Ben baktırdım . Hiç beğenmedim . Vadeleri çıkmadı .Herkese iyi bayramlarDilek Sönmez’e baktıran oldu mu?
Teşekkür ederimBen baktırdım . Hiç beğenmedim . Vadeleri çıkmadı .
Baktırdım . İlk falda çok iyidi . Sonra peşpeşe baktırınca benim hatam kadına senaryolar yazdırdım. Bence bir defa denenebilir.Arzu Güneş’e baktıran oldu mu?Yorumlarınızı alabilir miyim?
Hep iyi yorumlar yapmışlar.Dedim acaba kötü yorum yapılınca iade edip puanının düşmemesini mi?sağlıyor .O zaman deneyeceğimBaktırdım . İlk falda çok iyidi . Sonra peşpeşe baktırınca benim hatam kadına senaryolar yazdırdım. Bence bir defa denenebilir.
Vade vermemişti .Baktırdım . İlk falda çok iyidi . Sonra peşpeşe baktırınca benim hatam kadına senaryolar yazdırdım. Bence bir defa denenebilir.
Yok canım ya . Ben son falında düşük puan verdim ona rağmen iade etmicem dedi. Ama şöyle bir durum da var . Ben Fulya Nas'a düşük puan verdim ve yorum yaptım . Falım iade olmadı ama puan ve yorumum paylaşılmadiHep iyi yorumlar yapmışlar.Dedim acaba kötü yorum yapılınca iade edip puanının düşmemesini mi?sağlıyor .O zaman deneyeceğim
Sen silsen bile onların sisteminde duruyor söylersen gönderirler. Ama ben sildim vs dersen bu defa siz sildiginiz için biz de görmüyoruz diyorlar. Ama kesinlikle yalan çünkü ben Arya çiçek, Çiğdem Atlı ve Asudenin ilk fallarini silmiştim sistemden. Geçen gün desteğe dedim ki gönderir misiniz şuan sisteme giremiyorum dedim gönderdiler . Sonra bir daha başka fallarimi da sorunca uyandı uyanıklar hanımefendi siz silmissiniz o yüzden gönderemiyoruz dedilerArkadaşlar ben uygulamada fallar yüklenmiyordu sildim tektar yükleyip giriş yaptım eski fallarım gözükmüyor destek e yazdım böyle bi durum yaşayan varmı? Ha cok da bişey tutturmamışlardı ama işten dolayı taşınma durumum vardı ertelenecek demişti biri onu merak edp bakacaktım çünkü ertelendi ama bulamadım falları
Yok canım ben silmedim dün uygulama bozuktu tekrardan sildim yükledim şimdi destek diyor ki o zaman misafir uyeymisim aktarılmasını ister misiniz demiş. Misafir falanda değildim ama anlamadım yani.Sen silsen bile onların sisteminde duruyor söylersen gönderirler. Ama ben sildim vs dersen bu defa siz sildiginiz için biz de görmüyoruz diyorlar. Ama kesinlikle yalan çünkü ben Arya çiçek, Çiğdem Atlı ve Asudenin ilk fallarini silmiştim sistemden. Geçen gün desteğe dedim ki gönderir misiniz şuan sisteme giremiyorum dedim gönderdiler . Sonra bir daha başka fallarimi da sorunca uyandı uyanıklar hanımefendi siz silmissiniz o yüzden gönderemiyoruz dediler
Akın ben de ne olayı ne de vadeyi bildi . Duygu Denizi beğenen çok var ama benim hiçbir seyimi bilememistiYok canım ben silmedim dün uygulama bozuktu tekrardan sildim yükledim şimdi destek diyor ki o zaman misafir uyeymisim aktarılmasını ister misiniz demiş. Misafir falanda değildim ama anlamadım yani.
Orada baktırdıklarımı özet geçersem
Akın kurt duygu aura duygu deniz e baktırdım. Sanırım bana iş konusunda tutan vadeyi duygu deniz demişti dinledikten sonra kesin yazarım diğerleri patladı tabi ki olayla alakasız şeyler hep..
Akın kurt: olumsuz görmüş de karakter vs hepsi alakasızdı
Yağız okur:enerji alamadıgı icin reddetmisti
Geri kalanı fallarım gelince editliyo olurum
Bana da ilişkiyle alakalı sanırım alakasız şeyler demişti ama işle ilgili taşınma durumum vardı mart ayında bunun mayısa sarkacagıbı söylemişti belkide o dönem korona muhabbetleri daha yeni azalıyordu ondan dedi bilemicem baktırdııgmda subattı. Binnaz baslıgına da yorum yapacaktım ama burda söyliyim alya yıldız diye tatlı bi koz var anlık olarak iyi bence ve iki arkadaşımla olan sorunu anlattığımda diğerleri işin kolayına kaçıp kıskanıyor desede bu eleştirmişler seni ona sinirlenmişsn dedi cok dogru bi yorumdu. İlişlide de yüzde 70 tutarlıydı.Akın ben de ne olayı ne de vadeyi bildi . Duygu Denizi beğenen çok var ama benim hiçbir seyimi bilememisti
Yağız okur un enerji alamadığı oluyor muymuş ya? Keşke bana da o kadar sallayacağına enerji alamadım deseydi param boşa gitmezdiYok canım ben silmedim dün uygulama bozuktu tekrardan sildim yükledim şimdi destek diyor ki o zaman misafir uyeymisim aktarılmasını ister misiniz demiş. Misafir falanda değildim ama anlamadım yani.
