Onu kim yapıyor ki . Fulya Nas çok kötüydü ben deişte daha önce de dediğim gibi fal yerine 4-6 ay arayla doğum haritası analizi yaptırmak çok daha mantıklı bence, böyle böyle falı tamamen bırakacağım.
astrologlar yapıyor, tamamen doğum haritası bilgilerimize göre yorumluyorlar kendi hisleri tahminlerini katmadan. Ayşen Tok bu konuda efsane ama pahalı, Bendegül Çandarlı ve Didem Şarman seviyorum ben. Bi kaç kez Dinçer günerin sitesini de kullandım ama pek hoşuma gitmedi açıkçası.Onu kim yapıyor ki . Fulya Nas çok kötüydü ben de
fulya nas doğum haritası mı bakıyor bilmiyordum ben. yıldızname ve doğum haritası analizi farklı şeyler sanırım.Onu kim yapıyor ki . Fulya Nas çok kötüydü ben de
Siz de para çok maasallah . Bu saydıklarıniz çok pahalıastrologlar yapıyor, tamamen doğum haritası bilgilerimize göre yorumluyorlar kendi hisleri tahminlerini katmadan. Ayşen Tok bu konuda efsane ama pahalı, Bendegül Çandarlı ve Didem Şarman seviyorum ben. Bi kaç kez Dinçer günerin sitesini de kullandım ama pek hoşuma gitmedi açıkçası.
Youtubeda wiselyunuverse diye bir kanal var Bilge diye bir kız yorum yapıyor . 200 TL ama hiç baktirmadim . Daha doğrusu ben fal bakar mısınız diyince kızdı. Hem Tarot seansı yapıyorum falcı değilim dedi kabul etmedifulya nas doğum haritası mı bakıyor bilmiyordum ben. yıldızname ve doğum haritası analizi farklı şeyler sanırım.
fal uygulamalarından çok daha ucuza geliyor aslında. 250tl ye yıldızname bakıyorlar, astrolojik doğum haritası analizi daha ucuz ve daha net bence.Siz de para çok maasallah . Bu saydıklarıniz çok pahalı
youtube ve twitter tarotçuları bambaşka bi dünyaYoutubeda wiselyunuverse diye bir kanal var Bilge diye bir kız yorum yapıyor . 200 TL ama hiç baktirmadim . Daha doğrusu ben fal bakar mısınız diyince kızdı. Hem Tarot seansı yapıyorum falcı değilim dedi kabul etmedi
astroloji fal değil evet, ben tarot kartlarıyla yapılan bakımı kastettim, astroloji doğum anınmızdaki gezegen konumlarını hesaplayıp o şekilde bilgi veriyor.Youtubeda wiselyunuverse diye bir kanal var Bilge diye bir kız yorum yapıyor . 200 TL ama hiç baktirmadim . Daha doğrusu ben fal bakar mısınız diyince kızdı. Hem Tarot seansı yapıyorum falcı değilim dedi kabul etmedi
Sence evleneceğimiz yada ilişki yaşayacağımız insan kaderimiz mi. Mesela Allah benim dogucagimi hesaplamissa annemle babamin ciflesmesi gerekiyor gibi ...astroloji fal değil evet, ben tarot kartlarıyla yapılan bakımı kastettim, astroloji doğum anınmızdaki gezegen konumlarını hesaplayıp o şekilde bilgi veriyor.
Didem Şarmana baktım çok pahalı. Bir de Hayriye taş var ama onu beğenmiyorlar. Bu arada Çiğdem Atlı fal sepeti bana çok hisli geliyor o kadınastroloji fal değil evet, ben tarot kartlarıyla yapılan bakımı kastettim, astroloji doğum anınmızdaki gezegen konumlarını hesaplayıp o şekilde bilgi veriyor.
çok emin değilim ama sanırım öyle. astrolojik doğum analizlerinde evlenilecek yıl, çocuk sayısı vb. çıkıyormuş. Didem Şarmana 4-5 ay oldu baktıralı son fiyatını bilmiyorum. hayatında önemli olabilecek tarihleri veriyor. fal, astroloji hepsi bir ama astroloji daha sistemli bi şey, bilim değil elbette ama ne bileyim faldan daha gerçekçi.Sence evleneceğimiz yada ilişki yaşayacağımız insan kaderimiz mi. Mesela Allah benim dogucagimi hesaplamissa annemle babamin ciflesmesi gerekiyor gibi ...
