baktırıp memnun olrsanız ,bilgilendirirseniz sevinirimBilgiler gelmedi.
Merhaba ben de size mesaj gönderdim. Umarım dönüş yaparsınız.100 e bakiyor. Bence iyi cafe falcilari bile 70 80 e bakiyor galiba emin dehilim ben bayadir baktirmiyorum eskiden cok baktirirdik 20 li yaslarda da izmirde meshurlarinada gttim sevdaya pasakliya onlarda bilmedi. Biraktim bende
Merhaba baktirdinizmi acaba?
Ben kendi başlarına sayfa açanlara hele ki tiktokta ücretli fal bakanlara hiç inanmıyorum. Fal sepeti de tiktok ve instagramdan yayın açıyor ama hiç ücret hediye vs talep etmiyor. Ala Duru için yorumlarınız nedir bu arada. Instada çekiliş yapmış da iyi bir yorumcu mu ona göre 100 tane etiket yapayımMerhabalar...tiktok ve instada çok fazla tarotcu ve falci görüyorum..merak ediyorum aslında ama kararsızım..Deneyip memnun kalan var mı?
Arkadaşım baktırmıştı 1 ay önce yani kötüydü şaşırtıcı birşey yoktuBen kendi başlarına sayfa açanlara hele ki tiktokta ücretli fal bakanlara hiç inanmıyorum. Fal sepeti de tiktok ve instagramdan yayın açıyor ama hiç ücret hediye vs talep etmiyor. Ala Duru için yorumlarınız nedir bu arada. Instada çekiliş yapmış da iyi bir yorumcu mu ona göre 100 tane etiket yapayım
aa tüh, neyse ben çekilişte şansımı deneyeyimArkadaşım baktırmıştı 1 ay önce yani kötüydü şaşırtıcı birşey yoktu
Evet bende gördüm ben sürekli etiket yapıyorum. Geçenlerde benim arkadaşım kazandı hediye hem de çok beğendik bedava baldan tatlıdırBen kendi başlarına sayfa açanlara hele ki tiktokta ücretli fal bakanlara hiç inanmıyorum. Fal sepeti de tiktok ve instagramdan yayın açıyor ama hiç ücret hediye vs talep etmiyor. Ala Duru için yorumlarınız nedir bu arada. Instada çekiliş yapmış da iyi bir yorumcu mu ona göre 100 tane etiket yapayım
Telwe'de beğendikleriniz kimler acaba?...Yakın Dönemde Baktırmış Olduğum Yorumcular:
Memnun Kalmadığım:
- Şule Naz: Uzunca bir ses kaydı atmış kendisi de atmasına atmış laf olsun torba dolsun da ben konuşarak vaktimi doldurayım mantığında daha çok. Tek bir nokta atışı olsa tamam derdim de insan kendisiyle çelişir mi? Gelecek odaklı konuşmuş falın son dakikalarında öyle bahsettiği gibi bir durum yok. Erkek arkadaşım ile ilgili söylediği şeylere de anlam veremedim zaten. Nasıl kredisini yükseltmiş anlamış değilim. Vasattı.Üslubunu da hiç beğenmedim.
- Medyum Namaste: Fal mı bakıyor yoksa canı sıkıldığı için mi öyle kafasına göre gülerek kahkaha atarak yorumluyor anlamadım. İlişkiniz çok uzun süreli değildir demiş yıl olmuştu mesela hep karıştırmış bir şeyleri. Kafasına göre kendince Şule Naz gibi yorum yapmış.
- Fulya Nas: İnanılmaz kötüydü ya. Yazdıklarım üzerinden ilerlemiş çok belliydi. Ha bildiğiniz bir de burç yorumu yapmış
- Zeliş Can: Ne desem bilemedim atmış da atmış pembe tablo mu deseniz yazdıklarımdan mı yürüdü deseniz var da var.
- Hayal Gibi: Böyle içten içe konuşuyor gibiydi direkt iade aldım nokta atışı da yoktu zaten
- Kahin Kraliçe: Sıfır sıfır sıfır.
- Alya Ar: Tavsiye üzerine fal yorumu olmuş
- Özlem Yılmaz: Bilemiyorum ya kendini övdüğü kadar asla değil. Belki ufak bir şeyler tutturmuş olabilir ama gerisi tabiki nokta atışı olmayan gelecek odaklı olan bir yorumdu.
- Çınar Bektaş: Bu kadar atılmaz yahu :) karakter analizi yapmış kendince ama o da tutmamış
- Burcu Karen: Hislerinin olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
- Nesli Yıldız: Nokta atışı yoktu ve genel geçer yorum olmuştu.
- Elif Sezen: Beğenmedim nokta atışı yoktu.
- Senanur Tan: Hiç anlam veremediğim bir yorumdu asla ilişkime ve erkek arkadaşıma uymuyordu.
Zaten Fal Sepeti uygulamasını tercih etmiyorum artık Tellwede uyumlanmış olduğum birkaç yorumcu var. Keşke daha erken keşfetseydim dedim her gün içten içe.
Merhaba, Tellwe'de sürekli baktırmış olduğum ve memnun kaldığım yorumcular: Ronan, sardunya0, eysanfal, Havadisss. En çok beğendiğim isimler bu yorumcular. Fal alem içinde tavsiye edebileceğim Zeyder, Banu Doğru ve Medyum Fatima.Telwe'de beğendikleriniz kimler acaba?...
Bunların vadeleri falan tuttu mu pekiMerhaba, Tellwe'de sürekli baktırmış olduğum ve memnun kaldığım yorumcular: Ronan, sardunya0, eysanfal, Havadisss. En çok beğendiğim isimler bu yorumcular. Fal alem içinde tavsiye edebileceğim Zeyder, Banu Doğru ve Medyum Fatima.
Merhaba, Medyum Fatima bana sağlık ile bak şöyle bir durum yaşayabilirsin kısa süre içinde dedi. Hiç beklemediğim anda dediği şey olunca ben bir şaşırdım zaten. Yani evet söylediği gibi oldu ama sağlık ile ilgiliydi. Ronan anda iyidir gelecek pek tutmaz, yani en azından bana tutmadı :) patladı. Sardunya0 pek vade vermeyi sevmiyor o da anda iyi. Vadesi tutan Fal Sepeti Akın Kurt olmuştu bana. Aralık ayında bak şöyle bir durum olacak dedi o dediği durumu yaşadım. Eysanfal'ın vadesi neredeyse tam vaktinde gerçekleşti hem de verdiği sebebi ile birlikte. Ama Labdor fal çeşidini kaldırmış bugün.Bunların vadeleri falan tuttu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?