Fal Sepeti Deneyimleri

Herkese merhaba neredeyse tüm fal sepeti yorumcularını denedim tek tek yorum yapmak istiyorum.
Kader papatya: Tam bir pembe tablo bir dediği bile çıkmadı vadeler patladı.
Ekin Altınışık: Ben beğendim karakter analizi iyi tutan ve tutmayan yerler vardı ama vadelere daha var bekleyeceğim güncellerim.
Selin ay: Enerjim uyuştu çok tutarlı kısımlar vardı vadesine daha var ama ben beğendim.
Saime Elmas: Dediği her şey neredeyse doğruydu vadesine daha var ama çıkan şeyler oldu.
Ayşe Narin: Ben beğendim vadesine var daha çok yol gösterici ve burç yorumu gibi önemli tarihlere dikkat et dedi karakter analizinde baya başarılıydı.
Samantha grey : Vadesine daha var ama kendinden emin konuşmadı beğenmedim.
Evren Elvin: Vadeler patladı tavsiye etmem.
Merlin Ayris: ben çok beğendim partnerimin baş harfini doğru bildi vadelerine var sadece üslubu biraz ters.
Demir: Ben beğendim karakter analizi çok çok iyi vadelerine var ama bence tutarlıydı.
Mahpeyker Aslanoğlu: Vadesine var ama çok tutarlı ve beni güzel analiz eden şeyler söyledi.
Özcan lekesiz: Bildiğin kopyala yapıştır hazır fal gibiydi hiç beğenmedim.
Alev Seçkin: Tutarlı ve geçmişle ilgili bildiği şeyler vardı ben beğendim vadesine var güncellerim.
Ala duru: Karakter analizi çok iyi biraz nasihatte veriyor ama vadesine var çıkarsa devamlı atarım.
Ayda Deniz: Ben bayıldım beni bana anlattı resmen partnerimle ilgilide bildiği ve bilmediği yerler var ama vadesi tutarsa vazgeçilmezim olur.
Feray Tekin: Başarılı bir yorumcu anlıkta çok iyiydi vadesine var tutarsa ondan da vazgeçmem.
Şule naz: Kendinden çok emin ama bilmedi yani ben beğenmedim.
Şifa laçin: Vasatın teki bir şey bildiğide yok.
İnci ay: kendinden emin değil bilemedim.
Alya Ar: Anlıkta iyiydi vadesi uzun ama çokta başarılı değil.
Hayal gibi: O kadar mıy mıy ve ağır bir dediğinide anlamdım o paraya yazık.

Fal sepetinde Ayşe Narin'e kahve falı baktıran var mı? Nasıldı sizce?
Ben 1 ay kadar önce denemiştim, sorumun dışında birkaç şey söyledi onlar doğru gibiydi. Yine aynı konuyla alakalı yıl sonu vadesini verdi. Esas sorumla ilgili de o kadar çok konuşmuş ki dinlerken yoruldum çünkü lafı çok eveleyip gevelemiş. Ben daha net bakımları seviyorum açıkçası, o yüzden çok tatmin olamadım. İlk etapta esas konuya 17 günlük bi vade vermiş o çıkmadı. Sonraki vadesine 23 ekim sonrası demiş onu beklemek lazım ama dediğim gibi anda da eh işteydi…

irem sayınmış pardon o kadar çok kişiye baktırınca artık devreler yanıyo bir yerden sonra
Asla güzel değil o krediye değmez ilişkim olduğunu söylemişim bakmamış yeni ilişki görmüş zaten ilişkim ciddi demişim ilişki açılımı demişim kendi kendine şeyler üretmiş ve su falı olmasına rağmen su falı değildi bence baktığı iade aldım.

bende sonradan dinleyince dikkatli beğenmedim. iliişki kocuyum zaten ben tatlım falan demiş akıl verir gibi konuşmuş hep. bu yorumları kimler atıyo o siteye merak ediyorum kime baksam falım cıktı canım ablam vs bize gelince hani öyle aşırı takıntılı da değilim vadeleri unutuyorum cogu zaman ama dönüp dinledigim de asla cıkmamıs kimsenin ki. ama anlık bildiklerini düşündüklerimin hatrına baktırmaya devam ediyorum bagımlılık malesef

