Arya çiçek. En favorim o şuan.Kimi tavsiye edersiniz kızlar ? Çok pahalı da olmayan
Asude de iyiArya çiçek. En favorim o şuan.
Asude de iyiArya çiçek. En favorim o şuan.
Asude de iyiKimi tavsiye edersiniz kızlar ? Çok pahalı da olmayan
Bana pembeci değildiKader papatya bana da çıkmamıştı çok pembeci
Kader papatya bana da çıkmamıştı çok pembeci
Bana pembeci değildi
Şaşırdım kızlar ya bana gerçekten inanılmaz pembişti falı, baktıralı 1 yıl olmuş neredeyse ve sorduğum adamla durum ne köy oldu ne kasaba. Kader papatya ya kalsa evlenmiştik 7-8 ay önceBenimle enerjisi uydu demek ki çok tatlı kendisive bakımlarından da çok memnunum. Pembeci değil aslında ama başka enerjide yeniden dene derim.
Şaşırdım kızlar ya bana gerçekten inanılmaz pembişti falı, baktıralı 1 yıl olmuş neredeyse ve sorduğum adamla durum ne köy oldu ne kasaba. Kader papatya ya kalsa evlenmiştik 7-8 ay önce
Benim durumVade konusuna takılmayayım desem de bekliyorum o vakti.Vadesi tutan kim var sizler icin?Anlık olarak dogru yansıtanlar oldu ama vade konusunda kiminkini beklemeliyim?
Ne nankörlügu fal bakamayan bakmasin bir ton paramız gidiyor doğru falciyi bulalım diye . İki farklı kişi farklı şeyler söylüyorsa ikisinden birinin faldan anlamadığı anlamına gelir . Enerji alamıyorum lafına inanmıyorum. Ya bilirsin görürsün ya bilmezsin . Falcı bize" aklındaki adam seni seviyor ailevi problemleri var , maddi sıkıntıları var , sana açılacak " diyorsa 100 kişiden 90 ina uyar zaten. Sonra o vadeler patlayınca görüyoruz ki boş umut vermişler. Kimseyi nankörlükle suçlamayın her önüne gelen falcı olmasin .Fal sepetinin musteri kitlesi kesinlikle cok nankor sizin bir yorumcu ile enerjiniz uyusmamissa bu yorumcu ile aranizda olan enerjiden kaynaklidir yorumcunun hic bir seyi bilememesinden kaynakli asla degil gelecegi allahtan baska kimse bilemez yorumcular bize ancak yol gosterebilir kehanetlerde bulunabilir kesinlikle her seyi %100 bilen bir yorumcu yoktur ve bulamazsinizda ancak ortalamayi bulursunuz siz neye inanirsaniz bunu zaten hayatiniza cekersiniz burada yazilan bir cok iyi yorumculari denemis biri olarak soyluyorum ki ben cogunun bir cok seyini yasadim sadece fulya nas'i begenmedim astrolog yorumlari iyi fakat fal konusunda basarili degildi evet ama onun disindakiler gayet iyiydi tutarli yorumlari vardi ve kimse istedigi cevaplari alamadi diye nankorluk yapmasin madem bu kadar basit yorumcular ise musterileri neden bu kadar cok var buradaki yazilan yorumlar sadece emege saygisizlik baska hic bir sey degil evet ici bos dusuk kredili yorumcular var ama kesinlikle cok ozel kiymetli yorumcularda var.
Fal sepetinde yorumcusunuz galiba?Milleti nankörlükle suçladıgınıza göre
Kim olumlu fikir verse yorumculukla itham ediliyor ben bile falci zannedilmistimFal sepetinin musteri kitlesi kesinlikle cok nankor sizin bir yorumcu ile enerjiniz uyusmamissa bu yorumcu ile aranizda olan enerjiden kaynaklidir yorumcunun hic bir seyi bilememesinden kaynakli asla degil gelecegi allahtan baska kimse bilemez yorumcular bize ancak yol gosterebilir kehanetlerde bulunabilir kesinlikle her seyi %100 bilen bir yorumcu yoktur ve bulamazsinizda ancak ortalamayi bulursunuz siz neye inanirsaniz bunu zaten hayatiniza cekersiniz burada yazilan bir cok iyi yorumculari denemis biri olarak soyluyorum ki ben cogunun bir cok seyini yasadim sadece fulya nas'i begenmedim astrolog yorumlari iyi fakat fal konusunda basarili degildi evet ama onun disindakiler gayet iyiydi tutarli yorumlari vardi ve kimse istedigi cevaplari alamadi diye nankorluk yapmasin madem bu kadar basit yorumcular ise musterileri neden bu kadar cok var buradaki yazilan yorumlar sadece emege saygisizlik baska hic bir sey degil evet ici bos dusuk kredili yorumcular var ama kesinlikle cok ozel kiymetli yorumcularda var.
