Fal Sepeti Deneyimleri

Bugün %30 indirim varmış az kalsın kaçırıyordum Firuze Şanlı'ya su falı atıyorum deneyen var mı daha önceden Tarot ve Su da indirim varmış Su ile açılışı yapalım daha gün bitmedi.
Firuze şanlı evet, maalesef tam bir pembeci. Geçen sene 3 kez fal atmıştım ona, ilki sanki bildi gibi geldi diye ve 2. Faldan itibaren tamamen umut taciri olduğunu anlamama rağmen şans vermekten çekinmemişim kendisine ve Allahın hakkı 3tür diyerekten göndermişim ama sonuç aynı pembeci, herşey güzel olcak ediceklerle başlayıp biten ve asla dediği vadelerde dediği şeylerin olmadığı bir yorumcu daha kendisi. Ayrıca garipte bir aksanı vardı, İstanbul türkçesi olmadığı belli ve böyle bir beklentim de tabiki yok ama bana evde otururken kendine bir meşgale arayan ve oturduğu yerden nasıl para kazanırım diye düşündükten sonra bu fal bakımlara başlayan ev hanımı vibe verdi o kadın. Geçen sene de sonrada hiç baktırmadım ona zaten. Ama kredileri uçmuş tabi, yarı fiyatından bile daha azdı geçen sene kendisi şimdi baya coşmuş o da çoğu gibi. Gerçi diyen arkadaşlar da olmuş ama Asla değmez ona fal atmak benden de demesi

ne baktırmıştınız ben daha önce denememiştim diye merak ettim
kahve falı attım. yeni üye olmasına rağmen kredisi yüksekti merak ettim bende kendine güveniyo heralde diye ama beğendim. zaten bence burdan da anladığım kadarıyla çoğumuz anda bildi desekte gelecek hep foss. anda bildi dediklerimiz de o anlık mı bize öyle geliyo gerçekten diyolar mı tartışılır tabi

Kızlarrr iki yorumcu arasında kaldım. Asude Yıldız mı ? Ekin Altınışık mı ? Baktıran varsa bir yardım edin. Hangisi daha gerçekçiyse ona gitmek istiyorum.

Kızlarrr iki yorumcu arasında kaldım. Asude Yıldız mı ? Ekin Altınışık mı ? Baktıran varsa bir yardım edin. Hangisi daha gerçekçiyse ona gitmek istiyorum.
Ekin altınışıktan iade almıştım hiç beğenmedim ses kaydından belliydi atmasyon olduğu.Kredinizi yazık etmeyin

Asude Yıldız bugün tüm fallarında %50 indirim yapmışşş ilgililere duyurulur

Asude yildiza ben subata bakdirmisdim yildizmame. Yorumunu begenmisdim, nokta atislari tek tük vardi uzun Bir vade verdigi icin daha patladi diyemem. Ama pembecide degildi olumsuzda vardi falda.

Kızlar falcılara attığınız fallardan hangileri çıktı, nasıldı, genel bir yorum yapabilecek var mı? Kafam şu sıralar aşırı karışık bayaa bir fal atacağım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…