Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar benim maddi durumum yok. Çok önemli bir haber bekliyorum aramızda fal bakabilen var mı az da olsa bireyler söylese içim rahatlasa

Arkadaşlar benim maddi durumum yok. Çok önemli bir haber bekliyorum aramızda fal bakabilen var mı az da olsa bireyler söylese içim rahatlasa
Valla kelin ilacı olsa başına sürer. Biz anca tavsiye veriririz . Eski sevgilin mi

Falcilar bu sıkıntıdan kurtarmaz ama hele ki maddiyat için baktiracaksan bir sürü pembe tablolar çizerler .Onlar seni zengin etsin diye beklerken sen onları zengin edersin para olayı çok farklı çalışkanlık, irade, tutumluluk , işini bilmek bunları yaparsan kurtulursun . Gerisi yalan

özlem yılmaz ve cigdem atlı ya attıgım fallları begenmistim ama vade konusunda yine tutmadı.Bayram sonunu vermişlerdi vade olarak.Bir de farklı falcılar da benzer vade verince insan iyice inanıyor maalesf
Çiğdem Atlinin iki hafta sonra olacak dediği şey iki ay sonra olmuş . Birisi paylaşmıştı bu sitede

vadeyi tutturan yok sanırım bakalım dedikleri olacak mı
Eski sevgililerin 100 de 99 u geri dönüyor zaten ama uzun süreli bir birliktelik olmuyor artık . Ben denk gelmedim yanı. Bir söz var çok begenmistim" BİR TELVEDEN BEKLENEN UMUT ÇOKTAN BİTMİŞTİR" seven erkek ve çocuksu olmayan bir erkek bu hareketleri yapmaz asla .

Medyum bi bayandan fal baktirmak isteyen olursa bana yazabilir kizlar gerekli iletisim nosunu veririm. Bu bayan izmirde yazlik komsumuzun kardesi yazlari geliyor gecen yaz denk geldik. Gelen gidenj gorunce annemler dedi fal bakiyomus kadin diye baktirdik bizde. Ses kaydi falanda aldik baya uzun bakiyor baktigi is adamlarida varmis bisey danisacaklari zaman ona soruyorlarmis hayirli olurmu hangisini yapayim gibisinden. Annemin o zaman bi rahatsizligi yoktu gecen yaz beline dikkat et dedi belindr sıkıntı gorunuyor dedi yilbasinda yani birkac ay sonra annem apar topar bel fitigi operasyonu oldu. Kardesim icin sen evleniyosun esyalarini alip gidiyosun dedi 2 kisi var rutbeli dedi kardesim eski ayrildigi erkek arkina yordu dr du o kisi o donemde de acisi tazeydi yeni ayrilmisti vs bariscak herhalde dedik ama oyle olmadi kardesim aniden denk gelince ilk okul arkina onla bir ask dogdu ve gercektende 3 ay icinde evlendi acele etmelerinin sebebi ozeldi atama vs durumlari asker o kiside rutbe olayida nokta atisi oldu ben inanamiyorum halen kişinin ismini veriyor İbrahim demisti ama o kisi ismail :) Telden de bakiyor kadin biraz uzun oldugu icin az zaman ayirmaniz lazim yarim saat falan suruyor sorduğunuz sorularla belkide fazlasi. Yani siradan kahve falcilarini cok tercih etmeyin derim yani biraz daha ozel yetenekleri olan boyle insanlari bulmak lazim.

Ücret ne peki

Asu orman vardı bilen var mı? Fal sepetinde bir türlü bulamıyorum. Nerede bilen varsa yazabilir mi?

Bende bilgilerini alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…