Fal Sepeti Deneyimleri

Selamlar,bundan 4 ay önce ayrılık zamanı falsepetinde baktırmıstım hoş konuscagımız belliydi ama zaten kafamda bitik ilişki oldugu icin genel olarak kimlerin yorumları tuttu yorum yapmak isterim
Akın kurt:alakasız faldı ayrıca mayıs ayında biri girer hayatına dedi ama sanmam
Duygu deniz: fena değil de aşırı tutturmadı.sadexe gece saatlerinde cok tartısıyorsunuz dedi bu dogruydu ilginç bi yorum geldi bana sevgilinin hava grubu dedi ama yükselen hava,benim düşüncelerimi bilemedi ilişkiyi ciddyete bindirmeyi bekliyosun dedi alakasız. Yani her ilişkide olan şeyleri söyledi fakat bizim ilişkimizdeki asıl büyük problemlere parmak basamadı yani msela 3.sahıslarla ilgili meseleler dedi evet olmustur illa ki ama asıl sebepler bunlar değil.Karsıdaki senden daha cok seviyor dedi de bence ikimizde aynı sevmistik senin icin alışkanlık dedi ki her ikimiz içinde öyleydi.ocakta baktırmısım 3 aylık sürede taşınma varmı demiştim 3 değil ama 6 aylık sürede var dedi 5 ay sonra tasındım bu cıktı
Derin hisler: kahve attım benle ilgili istikrarlı ne istediğini bilen dedi sanırım yanlıslıkla kendimi oglak burcu girmsim ondan demis bunu ama öyle değilim yani karsı taraf duygularını yansıtamıyo dedi buda değil,5 ay önce problemler çözülcek ded çözülmedi o kdr tutmamıski son 3-4 dk dinlemedim yani aşırı pembeci
Duygu aura: tarot,kararsız kalmışsın risk almak istememişsin demiş bura dogru kontrol kaybı cesaretsiz bi erkek dedi ama yanlış ölüm kartı düşmüş dedi biten ilişki sayfasını kapatamıyosun ama geçmişe takıldıgın icin eninde sonunda bitireceksin dedi dogru.tekrardan iletişim var dedi oldu ztn ama güvenini tekrar sağlıcak dedi kendisiyle çelişti anlamadım önce bitirmen gerekir sonradan mutlu son dedi 2 arkadasımınsormuştum ilişkiöi merak edip sürekli soru soruyolardı bunlarla ilgili de dogru bildi ilişki ne durumda bunh merak ediyolar dedi gerçekten dd öyle 3 aylık sürede tasınma olcakmı dedim( olacaktı ama olmadı) mart nisanda değil ama temmuz ayına kdr taşınabilirsin dedi mayısta da tasındım tuttu denebilir.
Alya ar: baktırmayın bence gerek yok
Hayal gibi: cok yavas konuşuyor kahve baktırdım memnun kalmadım
Ömür ardayı buradan duymuştum sanırım ona da baktırdım nisanda; sen zaten bu ilişkiyi kafanda bitirmişsin dedi doğruydu bu karşı tarafa güvenilmez karakter dedi dogru. Birde karşı taraf icin geçmiş ilişkisinde kırılmış çaba göstermiş ama karsılık alamadıgınj düsünmüs bosa gittiğini düşünmüş dedi bu geçmiş ilişkisi değil ama bana böyle bi cümle kullanmıstı bunu düsünmüs olabilir

Diğer binnaz ve telwe yorumlarını da yapnıstım hesabımdan bakabilirsiniz. Şuana ksr beni şaşırtsn bi falcı olmadı yeşil çingeneye baktıramasıgımdan olsa gerek :) sadece gilda koçun güzel anlık yorumları var bunh ekleyebilirim ama 3000 kredi de fazla acıkcası

Merhabalar...tiktok ve instada çok fazla tarotcu ve falci görüyorum..merak ediyorum aslında ama kararsızım..Deneyip memnun kalan var mı?

Bugün ilk kez merkurapp'ta astroloji soru danışmanlığı aldım. Cevabı merakla bekliyorum, sorum sağlıkla ilgili. Bekleyip göreceğiz. Daha önce bu siteden danışmanlık alan olmuş muydu?

100 e bakiyor. Bence iyi cafe falcilari bile 70 80 e bakiyor galiba emin dehilim ben bayadir baktirmiyorum eskiden cok baktirirdik 20 li yaslarda da izmirde meshurlarinada gttim sevdaya pasakliya onlarda bilmedi. Biraktim bende
Merhaba ben de size mesaj gönderdim. Umarım dönüş yaparsınız.

Merhabalar herkese. Fal Sepeti uygulamasında yaklaşık iki sene önce baktırmaya başlamıştım. Tabi o zaman ilk zamanlarımdı fal konusunda. Baktırmış olduğum yorumcuların verdiği vadeler ile birlikte söylediği şeyler de olmadı. İçlerinde olanları yazıyorum sonra yakın dönemde baktırdığım memnun kalıp kalmadığım yorumcuları paylaşmak istedim sizlerle..

