alaca pera ya attınız mı yıldızname?Fulya nas la sevgi derman masallah mesgulkaç kez fal iadesi aldınız sanırım ben 0
Zeliş can bende de böyleydiBilerek iade almak aklima bile gelmemişti sonucta zaman harciyorlar ama begenmeyince yildiz dusurdugumde kedileri iade etti bi kac kez oldu.
Gecen hafta zeliş can mesela, o kadar sacma,alakasiz ve ozensiz bir fal bakti ki hayatimda oyle karmakarisik daldan dala atlayip bakilan fal gormedim, dusuk puan verip begenmedim yorumu yapinca kendisi iade etti.
Attım ve beğendim de ya anlık bildikleri oldu uzun ve özenli bakmış ama tekrara da düşmüş. Bence denenir vadelere de bakmak lazım ilerdealaca pera ya attınız mı yıldızname?Fulya nas la sevgi derman masallah mesgul
Onu ben de çok begenmistim . Gerçekten biliyor hatta üst üste dört fal atmıştım
Ben şu falda iyi şunda kötü diyemiyorum . Falcinin marifetine bağlı hepsi araçhangi falda iyi ?
Ben kahve attım atarkende kendi gorsellerimi yüklüyorum geneldeBen şu falda iyi şunda kötü diyemiyorum . Falcinin marifetine bağlı hepsi araç
Ben kahve attım atarkende kendi gorsellerimi yüklüyorum geneldehangi falda iyi ?
Ben kahve attım atarkende kendi gorsellerimi yüklüyorum genelde
Ben kahve attım atarkende kendi gorsellerimi yüklüyorum genelde
Evet . Kartlar olunca ben kartlara çok güvenmiyorum . Ordaki kartı yorumluyor bizi değil sankiKahve mi deneyeyim yönlendirin beni
Evet . Kartlar olunca ben kartlara çok güvenmiyorum . Ordaki kartı yorumluyor bizi değil sanki
Ben de ocak ayında zeliş can'a baktırmıştım. Sadece hızlı cevap atması mutlu etmişti. Yoksa fala dair çıkan bir şey yokBilerek iade almak aklima bile gelmemişti sonucta zaman harciyorlar ama begenmeyince yildiz dusurdugumde kedileri iade etti bi kac kez oldu.
Gecen hafta zeliş can mesela, o kadar sacma,alakasiz ve ozensiz bir fal bakti ki hayatimda oyle karmakarisik daldan dala atlayip bakilan fal gormedim, dusuk puan verip begenmedim yorumu yapinca kendisi iade etti.
Ben almıştım . Dediği gibi oldu . Olumsuzu söylüyor ama haberin olsunAsude Yıldız’dan yorum alan oldu mu?Puanı 5 ve çok güzel yorumlar var.
Çok teşekkür ediyorum.Ne baktırma mı önerirsiniz?Zeliş can benim enerjimi cok düşürdü . Sürekli sirkeli suyla yikan bilmem ne dedi . Herkese uyabilecek bir fal attı . Adamin kafası karışık falan . Birde ne sorarsam sorayım kafasının dikine aynı cümleyi tekrarlıyor nasihat veriyor. Nasihat vereceğine adamı anlat beynini anlat ne gördün anlat
Ben almıştım . Dediği gibi oldu . Olumsuzu söylüyor ama haberin olsun
Asudeyi tavsiye ederim. Ömür Arda da iyi bakmıştı .Çok teşekkür ediyorum.Ne baktırma mı önerirsiniz?
Yazıyla baktırıyorum ben, enerjisini sevdim.Kader papatya telefonda baktı bana benim ağzımı arayan ve ipucu arayan bir tavrı vardı dedikleri de çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?