Saati saatine uymayan biziz, zaman akan bi seydir ve enerji de o sekilde. Beklentinizin fazla olmasiyla falcinin bi alakasi yok, tarzi, yetenegi, hisleri size uymayabilir ama uyanlar var ki bu insanlar bakmaya devam ediyor degil mi? Ddnersin, memenun kalmazsin, tekrar baktirmazsin bu kadar basit :)
Fal sepeti destek hattına hoşgeldik.. ben memnun kaldıklarımi defalarca paylaşıyorum ve baktiriyorum zaten size ne ki . Başlıkta ne yazıyor fal sepeti deneyimleri yazıyor . Ayrıca benim enerjim 40 yaşındaki adamın karakterini değiştirmez emin olSaati saatine uymayan biziz, zaman akan bi seydir ve enerji de o sekilde. Beklentinizin fazla olmasiyla falcinin bi alakasi yok, tarzi, yetenegi, hisleri size uymayabilir ama uyanlar var ki bu insanlar bakmaya devam ediyor degil mi? Ddnersin, memenun kalmazsin, tekrar baktirmazsin bu kadar basit :)
Benim olumsuz yorum ve puanlarım paylaşılmıyor. Aksine siliniyor . Bir yıldız veriyorum sonra bakıyorum hiç işaretlenmemis. Ama yine de destek hattını kibarligi vs beğeniyorum. İade de aldım ilgililer.Ee napsın insanlar beğenmediğini söylemesin mi? Gercı falsepetinde de olumsuz yorumlar yayınlanmıyordu pardon unutmuşum
Kendinizi hafife almayin, enerjimizle dünya değişir ama sadece "sizin" enerjinizleFal sepeti destek hattına hoşgeldik.
Fal sepeti destek hattına hoşgeldik.. ben memnun kaldıklarımi defalarca paylaşıyorum ve baktiriyorum zaten size ne ki . Başlıkta ne yazıyor fal sepeti deneyimleri yazıyor . Ayrıca benim enerjim 40 yaşındaki adamın karakterini değiştirmez emin ol
Kendini hafife alan sizsiniz . Gelmiş neyi savunuyorsunuz. Beğeniyorsaniz burda ne işiniz var gidin fal baktırın . Burda nankorler var hadiKendinizi hafife almayin, enerjimizle dünya değişir ama sadece "sizin" enerjinizlefal ya da falciyla hicbir ilgisi yok yani, bunun farkina varinca anlayacaksiniz zaten.
Öfkelenip seviyesizlesecek bi sey yok ama haklisiniz sizi ciddiye aldigim icin bende sucKendini hafife alan sizsiniz . Gelmiş neyi savunuyorsunuz. Beğeniyorsaniz burda ne işiniz var gidin fal baktırın . Burda nankorler var hadi
Kapasiteniz yok herhalde istediğim begendigim bir değil dört beş falcı var ve paylaşıyorum çok komiksiniz yaÖfkelenip seviyesizlesecek bi sey yok ama haklisiniz sizi ciddiye aldigim icin bende suc
İstediğiniz falciyi bulamayip saga sola saldiracaginiza kisisel gelisiminize ve terbiyenize odaklanmanizi ÖNERİYORUM.
Ben burada hiç böyle bir şeyler karşılaşmadım çünkü kötü yorumlarım paylaşıldı. Bilmiyorum acaba sen sinirli bir şekilde kötü bir yorum mu yazdın acaba ama beğenmediğimi ve aynı şeyleri tekrar ettiğini söylediğimde yorumlarım yayınladı. Bu arada falcıyla olumsuz bir şeyde yaşasam destek ekibinin konuşması iyi geliyor. Fal iadesi hiç istemedim bana doğru gelmiyor pek. En azından bana uymadı bu fal diye istemem.Benim olumsuz yorum ve puanlarım paylaşılmıyor. Aksine siliniyor . Bir yıldız veriyorum sonra bakıyorum hiç işaretlenmemis. Ama yine de destek hattını kibarligi vs beğeniyorum. İade de aldım ilgililer.
