben kahve falı atmıştım da arkadaşım da kahve attı 9.5 dk ve 8.5 dk fal yorumlarımız vardı. Sonradan sorduğumuz sorulara da uzun cevaplar verdiBendede ayni, baska sorun varmi diye sorup durdu sürekli minimum 6 dk doldurmam lazim falan dedi ayni sorulari her falciya yolladigimda 9 dk ses atiyolardi
KahveFulya Nas ne falı bakmıştı size acaba ?
Patlamayan kim var hic bilmiyorum ama hep o altlarinda yazan yorumlara kanip gönderdim hepsini.Yok her dedigi cikiyor,mutlaka yaşarsınız her söyledigini,canim ablam , kalpler vs diye yüzlerce mesaj var hepsinin altinda.Akin ve Duygu bende patladi
Anladım. Peki doğum haritası ile destekledi mi ya da baktı mı ?
Onu hatirlamiyorum. Zaten dogum tarihleri üyeliklerde var ondan destek alip mi bakiyor bilmiyorum.Bir daha baktirmam.Benim merak ettigim ;fal sepetinde " hep dedigini yaşıyorum,sürekli geliyorum,mutlaka ne derse cikiyor "diye yorum yazan kisiler neden buraya da yazmiyorlarAnladım. Peki doğum haritası ile destekledi mi ya da baktı mı ?
Merak ediyorum o konudaki öngörülerinin tutarlılığını
Ayy sorma o yorum yazanlari bulup konusmak istiyorum hele Akin Kurt ve Duygu Auradaki yorumlar… arkadas hic bi tane bile kötü yorum olmaz mi yaaaOnu hatirlamiyorum. Zaten dogum tarihleri üyeliklerde var ondan destek alip mi bakiyor bilmiyorum.Bir daha baktirmam.Benim merak ettigim ;fal sepetinde " hep dedigini yaşıyorum,sürekli geliyorum,mutlaka ne derse cikiyor "diye yorum yazan kisiler neden buraya da yazmiyorlarYazsalar da biz de tavsiye alsak .Nesibe nin de vadesi patladi bende.. o kadar da ısrarla ,inanarak söylemisti ki eni konu bekliyordum olucak diye.. Size vadeleri tam olarak cikan, ya da dediklerini yaşadığınız,sürekli gittiginiz bir yorumcu oldu mu? Fal sepeti disinda da olur , tellwe ya da binnaz?
Filiz cetinin ben yorumunu beğendim. Düşük puan verenler galiba olumsuz konustuklari çünkü olumsuz da söylüyormuş. Vadesine var daha siz de bildiği şeyler oldu mu ?Filiz Cetin yolladim simdi sonrada uygulamayi silicem artik yetercok param gitti
Saraha ben telefonda baktırdım ilk üç dakika durmadan konuştu sonra ben aksi bir şey diyince falı çevirdi . Ben dedim olumsuz yorum yapicam size dedim bana dedi ki yap nasılsa yayinlanmicakKizlarrrr Saraha fal attim su fali ama cok berbatti acikcasi. Tamami pembe tablo. Hayatinda biri var mi diye sordum olmadigini soyledi (oldugunu biliyorum ama) cok mutlu olcaksinz falan filan 4 panjur iki cocuk demedigi kaldi. Acikcasi benim sorun benim hakkimda dusuncesi nedir diyeydi geri donecek mi diye bile degil. Donse bile benim bu iliskiye sans vermeyecegim kesin. Su an hayatinda biri var bu iliskisi bitmesi benim icin onemli degil cunku tercihini yapti ama merak etmistim sadece dusuncesi var mi diye. Herneyse diyeceklerim bu kadar :) bide yildizname uygulamasina baktiran var mi onerebuleceginiz biri falan.
siz sevgilsinden ayrıldı demistiniz sanki yenisi mi gelmisDaha yeni ögrendim ki sevgilisi varmis arkadaslar
Evet yenisini bulmussiz sevgilsinden ayrıldı demistiniz sanki yenisi mi gelmisÖyleyse falların hicbiri tutmamıs mı oluyor
Bana karşı tarafın düşüncesini bildi . Anlık enerjileri bildi yani. Vadesi için iki hafta daha var . Ama ben çok aşırı detay duymak istiyorum vs diyorsan o konuda yeterli olmayabilir. Ben ses kaydı aldım çünkü tekefonda konuşunca falcilar benim söylediklerimden etkilenip lafı değiştiriyor yani falciyi yönlendirmek istemem. Bir de cevabini bildiğin bir soru Sor ordan anlarsın biliyor mu bilmiyor mu ben öyle yapıyorumFiliz cetin’in de kredisi yüksek .Çogu gibi sallıyorsa göndermeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?