çiğdem atlıyı denemedim, kendime fal perhizi verdim bakalım ne kadar dayanacağımDidem Şarmana baktım çok pahalı. Bir de Hayriye taş var ama onu beğenmiyorlar. Bu arada Çiğdem Atlı fal sepeti bana çok hisli geliyor o kadın
çiğdem hanıma baktım şimdi sesle bakıyormuş ben işitme engelliyim yazıyla baktırabiliyorum, fal perhizimi kolaylaştırdıDidem Şarmana baktım çok pahalı. Bir de Hayriye taş var ama onu beğenmiyorlar. Bu arada Çiğdem Atlı fal sepeti bana çok hisli geliyor o kadın
Aklındaki kişinin adımı ile ilgili mi.vallahi Allah düşmanım başına vermesin bu bekleme sürecini insan çok yoruluyor .çiğdem atlıyı denemedim, kendime fal perhizi verdim bakalım ne kadar dayanacağım
aslında önceki mesajlarda yazdığım gibi Serkan, didem şarman, fulya nas ve nakta'nın verdikleri tarih aralığı aynıydı bu vadeyi bekliyorum geçene kadar fal baktırmayacağım, uzak bi zaman değil zaten
yani nasıl oluyor da bu 4 kişi aynı vadeyi veriyor? hem öyle klasikleşmiş 2 ay ötesi falan değil oldukça spesifik bir tarih aralığı.. bakalım...
Destek ekibe söylersen her türlü yardımcı olurlar yazıya çevirir bence Çiğdem hanım. Ama sen bilirsin tabi. Çiğdem Atlı beni çok iyi hissetti . Arya çiçek de öyle. Vadeler konusunda takıntılı değilim yeter ki ilerleyiş o şekilde olsun ..çiğdem hanıma baktım şimdi sesle bakıyormuş ben işitme engelliyim yazıyla baktırabiliyorum, fal perhizimi kolaylaştırdı
Aklındaki kişinin adımı ile ilgili mi.vallahi Allah düşmanım başına vermesin bu bekleme sürecini insan çok yoruluyor .
Yöntem olarak ne uyguladınız?4 yıldır yaşadığım süreci yazdıngerçi son 1 yıldır iyiyim akışa bırakabildim çok şükür ama kesinlikle katılıyorum Allah düşman başına vermesin böyle bir şeyi. ve inan bana fallar çözüm değil aksine resmen bağımlı yapıyor. sana özelden de yazmıştım metin hara kitaplarını öneririm, yöntemleri işe yarıyor, en azından bende yaradı ve her seferinde yazdı ama zamana müdahale edildiği için midir nedir her gelişi daha beter sonuçlandı, bunu farkettiğimden beri tamamen evrene bıraktım. bi de benim 8 yıldır uzman psikolog arkadaşım var, kendimden şüphe ettiğimde, gerek duyduğumda profesyonel destek alıyorum ve bu çok önemli, kolay kolay başa çıkılacak bi süreç değil gerçekten.
metin hara'nın yol kitabını uyguladım, kitap aşama aşama gidiyor alıp okumanız en doğrusu :)Yöntem olarak ne uyguladınız?
Allah yardımcımiz olsun4 yıldır yaşadığım süreci yazdıngerçi son 1 yıldır iyiyim akışa bırakabildim çok şükür ama kesinlikle katılıyorum Allah düşman başına vermesin böyle bir şeyi. ve inan bana fallar çözüm değil aksine resmen bağımlı yapıyor. sana özelden de yazmıştım metin hara kitaplarını öneririm, yöntemleri işe yarıyor, en azından bende yaradı ve her seferinde yazdı ama zamana müdahale edildiği için midir nedir her gelişi daha beter sonuçlandı, bunu farkettiğimden beri tamamen evrene bıraktım. bi de benim 8 yıldır uzman psikolog arkadaşım var, kendimden şüphe ettiğimde, gerek duyduğumda profesyonel destek alıyorum ve bu çok önemli, kolay kolay başa çıkılacak bi süreç değil gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?