Orada baktırdıklarımı özet geçersem
Akın kurt duygu aura duygu deniz e baktırdım. Sanırım bana iş konusunda tutan vadeyi duygu deniz demişti dinledikten sonra kesin yazarım diğerleri patladı tabi ki olayla alakasız şeyler hep..
Akın kurt: olumsuz görmüş de karakter vs hepsi alakasızdı
Yağız okur:enerji alamadıgı icin reddetmisti
Geri kalanı fallarım gelince editliyo olurum
Bana başkası ile ilgili sorduğum soru da Arya Çiçek doğru bilmişti . Okuldan bir kadını sordum bana karşı bakışı nasıl diye ? Dediki onun keyfi yerinde kimseyi takmıyor. Gerçekten de o sıralar gezme tozmaya vermişti kendini . Karakteri de öyle . Sonradan tanıdım narsist bir kadın . Bir de aynı kadını Irmak Akar'a sormuştum . Sen korku veriyorsun şuan onunla ilgili dedi. Gerçekten de sırrimi bildiği için korkmuştum . Kızlar ne olursa olsun birinden hoslanirsaniz en yakın arkadaşınıza bile söylemeyinBana da ilişkiyle alakalı sanırım alakasız şeyler demişti ama işle ilgili taşınma durumum vardı mart ayında bunun mayısa sarkacagıbı söylemişti belkide o dönem korona muhabbetleri daha yeni azalıyordu ondan dedi bilemicem baktırdııgmda subattı. Binnaz baslıgına da yorum yapacaktım ama burda söyliyim alya yıldız diye tatlı bi koz var anlık olarak iyi bence ve iki arkadaşımla olan sorunu anlattığımda diğerleri işin kolayına kaçıp kıskanıyor desede bu eleştirmişler seni ona sinirlenmişsn dedi cok dogru bi yorumdu. İlişlide de yüzde 70 tutarlıydı.
Gilda koç: kartları güzel okudu kendimle ilgili alakasız bişey duymadım vade falan verdi de hatırlamıyorum yalnız hayatına yeni biri girecek mayıs haziran gibi dedi ihitmal vermiyorum ama bakalım eski sevgli ile ilgili ayrılmışsın gibi görmüyor dedi doğru cünkü 100 kere ayrıl barış olunca inanmıyordu tabi
Doğa dan: nefret ettiğim eski sevgilim ile beni evlendirdi kendisine kırgınımbenimleyken de başka kızdan şüpheleniyordum buna kart açtırdım aldatmamış dedi ama yine de benim fikirlerim değişmiyor.(evet takıntılı bir tipim) Buda gilda gibi ayrılmışsın gibi görmüyor dedi iki vadede biraraya gelirsiniz ama tartışma yaşarsındedi.
Bir de gilda ve doğa da gamhatt kartı cekiyorum bu ne anlama geliyor acaba
Şahsen arkadaş kazığı yediğim için söylemiyorum. Benimde sorduğum arkadaşımdan birisi benim eski sevgilide gözü var gibi hissederdim bikaç kez konusu geçince senin eski sevgiline senden ayrılırsan ben bakabilirim ben takılmam öyle şeylere demiştiBana başkası ile ilgili sorduğum soru da Arya Çiçek doğru bilmişti . Okuldan bir kadını sordum bana karşı bakışı nasıl diye ? Dediki onun keyfi yerinde kimseyi takmıyor. Gerçekten de o sıralar gezme tozmaya vermişti kendini . Karakteri de öyle . Sonradan tanıdım narsist bir kadın . Bir de aynı kadını Irmak Akar'a sormuştum . Sen korku veriyorsun şuan onunla ilgili dedi. Gerçekten de sırrimi bildiği için korkmuştum . Kızlar ne olursa olsun birinden hoslanirsaniz en yakın arkadaşınıza bile söylemeyin
Kardeşine bile anlatma özelini . İnsanlar güzel seyleri , yolunda giden şeyleri ister istemez kıskanır ve kendisiyle kıyaslar .Şahsen arkadaş kazığı yediğim için söylemiyorum. Benimde sorduğum arkadaşımdan birisi benim eski sevgilide gözü var gibi hissederdim bikaç kez konusu geçince senin eski sevgiline senden ayrılırsan ben bakabilirim ben takılmam öyle şeylere demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?