Fal Sepeti Deneyimleri

Özlem yılmaz'ın yorumları nasıldı. Bir de Hayal Gibi'ye fal atan var mı?
Özlem Yılmaz daha çok tavsiye vermişti bana ve haklı olduğu konular da vardı. Vadesi de 2-3 aydan önce toparlanma görünmüyor demişti, 5 ay geçti henüz toparlanmadık. Yani aklı başında mantık yürüterek yorum yapıyor ama hisli olup olmadığı konusunda çok emin değilim.
Hayal gibi berbat. Çok önceleri baktırmıştım 2021 yılının başlarıydı sanırım. Epey uyuşuk bakmıştı tüm enerjimi sömürmüştü falda. Şu anda seni düşünmüyor bile tekrar bir araya gelmeyeceksiniz, hayatında yeni biri var ve devam edecekler ayrılmayacaklar dedikten sonra tekrar bir araya geldik ilişkimiz devam etti ve başka bir kadın falan da olmadı o dönem.

Evet destek kesinlikle çok yardımcı oluyor. Çok memnunum o konuda Sesli için uygun olmadığımda hemen yazılı yapıyorlar.

Ala Duru’ya baktıran oldu mu?İnstagramdan bana takip isteği göndermiş bunun üzerine farkettim.Puanıda 5.0 olarak görünüyor

Bugün eski fallarımı dinliyordum .Feray Tekin verdiği harfler tuttu.İki tane yorumu tutmuş.Ömür Arda’ya baktırdım çok kötüydü.Kibar bir yorum yapıp düşük puan verince hemen falımı iade etmiş.Puanlarının neden yüksek olduğunu anlamış oldum.

Ala Duru’ya baktıran oldu mu?İnstagramdan bana takip isteği göndermiş bunun üzerine farkettim.Puanıda 5.0 olarak görünüyor
Ben baktırdım . Özellikle arkadaş çevrem ile ilgili dediklerini yaşadım . Mesafe koyup silecegin birileri olcak dedi sildim gerçekten . Karakterimi güzel tarif etti. Aklımdaki adamın yetiştiği ortamı bile bildi . Çok çekingen olduğunu mesela

Anlık durumu iyi bilen falcılardan kime baktırmalıyım ? Öneriniz var mı ? ilerleyen süreç değil de benim için an önemli :)

Kızlar Filiz Çetin'i beğenmiştim ama vadesi patladı . Burda vade konusunda çok titiz olan arkadaşlar var onlar için paylaşıyorum. 9 Mart'ta beş haftalık vade vermişti . Mayıs ayına girdik. Bir haftayı geçti

Başka konuda yazdım burada da yazayım konuşulmuş diye bunlar benim arkadaşımın falsepetinde yakın zamanda gümbür gümbür patlayan falları bana ait değil diye çok detay veremiorum
FALSEPETI
ala duru
arya çiçek
melisa donukuk
duygu aura
gökçe aksoy
duygu deniz
asude yıldız
nesibe
yorumcu zeus
ışılay can
nilgün mert
alya ar
derya nural
fulya nas
pars yücelen
alisa güneş
asu orman

Binnaz
süreyya bal
elvin yüce
alya yıldız
gizem arslan

tellwe
hepsi

Peki çok mu vakit geçti üstünden

yani iyi denilen tüm falcılarda patlamıs o zaman
acaba vade olarak mı patladı dediklerinin aksi mi oldu

Ben vadeye takılıyorum cünkü anlık olarak dogru söyleyenler oluyor ama gelecege dair de merakım oldugundan fal baktırıyorum. Bu yuzden vadesinde öngörülerinin cıkmasını bekliyorum.

Peki çok mu vakit geçti üstünden

Ben vadeye takılıyorum cünkü anlık olarak dogru söyleyenler oluyor ama gelecege dair de merakım oldugundan fal baktırıyorum. Bu yuzden vadesinde öngörülerinin cıkmasını bekliyorum.
2 ay civarı geçmişti diye hatırlıyorum ve anlık olarakta pek inandırıcı değil yani bunlar seni seviyo adam derken aslında başkasıyla tanışıp konuşmaya başladığı dönemmiş son fallarında hala seviyo diyorlardı 1 hafta sonra ilişkisi başladı adamın zaten

Bu kadar da olmaz yazık ya insanlarla oynuyorlar resmen. Olumsuz konuşan hiç mi olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…