Kimse genel kötüleme yapmıyor . Uyusmuyorsa bakmasın falimiza. Bir saati bir saatini tutmayan zaten fal bakmasin. Adam çok iyi aklı başında istikrarlı mantığıyla hareket ediyor diyor.sonra bir hafta geçiyor adam çok kotu serseri ruhlu istikrarsız diyor .Kim olumlu fikir verse yorumculukla itham ediliyor ben bile falci zannedilmistim
ayrica yorumcu olsa ne olacak bence doğru söylemiş, öyle nostrademus, babavanga vb falcı yok ve enerjiler değişkendir bi saat bi saate uymayabilir ya hayat anlık kararlardan ibaret sonuçta.
Benim beğenmediklerim kötü falcı degil sadece "bana uymayan falcilar" fal baktirmak tamamen kişisel bir şey sonucta, genel kötüleme durumundan bahsetmis ve bence hakli.
Ee napsın insanlar beğenmediğini söylemesin mi? Gercı falsepetinde de olumsuz yorumlar yayınlanmıyordu pardon unutmuşumFal sepetinin musteri kitlesi kesinlikle cok nankor sizin bir yorumcu ile enerjiniz uyusmamissa bu yorumcu ile aranizda olan enerjiden kaynaklidir yorumcunun hic bir seyi bilememesinden kaynakli asla degil gelecegi allahtan baska kimse bilemez yorumcular bize ancak yol gosterebilir kehanetlerde bulunabilir kesinlikle her seyi %100 bilen bir yorumcu yoktur ve bulamazsinizda ancak ortalamayi bulursunuz siz neye inanirsaniz bunu zaten hayatiniza cekersiniz burada yazilan bir cok iyi yorumculari denemis biri olarak soyluyorum ki ben cogunun bir cok seyini yasadim sadece fulya nas'i begenmedim astrolog yorumlari iyi fakat fal konusunda basarili degildi evet ama onun disindakiler gayet iyiydi tutarli yorumlari vardi ve kimse istedigi cevaplari alamadi diye nankorluk yapmasin madem bu kadar basit yorumcular ise musterileri neden bu kadar cok var buradaki yazilan yorumlar sadece emege saygisizlik baska hic bir sey degil evet ici bos dusuk kredili yorumcular var ama kesinlikle cok ozel kiymetli yorumcularda var.
Saati saatine uymayan biziz, zaman akan bi seydir ve enerji de o sekilde. Beklentinizin fazla olmasiyla falcinin bi alakasi yok, tarzi, yetenegi, hisleri size uymayabilir ama uyanlar var ki bu insanlar bakmaya devam ediyor degil mi? Ddnersin, memenun kalmazsin, tekrar baktirmazsin bu kadar basit :)Bizim bilgilerimiz belli zaten biz zannediyoruz ki her şeyi biliyorlar . Aslında verdiğimiz bilgilerden yorum yapıyorlar . Ben güncel enerji ve karakterde Asudeyi çok beğeniyorum ama onunda sorunu her soruya bu defa adamın karakterinden mantık yürüterek cevap veriyor. Ve çeliştiği şeyler oluyor . Arya çiçek ve Çiğdem Atli çok hisli
Kimse genel kötüleme yapmıyor . Uyusmuyorsa bakmasın falimiza. Bir saati bir saatini tutmayan zaten fal bakmasin. Adam çok iyi aklı başında istikrarlı mantığıyla hareket ediyor diyor.sonra bir hafta geçiyor adam çok kotu serseri ruhlu istikrarsız diyor .
Ben begendim fulya nasıBana yorumu gercekci gelmedi o kadar yorumcu var bi fulya nas ı kötülemiş .Ben fal baktıran biri olarak yorumcuları savunmam yalnız begenip begenmedigimi söyler gecerim.Velevki ben de sadece fulya yı begenmis olayım simdi onun savunmasını mı yapayımbu arkadasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?