Asude için burada yazılanları okudum, çoğunluk pembeci ve vadeleri çıkmıyor asla, sorduğun soru üzerinden cevaplıyor demiş. Bu doğru mu?
Asude yildiz a iki soru sorarak baktirdim Agustos ayinda.Anlikda iyiydi,ilk sorum icin dedigi bir sey cikti.Karsi tarafin şu aşamada şu düşüncesi olacak dedi o da cıktı.O zaman konduramamistim.ilk sorum icin cikti dedigi .ikinci soruma uzun vade verdi ve o kadar eminn konustu ki hic bilemiyorum.2023 ilk aylari en gec marta kadar olacak,olmayacagini zerre hissetmiyorum dedi.Bilemiyorum daha cok var o tarihe.o da olursa yazarim yine buraya.Ama evet sorulara odakli bakiyor.Baska farkli bir sey söylemedi.Ben asıl Duygu deniz ve Derya Nural mi ? Soyadi tam hatirlayamadim kahve fali bakiyor sadece, onlardan memnun kalmistim cok.pembeci degildi hicbiri.Özelikle Duygu Deniz hic pembeci degil.Derya Nural dedidigim kisi de cok icten ve ilgili bakmıştı. Digerleri hepsi patladi.Uzun uzadiya isim yazmadım.

Kızlar bugün gökçe ışık indirimi var siz baktırdınız mı nasıl sizce ? Vadeler tutuyor mu ?

Ay bilemedimki asudeye bendemi atsam ama aklimda iki kisi var onu belirtsemmi yoksa biraksam kendimi bilse

Ay bilemedimki asudeye bendemi atsam ama aklimda iki kisi var onu belirtsemmi yoksa biraksam kendimi bilse
Belki de bana cikmistir,bilemiyorumki.. Tavsiye etmek bana yanlis geliyor.Mesela o sitenin en önde giden pahali yorumculari (isim de vermek istemem mani olmamak adina) ben de hepsi patladi.Kisiye özel enerji uyumlanmasi mi oluyor artik noluyorsa inanin hic fikrim yok .

Kızlar merhaba
Gecen sene çok baktırdım fal sepeti nerdeyse hepsi.
Bir tek Derın Hısler diye bir falcı herseyı soyledı ve tuttu .
Üslubu da çok tatlı olumsuzdu fal ama hıc sinir olmamıstım .
Bazıları pembeci olmayayım diye resmen hakaret ediyor zaten moralimiz bozuk fal baktırdıgımıza gore piskolojimiz daha beter oluyor.
Fulya Nas,Zeus,Selin Ay,Beril Yavuz,Alev Seçkin,Melisa hepsi patladı maalesef
Çok umutlanmıstım ama sonuç olumsuz oldu benim adıma aaa bide Akın Kurt

kızlar tiktokta ve instada fafi_0777 diye biri var ben memnun kaldım tesaduf denk geldim
su falı bakıyor bir tek bazı varlıklarla

kızlar tiktokta ve instada fafi_0777 diye biri var ben memnun kaldım tesaduf denk geldim
su falı bakıyor bir tek bazı varlıklarla
Canım onun çıkmayan çok falıda varmış yayında biriyle bunun yüzünden tartışmıştı sonrada engelletti ondan emin olamadım. Çıktı mı vadesi ücreti ne instagramda

Bende en son Akın'a baktırdım ama vadesi tutmadı.

oho sizin kafa yanmış iyice. burda o kadar falcı onerdini hiç demedim reklam? kaldı ki sizin onerinizi okuyup gittigim hic sevmedigim cok kişi oldu
burda o kadar falcıyı sordum bahsettim bu mu reklam oldu arkadasım bir komiksin gercekten tanımam etmem ne reklamını yapcam hep aynı isimler dönüyo burda farklı biri denemek isterlerse diye fikrimi belirttim. onun için var yani hani burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…