Fal Sepeti Deneyimleri

Fal sepeti destek hattına hoşgeldik.
Fal sepeti destek hattına hoşgeldik.. ben memnun kaldıklarımi defalarca paylaşıyorum ve baktiriyorum zaten size ne ki . Başlıkta ne yazıyor fal sepeti deneyimleri yazıyor . Ayrıca benim enerjim 40 yaşındaki adamın karakterini değiştirmez emin ol

Ee napsın insanlar beğenmediğini söylemesin mi? Gercı falsepetinde de olumsuz yorumlar yayınlanmıyordu pardon unutmuşum
Benim olumsuz yorum ve puanlarım paylaşılmıyor. Aksine siliniyor . Bir yıldız veriyorum sonra bakıyorum hiç işaretlenmemis. Ama yine de destek hattını kibarligi vs beğeniyorum. İade de aldım ilgililer.

Kendinizi hafife almayin, enerjimizle dünya değişir ama sadece "sizin" enerjinizle fal ya da falciyla hicbir ilgisi yok yani, bunun farkina varinca anlayacaksiniz zaten.

Kendinizi hafife almayin, enerjimizle dünya değişir ama sadece "sizin" enerjinizle fal ya da falciyla hicbir ilgisi yok yani, bunun farkina varinca anlayacaksiniz zaten.
Kendini hafife alan sizsiniz . Gelmiş neyi savunuyorsunuz. Beğeniyorsaniz burda ne işiniz var gidin fal baktırın . Burda nankorler var hadi

Kendini hafife alan sizsiniz . Gelmiş neyi savunuyorsunuz. Beğeniyorsaniz burda ne işiniz var gidin fal baktırın . Burda nankorler var hadi
Öfkelenip seviyesizlesecek bi sey yok ama haklisiniz sizi ciddiye aldigim icin bende suc
İstediğiniz falciyi bulamayip saga sola saldiracaginiza kisisel gelisiminize ve terbiyenize odaklanmanizi ÖNERİYORUM.

Öfkelenip seviyesizlesecek bi sey yok ama haklisiniz sizi ciddiye aldigim icin bende suc
İstediğiniz falciyi bulamayip saga sola saldiracaginiza kisisel gelisiminize ve terbiyenize odaklanmanizi ÖNERİYORUM.
Kapasiteniz yok herhalde istediğim begendigim bir değil dört beş falcı var ve paylaşıyorum çok komiksiniz ya

Benim olumsuz yorum ve puanlarım paylaşılmıyor. Aksine siliniyor . Bir yıldız veriyorum sonra bakıyorum hiç işaretlenmemis. Ama yine de destek hattını kibarligi vs beğeniyorum. İade de aldım ilgililer.
Ben burada hiç böyle bir şeyler karşılaşmadım çünkü kötü yorumlarım paylaşıldı. Bilmiyorum acaba sen sinirli bir şekilde kötü bir yorum mu yazdın acaba ama beğenmediğimi ve aynı şeyleri tekrar ettiğini söylediğimde yorumlarım yayınladı. Bu arada falcıyla olumsuz bir şeyde yaşasam destek ekibinin konuşması iyi geliyor. Fal iadesi hiç istemedim bana doğru gelmiyor pek. En azından bana uymadı bu fal diye istemem.

Ben begendim fulya nası sacede zeliş can şok etti beni hayatımda öyle bos karmakarisik ve daldan dala atlanmis fal gormemistim. Tabii bu kötü falci oldugunu gostermez, bana uymadi, o kadar.
Ben buna katılmıyorum kötü falcı da olabilir. Daldan dala karmaşık şeyler anlatıp duruyorsa falcı olmadığını ve herhangi bir insan olduğunu da gösterebilir. Bana da getirin bir fincan ben de yorumlarım. Nasıl olsa çok fazla fal baktırdım ben de daldan dala atlarım. Fakat size gönderebilecek bir enerjim yok anlıyor musunuz? Her şeyi enerjiye bağlamayı doğru bulmuyorum ama vadesi tutmayan bana fal bakmayan yorumcuya kötü demeyi de mantıklı bulmuyorum.

Ben isterim Ayşe'nin falında fatmayi anlatırsa isterim . Ben de kolay kazanmiyorum parayı. Enerji almıyorsan söyle bakma

Yok benimle ilgili değil bu fal diyorum paylaşılmıyor. Zaten çok şükür kötü uslubum yok.

Geçen bir falciya kahve falı baktırdım ama fincan değil kendi resimlerimi yukledim. Bana ne dedi biliyor musunuz fincaninizda şu var bu var . Ben nasıl güvenim bu falciya direk iade istedim onlarda beni haklı buldu iade etti.

Aaa yuh ciddi misin

Kemal Çeri'ye fal atıcam baktıranlar kimler?

Aaa yuh ciddi misin
Vallahi. Adını da unuttum yoksa paylaşırdim yol göstermesi açısından. Biz de parayı kolay kazanmiyorum emin olun. Onlar sürekli emek emek diyorda biz de yaptığımız yerden kazanmiyoruz. Gerekirse talep edin. Ama dediğim gibi ben destek bölümünü çok seviyorum.

e oha bu kadarı da pes. kimmiş o falcı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…