- 17 Temmuz 2021
- 206
- 232
- 33
- 35
Firuze şanlı evet, maalesef tam bir pembeci. Geçen sene 3 kez fal atmıştım ona, ilki sanki bildi gibi geldi diye ve 2. Faldan itibaren tamamen umut taciri olduğunu anlamama rağmen şans vermekten çekinmemişim kendisine ve Allahın hakkı 3tür diyerekten göndermişim ama sonuç aynı pembeci, herşey güzel olcak ediceklerle başlayıp biten ve asla dediği vadelerde dediği şeylerin olmadığı bir yorumcu daha kendisi. Ayrıca garipte bir aksanı vardı, İstanbul türkçesi olmadığı belli ve böyle bir beklentim de tabiki yok ama bana evde otururken kendine bir meşgale arayan ve oturduğu yerden nasıl para kazanırım diye düşündükten sonra bu fal bakımlara başlayan ev hanımı vibe verdi o kadın. Geçen sene de sonrada hiç baktırmadım ona zaten. Ama kredileri uçmuş tabi, yarı fiyatından bile daha azdı geçen sene kendisi şimdi baya coşmuş o da çoğu gibi. Gerçi diyen arkadaşlar da olmuş ama Asla değmez ona fal atmak benden de demesiBugün %30 indirim varmış az kalsın kaçırıyordumFiruze Şanlı'ya su falı atıyorum deneyen var mı daha önceden Tarot ve Su da indirim varmış Su ile açılışı yapalım daha gün bitmedi.
ne baktırmıştınız ben daha önce denememiştim diye merak ettimirem sayınmış pardon o kadar çok kişiye baktırınca artık devreler yanıyo bir yerden sonra
kahve falı attım. yeni üye olmasına rağmen kredisi yüksekti merak ettim bende kendine güveniyo heralde diye ama beğendim. zaten bence burdan da anladığım kadarıyla çoğumuz anda bildi desekte gelecek hep foss. anda bildi dediklerimiz de o anlık mı bize öyle geliyo gerçekten diyolar mı tartışılır tabine baktırmıştınız ben daha önce denememiştim diye merak ettim
evet pembis. olmadi dedikleri malesefAda Doğan baktıran var mı kızlar? Sonuç nasıldı, pembeci mi?
asude bende hiç bilemedi diğerini bilmiyorummKızlarrr iki yorumcu arasında kaldım.Asude Yıldız mı ? Ekin Altınışık mı ? Baktıran varsa bir yardım edin. Hangisi daha gerçekçiyse ona gitmek istiyorum.
Ben Asude'Yi sevmiştim ya, sen hangi fal türüne baktırdınasude bende hiç bilemedi diğerini bilmiyorumm
Ekin altınışıktan iade almıştım hiç beğenmedim ses kaydından belliydi atmasyon olduğu.Kredinizi yazık etmeyinKızlarrr iki yorumcu arasında kaldım.Asude Yıldız mı ? Ekin Altınışık mı ? Baktıran varsa bir yardım edin. Hangisi daha gerçekçiyse ona gitmek istiyorum.
Asude Yıldız bugün tüm fallarında %50 indirim yapmışşş ilgililere duyurulurKızlarrr iki yorumcu arasında kaldım.Asude Yıldız mı ? Ekin Altınışık mı ? Baktıran varsa bir yardım edin. Hangisi daha gerçekçiyse ona gitmek istiyorum.
Asude için burada yazılanları okudum, çoğunluk pembeci ve vadeleri çıkmıyor asla, sorduğun soru üzerinden cevaplıyor demiş. Bu doğru mu?Asude Yıldız bugün tüm fallarında %50 indirim yapmışşş ilgililere duyurulur
Soruğum soruları detaylı cevaplamıştı anlık tahminleri de iyiydi ama pembeci değildi benim falımdaAsude için burada yazılanları okudum, çoğunluk pembeci ve vadeleri çıkmıyor asla, sorduğun soru üzerinden cevaplıyor demiş. Bu doğru mu?
Evet banada ywrdimci olurmusunuzKızlar falcılara attığınız fallardan hangileri çıktı, nasıldı, genel bir yorum yapabilecek var mı? Kafam şu sıralar aşırı karışık bayaa bir fal atacağım gibi duruyor.
Su falı gönderiyor musunEvet banada ywrdimci olurmusunuz
Yeni bir yorumcu sanırım henüz baktırmadım ama nasıldı yorumları merak ediyorum güzel gibiFal sepetinde Ayşe Narin'e kahve falı baktıran var mı? Nasıldı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?