- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
Valla kelin ilacı olsa başına sürer. Biz anca tavsiye veriririz . Eski sevgilin miArkadaşlar benim maddi durumum yok. Çok önemli bir haber bekliyorum aramızda fal bakabilen var mı az da olsa bireyler söylese içim rahatlasa
Yok kız ne sevgilisi evliyimValla kelin ilacı olsa başına sürer. Biz anca tavsiye veriririz . Eski sevgilin mi
Aldatıyor muYok kız ne sevgilisi evliyim
Maasallah. O zaman miras bekliyorsunYok aldatmiyor Allah korusun çok şükür mutluyuz başka bi konu
Ah ahh keşke bu maddi durum sıkıntısından kurtulsak,Maasallah. O zaman miras bekliyorsun
Çiğdem Atlinin iki hafta sonra olacak dediği şey iki ay sonra olmuş . Birisi paylaşmıştı bu sitedeözlem yılmaz ve cigdem atlı ya attıgım fallları begenmistim ama vade konusunda yine tutmadı.Bayram sonunu vermişlerdi vade olarak.Bir de farklı falcılar da benzer vade verince insan iyice inanıyor maalesf
vadeyi tutturan yok sanırım bakalım dedikleri olacak mıÇiğdem Atlinin iki hafta sonra olacak dediği şey iki ay sonra olmuş . Birisi paylaşmıştı bu sitede
Eski sevgililerin 100 de 99 u geri dönüyor zaten ama uzun süreli bir birliktelik olmuyor artık . Ben denk gelmedim yanı. Bir söz var çok begenmistim" BİR TELVEDEN BEKLENEN UMUT ÇOKTAN BİTMİŞTİR" seven erkek ve çocuksu olmayan bir erkek bu hareketleri yapmaz asla .vadeyi tutturan yok sanırım bakalım dedikleri olacak mı
Ücret ne pekiMedyum bi bayandan fal baktirmak isteyen olursa bana yazabilir kizlar gerekli iletisim nosunu veririm. Bu bayan izmirde yazlik komsumuzun kardesi yazlari geliyor gecen yaz denk geldik. Gelen gidenj gorunce annemler dedi fal bakiyomus kadin diye baktirdik bizde. Ses kaydi falanda aldik baya uzun bakiyor baktigi is adamlarida varmis bisey danisacaklari zaman ona soruyorlarmis hayirli olurmu hangisini yapayim gibisinden. Annemin ok zaman bi rahatsizligi yoktu gecen yaz beline dillat et dedi binl sıkıntı gorunuyor dedi yilbasinda yani birkac ay sonra annem apar topar bel fitigi operasyonu oldu. Kardesim icin sen evleniyosun esyalarini alip gidiyosun dedi evden kardesim eski ayrildigi erkek arkina yordu o donemde de acisi tazeydi yeni ayrilmisti vs bariscak herhalde dedik ama oyle olmadi kardesim aniden denk gelince ilk okul arkina onla bir ask dogdu ve gercektende 3 ay icinde evlendi acele etmelerinin sebebi ozeldi atama vs durumlari ama yani ben inanamiyorum halen kişinin isminide veriyor İbrahim demisti ama o kisi ismail olsun yani. Telden de bakiyor kadin biraz uzun oldugu icin az zaman ayirmaniz lazim yarim saat falan suruyor sorduğunuz sorularla belkide fazlasi. Yani siradan kahve falcilarini cok tercih etmeyin derim yani biraz daha ozel yetenekleri olan boyle insanlari bulmak lazim.
100 e bakiyor. Bence iyi cafe falcilari bile 70 80 e bakiyor galiba emin dehilim ben bayadir baktirmiyorum eskiden cok baktirirdik 20 li yaslarda da izmirde meshurlarinada gttim sevdaya pasakliya onlarda bilmedi. Biraktim bendeÜcret ne peki
Bende bilgilerini alabilir miyim?Medyum bi bayandan fal baktirmak isteyen olursa bana yazabilir kizlar gerekli iletisim nosunu veririm. Bu bayan izmirde yazlik komsumuzun kardesi yazlari geliyor gecen yaz denk geldik. Gelen gidenj gorunce annemler dedi fal bakiyomus kadin diye baktirdik bizde. Ses kaydi falanda aldik baya uzun bakiyor baktigi is adamlarida varmis bisey danisacaklari zaman ona soruyorlarmis hayirli olurmu hangisini yapayim gibisinden. Annemin o zaman bi rahatsizligi yoktu gecen yaz beline dikkat et dedi belindr sıkıntı gorunuyor dedi yilbasinda yani birkac ay sonra annem apar topar bel fitigi operasyonu oldu. Kardesim icin sen evleniyosun esyalarini alip gidiyosun dedi 2 kisi var rutbeli dedi kardesim eski ayrildigi erkek arkina yordu dr du o kisi o donemde de acisi tazeydi yeni ayrilmisti vs bariscak herhalde dedik ama oyle olmadi kardesim aniden denk gelince ilk okul arkina onla bir ask dogdu ve gercektende 3 ay icinde evlendi acele etmelerinin sebebi ozeldi atama vs durumlari asker o kiside rutbe olayida nokta atisi oldu ben inanamiyorum halen kişinin ismini veriyor İbrahim demisti ama o kisi ismail :) Telden de bakiyor kadin biraz uzun oldugu icin az zaman ayirmaniz lazim yarim saat falan suruyor sorduğunuz sorularla belkide fazlasi. Yani siradan kahve falcilarini cok tercih etmeyin derim yani biraz daha ozel yetenekleri olan boyle insanlari bulmak lazim.
Merhaba baktirdinizmi acaba?Bende bilgilerini alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?