Ben buna katılmıyorum kötü falcı da olabilir. Daldan dala karmaşık şeyler anlatıp duruyorsa falcı olmadığını ve herhangi bir insan olduğunu da gösterebilir. Bana da getirin bir fincan ben de yorumlarım. Nasıl olsa çok fazla fal baktırdım ben de daldan dala atlarım. Fakat size gönderebilecek bir enerjim yok anlıyor musunuz? Her şeyi enerjiye bağlamayı doğru bulmuyorum ama vadesi tutmayan bana fal bakmayan yorumcuya kötü demeyi de mantıklı bulmuyorum.Ben begendim fulya nasısacede zeliş can şok etti beni hayatımda öyle bos karmakarisik ve daldan dala atlanmis fal gormemistim. Tabii bu kötü falci oldugunu gostermez, bana uymadi, o kadar.
Ben isterim Ayşe'nin falında fatmayi anlatırsa isterim . Ben de kolay kazanmiyorum parayı. Enerji almıyorsan söyle bakmaBen burada hiç böyle bir şeyler karşılaşmadım çünkü kötü yorumlarım paylaşıldı. Bilmiyorum acaba sen sinirli bir şekilde kötü bir yorum mu yazdın acaba ama beğenmediğimi ve aynı şeyleri tekrar ettiğini söylediğimde yorumlarım yayınladı. Bu arada falcıyla olumsuz bir şeyde yaşasam destek ekibinin konuşması iyi geliyor. Fal iadesi hiç istemedim bana doğru gelmiyor pek. En azından bana uymadı bu fal diye istemem.
Aaa yuh ciddi misinGeçen bir falciya kahve falı baktırdım ama fincan değil kendi resimlerimi yukledim. Bana ne dedi biliyor musunuz fincaninizda şu var bu var . Ben nasıl güvenim bu falciya direk iade istedim onlarda beni haklı buldu iade etti.
3 gün sonra kesin arayacak dediği adam 7 ay oldu aramadı, öyle diyeyim :)Kemal Çeri'ye fal atıcam baktıranlar kimler?
Vallahi. Adını da unuttum yoksa paylaşırdim yol göstermesi açısından. Biz de parayı kolay kazanmiyorum emin olun. Onlar sürekli emek emek diyorda biz de yaptığımız yerden kazanmiyoruz. Gerekirse talep edin. Ama dediğim gibi ben destek bölümünü çok seviyorum.Aaa yuh ciddi misin
3 gün sonra kesin arayacak dediği adam 7 ay oldu aramadı, öyle diyeyim :)
Ben baktırdım çok kötü . Geçen sene Haziran gibi baktırdım beş defa falan . Vadesi asla çıkmıyor ve yakın vade veriyor . Anı bilmisti . Karakterde de iyidi. Amatör olduğu tek yön yakın vade vermesi. Yani üç gün sonrayı görüyorsan bir ay içinde de ölmezsinKemal Çeri'ye fal atıcam baktıranlar kimler?
e oha bu kadarı da pes. kimmiş o falcı?Geçen bir falciya kahve falı baktırdım ama fincan değil kendi resimlerimi yukledim. Bana ne dedi biliyor musunuz fincaninizda şu var bu var . Ben nasıl güvenim bu falciya direk iade istedim onlarda beni haklı buldu iade etti.
Vallahi hatırlayamadım . Ama bakarım . İsimlere .e oha bu kadarı da pes. kimmiş o falcı?
işte daha önce de dediğim gibi fal yerine 4-6 ay arayla doğum haritası analizi yaptırmak çok daha mantıklı bence, böyle böyle falı tamamen bırakacağım.Vallahi hatırlayamadım . Ama bakarım . İsimlere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?