Vadeleri Patlayan ve Söyledikleri Çıkmayan Yorumcular:
- Sevgi Derman: Gerçekten fazlasıyla pembeciydi. Yani bayağa bayağa böyle pembe bir tablo sermiş önüme şimdi baktığım zaman. Verdiği vade patladı tabi ki. Ve zaten yazdıklarım üzerinden yürümüş kendisi.
- Nadide Hanzade: İnanılmaz pembeci kendisi. O zamanlar yeniyken yorumlara aldandım Sevgi Dermanda olduğu gibi attım. Uzun uzun ses kaydı atmıştı enerjisi güzeldi böyle tatlış tatlış anlatmıştı fakat nokta atışı olmaması ile beraber pespembe rüya gibi bir yorum yapmış.
- Beril Yavuz: Berile hem iki sene önce baktırmıştım hem de geçen aylarda belki yanılmışımdır ya hisleri vardır bir şeyler tutturabilir belki diye tekrar atmıştım. Yanılmışım her iki attığımda da nokta atışı olmaması ile birlikte aşırı pembeci olanlardan kendisi.
- Firuze Şanlı: Aynı şekilde kendisine hem 2 sene önce hem de geçenlerde attım. 2 sene önce attığımda pembeciyken hiç nokta atışı olmamasına rağmen yeni attığım fal yorumunda güzel tespitleri vardı (Su falı) fakat pembeye bağlamıştı sonucu yine.
- Emre Dinç: Kendisi yok diye biliyorum zaten şuan Fal Sepetinde. Böyle fal yorumu değildi zaten saçmalamış gibi bir şeyler söylüyordu. Büyü vs konularına girmişti saçmalık yani. Yok şu enerji yok bu enerji eeee fal nerede?
Derin Hisler: 2 kez baktırdım, hisleri yok bence. Aynı kelimeleri tekrar edip duruyor. Ve ben dışında burada bir kişiye de demiş hislerini belli edemiyor diye. Zaten onunla kapamış falı neredeyse öyle diyeceğim. Pembeydi çok.
Ada Doğan: Yorum bile yapmak istemiyorum.
Ayten Ce: Ya ben bu yorumcuya şaşırıyorum. Zaten nokta atışı yok iade talep etmişim kaç defa beğenmediğimi dile getirmişim. Havuza ne zaman fal atsam kendisi almaya çalışıyor. E yine beğenmiyorum?
İpek Pekin: Pembeci olanlardan ve nokta atışı sıfır.
Naz Derin: Beğenmediğim yorumlardan kesinlikle
Burçak Demir: Yorum yapmayacağım o derece
Hira Yılmaz: Pembeci ve nokta atışı yoktu
Son 2 isim vereceğim en azından bu 2 isim pembe tablo çizmeden realist şekilde söylemişler.

- Gökhan Keskin: Zaten kendisine geçenlerde de baktırmıştım nokta atışları yapmıştı ve pembe tablo çizmiyor. Detaylı şekilde yorumluyor. Onun dışında 2 sene önce baktırdığım yorum için realist şekilde yorum yapmış.
- Alex: Realist bir şekilde bak bu adamın karakteri budur bunu şöyle yapar bunu böyle yapar vs ya da bu böyle olur şöyle olur diye realist yaklaşmış.

Yakın Dönemde Baktırmış Olduğum Yorumcular:

Memnun Kalmadığım:

- Şule Naz: Uzunca bir ses kaydı atmış kendisi de atmasına atmış laf olsun torba dolsun da ben konuşarak vaktimi doldurayım mantığında daha çok. Tek bir nokta atışı olsa tamam derdim de insan kendisiyle çelişir mi? Gelecek odaklı konuşmuş falın son dakikalarında öyle bahsettiği gibi bir durum yok. Erkek arkadaşım ile ilgili söylediği şeylere de anlam veremedim zaten. Nasıl kredisini yükseltmiş anlamış değilim. Vasattı. Üslubunu da hiç beğenmedim.
- Medyum Namaste: Fal mı bakıyor yoksa canı sıkıldığı için mi öyle kafasına göre gülerek kahkaha atarak yorumluyor anlamadım. İlişkiniz çok uzun süreli değildir demiş yıl olmuştu mesela hep karıştırmış bir şeyleri. Kafasına göre kendince Şule Naz gibi yorum yapmış.
- Fulya Nas: İnanılmaz kötüydü ya. Yazdıklarım üzerinden ilerlemiş çok belliydi. Ha bildiğiniz bir de burç yorumu yapmış
- Zeliş Can: Ne desem bilemedim atmış da atmış pembe tablo mu deseniz yazdıklarımdan mı yürüdü deseniz var da var.
- Hayal Gibi: Böyle içten içe konuşuyor gibiydi direkt iade aldım nokta atışı da yoktu zaten
- Kahin Kraliçe: Sıfır sıfır sıfır.
- Alya Ar: Tavsiye üzerine fal yorumu olmuş
- Özlem Yılmaz: Bilemiyorum ya kendini övdüğü kadar asla değil. Belki ufak bir şeyler tutturmuş olabilir ama gerisi tabiki nokta atışı olmayan gelecek odaklı olan bir yorumdu.
- Çınar Bektaş: Bu kadar atılmaz yahu :) karakter analizi yapmış kendince ama o da tutmamış
- Burcu Karen: Hislerinin olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
- Nesli Yıldız: Nokta atışı yoktu ve genel geçer yorum olmuştu.
- Elif Sezen: Beğenmedim nokta atışı yoktu.
- Senanur Tan: Hiç anlam veremediğim bir yorumdu asla ilişkime ve erkek arkadaşıma uymuyordu.

