Fal Sepeti Deneyimleri

Benim olumsuz yorum ve puanlarım paylaşılmıyor. Aksine siliniyor . Bir yıldız veriyorum sonra bakıyorum hiç işaretlenmemis. Ama yine de destek hattını kibarligi vs beğeniyorum. İade de aldım ilgililer.
böyle yapmaları cok mantıklı. paranız sonucta sizin cuzdanınıza geri donmuyor, sistemde kredi olarak kalıyor, baska fal baktırıyorsunuz, onlardan bir sey cıkmıyor hala + da kalıyorlar. puanlar ve yorumlar yüksek ve iyi oldukca da yeni müsteriler ekleniyor.

o kadın icin cok olumsuz yorum da okudum aslında, acaba gercekten iyi midir

Arkadaşlar hayırlı geceler diliyorum. Işılay Can’a fal baktırmış olan var mı ? Varsa düşünceleri neler? Öngörüleri çıkıyor mu ? Deneyimlemiş olan varsa lütfen paylaşabilir mi

Burdaki tavsiyelerden sonra Çigdem atlı ya gönderdim.İlişki durumumuzu dogru bildi .Barısma evlilk icin de vadeler verdi.Özlem yılmaz a atıp begenmistim en son.Onunla benzer vade verdi 1 hafta gibi kısa bi vade hem deHepsi aynı vade verince baya dönecegine inancım tam bi sekilde bekliyorum heyecanla

Bence tutulma dönemlerinin tarihlerini veriyorlar, bana da 5 aydır ayni tarih aralığı veriliyor, bütün fal çeşitlerinde hem de.

Kişisel haritamızda olumlu açı alıyorsak zaten çıkıyor "ben söylemiştim" diyorlar, almıyorsak "enerji değişti olabilir" diyorlar.

Özlem yılmaz'ın yorumları nasıldı. Bir de Hayal Gibi'ye fal atan var mı?

yani sallama bi tarih mi ben bana kanmıstım

Arkadaşlar hayırlı geceler diliyorum. Işılay Can’a fal baktırmış olan var mı ? Varsa düşünceleri neler? Öngörüleri çıkıyor mu ? Deneyimlemiş olan varsa lütfen paylaşabilir mi
Tutturduğu oldu hakkını yemeyim ama esas konu haziran ayı dedi ama olması bu durumda mümkün değil patladı

Bana Nisan ortası demişti Mayıs'a geldik . Klasik seyler söyledi . Adamin önünü görmekle ilgili problemleri var seninle ilgili değil. Toparlanacak. Seni takip ediyor sosyal hesaptan dedi . Falattinde aynı şeyleri söylüyor

Kızlar. Asude Yıldız bana geçen sene aklımdaki adam için açık tenli bir kadın yüzünden maddi manevi zarara uğramış bu yüzden kadınlara güveni yok vs dedi. Kadını kötü animsiyor dedi. Yakınlarda baktırdım dediki bu adam hayatına birini alıp ilerletmemis . Dedimki geçmiş ilişkisinde kıskanç miydi dedim . Yok dedi zaten geçmişinde birini hayatına alan ve ilerleten biri değilmiş dedi
İkinci çelişkisi geçmişte cinsellik yaşamış mi dedim evet dedi. Sonra sevdiği insanla ciddi düşünür yaşamaz dedi . Günübirlikci biri de değil böyle şeyler becerebilen biri de dedil dedi . E o zaman kiminle yasamis çok merak ediyorum. Cevap vermek için cevap verdi sonrada falda diyor ki sen sordugun için yaşamış mi diye ben de evet dedim sana diyor .
Üçüncü çelişkisi adamın problemi yavaş ilerlemesi hantal ve yavaş ilerleyen biri dedi tek problemi bu dedi . Sonraki falda da sen de iyice düşün diye sana zaman vermek istiyor dedi . Yahu adam bir buçuk yıldır adım atmamış ilişki başlamamış neyin zamanı kaldı da kendine verdiği zaman yetmiyor bir de bana zaman veriyor baya bonkör zaman konusunda Yani ben borç alarak fal baktırmistim ve bunlarla karşılaştim . Keşke daha önceki ses kayıtlarını dinleseymis. Falcilarin keyfine göre bakması yüzünden biz zarara uğruyoruz. Asude her soruya cevap vermek ve kendinden de son derece emin şekilde cevap vermek zorunda hiç değilsin . Keşke hiç bakmasaydin

Asude ile ilgili bir şey daha oldu . Ben aklımdaki kişi ile okul grubunda yım . Ama ordan ayrılınca gruptan çıktım ama onu kaydettim sonra baktım hiç çevrimici görünmüyor . Acaba beni kaydedip profilini gormiyim diye engelledi mi diye düşündüm . Asudeye sordum beni neden engelledi diye dediki kendisi düşünmek istemis bundan mütevellit dedi. Soru kısmında tekrar sordum ben seni engellediğini hissetmiyorum dedi. Kimseye çok fazla güvenmeyin fal konusunda . Hayatlarımızı nasıl etkilediklerini görün diye yazıyorum . Her verdikleri cevap yüzde yüz doğru diye bir şey yok. Karalterle ilgili bir iki analiz yapabiliyor diye sorduğum sorulara kendi mantığı ile cevap verdi . Eminim ki aklımdaki adam bile Asudeden daha duygusaldır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…