Fal Sepeti Deneyimleri

Evet gerçekten başka açıklaması yok.. Siz de didem şarman'a baktırmışsınız, adı bilinen bir astrolog. Onun dedikleri de çıkmıyorsa astrolojide yalan.. Sonuçta herkesin haritası kendisine özel, değişken değil ki gezegenler.

Gül Demir'e ben de bakım yaptırdım ve beni de çok şaşırttı. Belirtmediğim şeyleri bile dedi. Dediklerini heyecanla bekliyorum. Melisa Donukuk'u da duyuyorum merak ediyorum. Denemeli miyim?

Astrolojiyle alakalı harita aynıdır ama astrolog yorumlama şekli farklı olabilir diye birinden duymuştum. Bundan dolayı mı yorum farklı oluyor acaba? Ben de danışmanlık almak istiyordum ama yazılanlar üzerine tereddütte kaldım

Astrolojik doğum haritası da astrologa gore yorumlaniyorsa faldan baska bi şey olmuyor bu durumda.

Gül Demir'e ben de bakım yaptırdım ve beni de çok şaşırttı. Belirtmediğim şeyleri bile dedi. Dediklerini heyecanla bekliyorum. Melisa Donukuk'u da duyuyorum merak ediyorum. Denemeli miyim?
Beni de şaşırttı cok samimicok icten ve hisleri inanilmaz kuvvetli. Vade vermiyor ama yakin zamandan bahsediyor zaten bakimlarinda. Arada danisiyorum iyi geliyor.

Ben de öyle düşünüyorum yorumlama şekli demek ki farklılığa sebep oluyor. Daha önce yorum aldığım 3 kişi de hemen hemen aynı zamana odaklandı. Sorumun gerçekleşme ihtimalini bu yaz ayları olarak öngörmüştü. Aralarında bir ay zaman var sadece. En son bakan kişi de 2023 dedi hatta 2024 yılında asıl rahatlama olacak dedi. Beni de artık tereddüte düşürüyor.

O Gül Demir sesli bakmıyor diye vazgeçmiştim ben başka siteden tanıyor olabilir diye
anaaaa yanlış bir isimle karıştırmışım kusura bakmayın şimdi baktım daha önce fal baktırmışım ama dinledim de yani bende kötüymüş ya sadece komple yaz aylarını söyleyip vade vermiş gerisi sadece nasiyat

Selam kızlar..fal sepetinde o kadar çok fal baktırdım ki ama hiçbiri tutmadı..bnde sildim en sonunda. Bana göre sadece para tuzağı..instagramda tesadüf eseri bir sayfa gördüm aynı şekilde fal bakiyo..ilk basta fiyatı çok cüzi miktar olduğu için inanmadım ve şansımı deneyip mesaj attım..ilk basta söylediğim gibi hiç inanmıyordum ama anda çok iyiydi ve söylediği vadelerde çıktı ..bundan sonra fallarimi da ona gondericem artık..

Melisa şiddetle tavsiye edilir. Normalde vade olaylarına çok takılmam, bakmam ama dediği bir şeyi hiç unutmamıştım ve oldu. çok garip ki melisanın verdiği vade tuttu çok da mutluyum :))

sizin dedginiz sayfa ne acaba

Kim acaba bolgi alabilir miyim?

ya be dogum saatimi bilmedigim icin yildizname baktiramiyorum
Doğum saatini bulabilen astrologlar var. Rektifolasyon mu neydi adı. Biz bilip baktiriyoruz da ne oluyor inanın keske bende bilmeseydim de bu kisirdongu icine girmeseydim.

Doğum saatini bulabilen astrologlar var. Rektifolasyon mu neydi adı. Biz bilip baktiriyoruz da ne oluyor inanın keske bende bilmeseydim de bu kisirdongu icine girmeseydim.
Keske... Ben de pismanim valla bu batakliga girdigim icin

Keske... Ben de pismanim valla bu batakliga girdigim icin
Ayvalikta büyüyen bir alkolik olarak, alkolü ve sigarayı bıraktım 7 yıl önce ama falı bırakamıyorum 4 yıldır dogum saatimizle alakali ve parmak iziniz gibi yildiz dizilimi kisiye ozeldir dendigi icin dogum analizi yaptiriyorum o da faldan farksiz cikiyor. Bakalim azar azar birakacagim umarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…