Zaten Fal Sepeti uygulamasını tercih etmiyorum artık Tellwede uyumlanmış olduğum birkaç yorumcu var. Keşke daha erken keşfetseydim dedim her gün içten içe.

Memnun Kaldıklarım:

- Gökçe Aksoy: İnanılmaz güzel noktalara değinmişti kendisi. Pembe tablo çizmeden sizi kırmadan tebessüm içerisinde anlatır
- Candan Güven: İnanılmaz kimsenin bilmediği söylemediği nokta atışları yaptı kendisi. Şaşırmıştım açıkçası.
- Nezih Tuna: Birkaç spesifik detayı bilmişti kendisi.
- Nilgün Mert: Kesinlikle hisli olduğunu düşünüyorum birçok nokta atışı vardı epey de memnun kalmıştım.
- Akın Kurt: Spesifik detayı bilmişti şaşırmıştım bilmesine.
- Duygu Aura: Güzel noktalara parmak bastı kendisinin analizleri harikaydı.
- Elena Günce: Vaooov dedim yani o kadar iyiydi, ve enerjisine hayranım.
- Buse Eflatun: Nokta atışları vardı.
- Ülkü Kaya: Çok başarılı bir anlatım şekli var, ve nokta atışları vardı güzel analizleri ve tespitleri vardı.
- Gül Demir: Pembe tablo çizmeden aktarıyor kendisi ve memnun kalmıştım nokta atışı da yapmıştı.
- Işılay Can: Güzel noktalara değinmişti başarılı bir yorumdu.

Merhabalar...tiktok ve instada çok fazla tarotcu ve falci görüyorum..merak ediyorum aslında ama kararsızım..Deneyip memnun kalan var mı?
Ben kendi başlarına sayfa açanlara hele ki tiktokta ücretli fal bakanlara hiç inanmıyorum. Fal sepeti de tiktok ve instagramdan yayın açıyor ama hiç ücret hediye vs talep etmiyor. Ala Duru için yorumlarınız nedir bu arada. Instada çekiliş yapmış da iyi bir yorumcu mu ona göre 100 tane etiket yapayım

Arkadaşım baktırmıştı 1 ay önce yani kötüydü şaşırtıcı birşey yoktu

Evet bende gördüm ben sürekli etiket yapıyorum. Geçenlerde benim arkadaşım kazandı hediye hem de çok beğendik bedava baldan tatlıdır Tanıdık tanımadık etiketliyorum shshshs falsepetinin bu hediyelerini seviyorum instagramdan hep hediye veriyorlar canlı yayında, çekilişle yüklenin etiketlere

Telwe'de beğendikleriniz kimler acaba?...

Telwe'de beğendikleriniz kimler acaba?...
Merhaba, Tellwe'de sürekli baktırmış olduğum ve memnun kaldığım yorumcular: Ronan, sardunya0, eysanfal, Havadisss. En çok beğendiğim isimler bu yorumcular. Fal alem içinde tavsiye edebileceğim Zeyder, Banu Doğru ve Medyum Fatima.

Bunların vadeleri falan tuttu mu peki
Merhaba, Medyum Fatima bana sağlık ile bak şöyle bir durum yaşayabilirsin kısa süre içinde dedi. Hiç beklemediğim anda dediği şey olunca ben bir şaşırdım zaten. Yani evet söylediği gibi oldu ama sağlık ile ilgiliydi. Ronan anda iyidir gelecek pek tutmaz, yani en azından bana tutmadı :) patladı. Sardunya0 pek vade vermeyi sevmiyor o da anda iyi. Vadesi tutan Fal Sepeti Akın Kurt olmuştu bana. Aralık ayında bak şöyle bir durum olacak dedi o dediği durumu yaşadım. Eysanfal'ın vadesi neredeyse tam vaktinde gerçekleşti hem de verdiği sebebi ile birlikte. Ama Labdor fal çeşidini kaldırmış bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…