nakta dediginiz instgramda mıydı?Mart başlarında nakta ya baktırdığım falda ongorulerinden biri dun akşam çıktı. Diğerleri için biraz zaman var.
Evetnakta dediginiz instgramda mıydı?
Hangi yorumcuya falını gönderdin?Benimde adım atmasını beklediğim bir kişi var.Kendisi bir BOĞA burcu bekliyorum
böyle yapmaları cok mantıklı. paranız sonucta sizin cuzdanınıza geri donmuyor, sistemde kredi olarak kalıyor, baska fal baktırıyorsunuz, onlardan bir sey cıkmıyor hala + da kalıyorlar. puanlar ve yorumlar yüksek ve iyi oldukca da yeni müsteriler ekleniyor.Benim olumsuz yorum ve puanlarım paylaşılmıyor. Aksine siliniyor . Bir yıldız veriyorum sonra bakıyorum hiç işaretlenmemis. Ama yine de destek hattını kibarligi vs beğeniyorum. İade de aldım ilgililer.
o kadın icin cok olumsuz yorum da okudum aslında, acaba gercekten iyi midirastrologlar yapıyor, tamamen doğum haritası bilgilerimize göre yorumluyorlar kendi hisleri tahminlerini katmadan. Ayşen Tok bu konuda efsane ama pahalı, Bendegül Çandarlı ve Didem Şarman seviyorum ben. Bi kaç kez Dinçer günerin sitesini de kullandım ama pek hoşuma gitmedi açıkçası.
hangi kadın?o kadın icin cok olumsuz yorum da okudum aslında, acaba gercekten iyi midir
ay pardon ismini yazmamısım. aysen tokhangi kadın?
ay pardon ismini yazmamısım. aysen tok
Bence tutulma dönemlerinin tarihlerini veriyorlar, bana da 5 aydır ayni tarih aralığı veriliyor, bütün fal çeşitlerinde hem de.Burdaki tavsiyelerden sonra Çigdem atlı ya gönderdim.İlişki durumumuzu dogru bildi .Barısma evlilk icin de vadeler verdi.Özlem yılmaz a atıp begenmistim en son.Onunla benzer vade verdi 1 hafta gibi kısa bi vade hem deHepsi aynı vade verince baya dönecegine inancım tam bi sekilde bekliyorum heyecanla
Özlem yılmaz'ın yorumları nasıldı. Bir de Hayal Gibi'ye fal atan var mı?Burdaki tavsiyelerden sonra Çigdem atlı ya gönderdim.İlişki durumumuzu dogru bildi .Barısma evlilk icin de vadeler verdi.Özlem yılmaz a atıp begenmistim en son.Onunla benzer vade verdi 1 hafta gibi kısa bi vade hem deHepsi aynı vade verince baya dönecegine inancım tam bi sekilde bekliyorum heyecanla
yani sallama bi tarih mi ben bana kanmıstımBence tutulma dönemlerinin tarihlerini veriyorlar, bana da 5 aydır ayni tarih aralığı veriliyor, bütün fal çeşitlerinde hem de.
Kişisel haritamızda olumlu açı alıyorsak zaten çıkıyor "ben söylemiştim" diyorlar, almıyorsak "enerji değişti olabilir" diyorlar.
Sallama değildir sonuçta doğum saati bilgilerimizi veriyoruz ama genelde verdikeri tarihler bu şekilde benceyani sallama bi tarih mi ben bana kanmıstım
özlem yılmaz benim icin en iyisiydi su falı atmıstım.Yorumu beni sasırttı acıkcasıÖzlem yılmaz'ın yorumları nasıldı. Bir de Hayal Gibi'ye fal atan var mı?
Tutturduğu oldu hakkını yemeyim ama esas konu haziran ayı dedi ama olması bu durumda mümkün değil patladıArkadaşlar hayırlı geceler diliyorum. Işılay Can’a fal baktırmış olan var mı ? Varsa düşünceleri neler? Öngörüleri çıkıyor mu ? Deneyimlemiş olan varsa lütfen paylaşabilir mi
Teşekkür ederimTutturduğu oldu hakkını yemeyim ama esas konu haziran ayı dedi ama olması bu durumda mümkün değil patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?