Ben beğenmedim fallattin falı gibiydi . Vadesi geceli de iki hafta oldu. Adamın benden bağımsız önünü görmekle ilgili problemleri varmıs. Hangi erkeğin yok kiTeşekkür ederim
Başka da deneyimlemiş olanlar varsa beklerim fikirlerinizi
Özlem Yılmaz daha çok tavsiye vermişti bana ve haklı olduğu konular da vardı. Vadesi de 2-3 aydan önce toparlanma görünmüyor demişti, 5 ay geçti henüz toparlanmadık. Yani aklı başında mantık yürüterek yorum yapıyor ama hisli olup olmadığı konusunda çok emin değilim.Özlem yılmaz'ın yorumları nasıldı. Bir de Hayal Gibi'ye fal atan var mı?
özlem yılmaz benim icin en iyisiydi su falı atmıstım.Yorumu beni sasırttı acıkcası
Destek ekibe söylersen her türlü yardımcı olurlar yazıya çevirir bence Çiğdem hanım. Ama sen bilirsin tabi. Çiğdem Atlı beni çok iyi hissetti . Arya çiçek de öyle. Vadeler konusunda takıntılı değilim yeter ki ilerleyiş o şekilde olsun ..
Ben de fal sepetinde en çok destek ekibi beğeniyorum ilgili ve kibarlar.Evet destek kesinlikle çok yardımcı oluyor. Çok memnunum o konudaSesli için uygun olmadığımda hemen yazılı yapıyorlar.
yani ben su anı bilmesinden memnun kaldım Gelecek öngörüsü dogru mu zamanla belli olacakÖzlem 'i bende merak ediyorum açıkçası atsam mı ki
ben katina atmıstım yazılı olarak yanıtlıyor.Falsa fena degildi anlık iyiydi .Vadesine de daha var.Ala Duru’ya baktıran oldu mu?İnstagramdan bana takip isteği göndermiş bunun üzerine farkettim.Puanıda 5.0 olarak görünüyor
Ben baktırdım . Özellikle arkadaş çevrem ile ilgili dediklerini yaşadım . Mesafe koyup silecegin birileri olcak dedi sildim gerçekten . Karakterimi güzel tarif etti. Aklımdaki adamın yetiştiği ortamı bile bildi . Çok çekingen olduğunu meselaAla Duru’ya baktıran oldu mu?İnstagramdan bana takip isteği göndermiş bunun üzerine farkettim.Puanıda 5.0 olarak görünüyor
Arya çiçek . Yada Çiğdem AtlıAnlık durumu iyi bilen falcılardan kime baktırmalıyım ? Öneriniz var mı ? ilerleyen süreç değil de benim için an önemli :)
Peki çok mu vakit geçti üstündenBaşka konuda yazdım burada da yazayım konuşulmuş diye bunlar benim arkadaşımın falsepetinde yakın zamanda gümbür gümbür patlayan fallarıbana ait değil diye çok detay veremiorum
FALSEPETI
ala duru
arya çiçek
melisa donukuk
duygu aura
gökçe aksoy
duygu deniz
asude yıldız
nesibe
yorumcu zeus
ışılay can
nilgün mert
alya ar
derya nural
fulya nas
pars yücelen
alisa güneş
asu orman
Binnaz
süreyya bal
elvin yüce
alya yıldız
gizem arslan
tellwe
hepsi
yani iyi denilen tüm falcılarda patlamıs o zamanBaşka konuda yazdım burada da yazayım konuşulmuş diye bunlar benim arkadaşımın falsepetinde yakın zamanda gümbür gümbür patlayan fallarıbana ait değil diye çok detay veremiorum
FALSEPETI
ala duru
arya çiçek
melisa donukuk
duygu aura
gökçe aksoy
duygu deniz
asude yıldız
nesibe
yorumcu zeus
ışılay can
nilgün mert
alya ar
derya nural
fulya nas
pars yücelen
alisa güneş
asu orman
Binnaz
süreyya bal
elvin yüce
alya yıldız
gizem arslan
tellwe
hepsi
Ben vadeye takılıyorum cünkü anlık olarak dogru söyleyenler oluyor ama gelecege dair de merakım oldugundan fal baktırıyorum. Bu yuzden vadesinde öngörülerinin cıkmasını bekliyorum.Kızlar Filiz Çetin'i beğenmiştim ama vadesi patladı . Burda vade konusunda çok titiz olan arkadaşlar var onlar için paylaşıyorum. 9 Mart'ta beş haftalık vade vermişti . Mayıs ayına girdik. Bir haftayı geçti
Peki çok mu vakit geçti üstünden
2 ay civarı geçmişti diye hatırlıyorum ve anlık olarakta pek inandırıcı değil yani bunlar seni seviyo adam derken aslında başkasıyla tanışıp konuşmaya başladığı dönemmişBen vadeye takılıyorum cünkü anlık olarak dogru söyleyenler oluyor ama gelecege dair de merakım oldugundan fal baktırıyorum. Bu yuzden vadesinde öngörülerinin cıkmasını bekliyorum.
Bu kadar da olmaz yazık ya insanlarla oynuyorlar resmen. Olumsuz konuşan hiç mi olmamis2 ay civarı geçmişti diye hatırlıyorum ve anlık olarakta pek inandırıcı değil yani bunlar seni seviyo adam derken aslında başkasıyla tanışıp konuşmaya başladığı dönemmişson fallarında hala seviyo diyorlardı 1 hafta sonra ilişkisi başladı adamın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?