Fal Sepeti Deneyimleri

Zeliş can bende de böyleydi (

alaca pera ya attınız mı yıldızname?Fulya nas la sevgi derman masallah mesgul
Attım ve beğendim de ya anlık bildikleri oldu uzun ve özenli bakmış ama tekrara da düşmüş. Bence denenir vadelere de bakmak lazım ilerde

Ben de ocak ayında zeliş can'a baktırmıştım. Sadece hızlı cevap atması mutlu etmişti. Yoksa fala dair çıkan bir şey yok

Zeliş can benim enerjimi cok düşürdü . Sürekli sirkeli suyla yikan bilmem ne dedi . Herkese uyabilecek bir fal attı . Adamin kafası karışık falan . Birde ne sorarsam sorayım kafasının dikine aynı cümleyi tekrarlıyor nasihat veriyor. Nasihat vereceğine adamı anlat beynini anlat ne gördün anlat .

Zeliş can benim enerjimi cok düşürdü . Sürekli sirkeli suyla yikan bilmem ne dedi . Herkese uyabilecek bir fal attı . Adamin kafası karışık falan . Birde ne sorarsam sorayım kafasının dikine aynı cümleyi tekrarlıyor nasihat veriyor. Nasihat vereceğine adamı anlat beynini anlat ne gördün anlat
Asude Yıldız’dan yorum alan oldu mu?Puanı 5 ve çok güzel yorumlar var.
Ben almıştım . Dediği gibi oldu . Olumsuzu söylüyor ama haberin olsun

Çok teşekkür ediyorum.Ne baktırma mı önerirsiniz?

Kader papatyaya kahve falı yolladım dün, daha önce de yildizname baktirmistim gerçekten çok güzel bir enerjisi var ve an'da çok başarılı, vadeleri gorecegiz. Kendisini tavsiye ederim.

Kader papatya telefonda baktı bana benim ağzımı arayan ve ipucu arayan bir tavrı vardı dedikleri de çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…