Bende beğendimYeni bir yorumcu sanırım henüz baktırmadım ama nasıldı yorumları merak ediyorum güzel gibi
Dün Alev Seçkin'de indirim vardı. Ben ona gönderdim çokta memnun kaldım.Su falı gönderiyor musun
Ben 1 ay kadar önce denemiştim, sorumun dışında birkaç şey söyledi onlar doğru gibiydi. Yine aynı konuyla alakalı yıl sonu vadesini verdi. Esas sorumla ilgili de o kadar çok konuşmuş ki dinlerken yoruldum çünkü lafı çok eveleyip gevelemiş. Ben daha net bakımları seviyorum açıkçası, o yüzden çok tatmin olamadım. İlk etapta esas konuya 17 günlük bi vade vermiş o çıkmadı. Sonraki vadesine 23 ekim sonrası demiş onu beklemek lazım ama dediğim gibi anda da eh işteydi…Fal sepetinde Ayşe Narin'e kahve falı baktıran var mı? Nasıldı sizce?
ben baktırdımFal sepetinde Ayşe Narin'e kahve falı baktıran var mı? Nasıldı sizce?
Asla güzel değil o krediye değmez ilişkim olduğunu söylemişim bakmamış yeni ilişki görmüş zaten ilişkim ciddi demişim ilişki açılımı demişim kendi kendine şeyler üretmiş ve su falı olmasına rağmen su falı değildi bence baktığı iade aldım.irem sayınmış pardon o kadar çok kişiye baktırınca artık devreler yanıyo bir yerden sonra
bende sonradan dinleyince dikkatli beğenmedim. iliişki kocuyum zaten ben tatlım falan demiş akıl verir gibi konuşmuş hep. bu yorumları kimler atıyo o siteye merak ediyorum kime baksam falım cıktı canım ablam vs bize gelinceAsla güzel değil o krediye değmez ilişkim olduğunu söylemişim bakmamış yeni ilişki görmüş zaten ilişkim ciddi demişim ilişki açılımı demişim kendi kendine şeyler üretmiş ve su falı olmasına rağmen su falı değildi bence baktığı iade aldım.
Asude yildiz a iki soru sorarak baktirdim Agustos ayinda.Anlikda iyiydi,ilk sorum icin dedigi bir sey cikti.Karsi tarafin şu aşamada şu düşüncesi olacak dedi o da cıktı.O zaman konduramamistim.ilk sorum icin cikti dedigi .ikinci soruma uzun vade verdi ve o kadar eminn konustu ki hic bilemiyorum.2023 ilk aylari en gec marta kadar olacak,olmayacagini zerre hissetmiyorum dedi.Bilemiyorum daha cok var o tarihe.o da olursa yazarim yine buraya.Ama evet sorulara odakli bakiyor.Baska farkli bir sey söylemedi.Ben asıl Duygu deniz ve Derya Nural mi ? Soyadi tam hatirlayamadim kahve fali bakiyor sadece, onlardan memnun kalmistim cok.pembeci degildi hicbiri.Özelikle Duygu Deniz hic pembeci degil.Derya Nural dedidigim kisi de cok icten ve ilgili bakmıştı. Digerleri hepsi patladi.Uzun uzadiya isim yazmadım.Asude için burada yazılanları okudum, çoğunluk pembeci ve vadeleri çıkmıyor asla, sorduğun soru üzerinden cevaplıyor demiş. Bu doğru mu?
Ay bilemedimki asudeye bendemi atsam ama aklimda iki kisi var onu belirtsemmi yoksa biraksam kendimi bilseAsude yildiz a iki soru sorarak baktirdim Agustos ayinda.Anlikda iyiydi,ilk sorum icin dedigi bir sey cikti.Karsi tarafin şu aşamada şu düşüncesi olacak dedi o da cıktı.O zaman konduramamistim.ilk sorum icin cikti dedigi .ikinci soruma uzun vade verdi ve o kadar eminn konustu ki hic bilemiyorum.2023 ilk aylari en gec marta kadar olacak,olmayacagini zerre hissetmiyorum dedi.Bilemiyorum daha cok var o tarihe.o da olursa yazarim yine buraya.Ama evet sorulara odakli bakiyor.Baska farkli bir sey söylemedi.Ben asıl Duygu deniz ve Derya Nural mi ? Soyadi tam hatirlayamadim kahve fali bakiyor sadece, onlardan memnun kalmistim cok.pembeci degildi hicbiri.Özelikle Duygu Deniz hic pembeci degil.Derya Nural dedidigim kisi de cok icten ve ilgili bakmıştı. Digerleri hepsi patladi.Uzun uzadiya isim yazmadım.
Belki de bana cikmistir,bilemiyorumki.. Tavsiye etmek bana yanlis geliyor.Mesela o sitenin en önde giden pahali yorumculari (isim de vermek istemem mani olmamak adina) ben de hepsi patladi.Kisiye özel enerji uyumlanmasi mi oluyor artik noluyorsa inanin hic fikrim yok .Ay bilemedimki asudeye bendemi atsam ama aklimda iki kisi var onu belirtsemmi yoksa biraksam kendimi bilse
Canım onun çıkmayan çok falıda varmış yayında biriyle bunun yüzünden tartışmıştı sonrada engelletti ondan emin olamadım. Çıktı mı vadesi ücreti ne instagramdakızlar tiktokta ve instada fafi_0777 diye biri var ben memnun kaldım tesaduf denk geldim
su falı bakıyor bir tek bazı varlıklarla
bana zaman vermedi yeni baktırdım ama anlık bilmişti bendeCanım onun çıkmayan çok falıda varmış yayında biriyle bunun yüzünden tartışmıştı sonrada engelletti ondan emin olamadım. Çıktı mı vadesi ücreti ne instagramda
İnşallah senin çıkar üzülmebana zaman vermedi yeni baktırdım ama anlık bilmişti bende
instagramda genel bakım 300 tlymiş
Güzel reklamkızlar tiktokta ve instada fafi_0777 diye biri var ben memnun kaldım tesaduf denk geldim
su falı bakıyor bir tek bazı varlıklarla
Bende en son Akın'a baktırdım ama vadesi tutmadı.Asude yildiz a iki soru sorarak baktirdim Agustos ayinda.Anlikda iyiydi,ilk sorum icin dedigi bir sey cikti.Karsi tarafin şu aşamada şu düşüncesi olacak dedi o da cıktı.O zaman konduramamistim.ilk sorum icin cikti dedigi .ikinci soruma uzun vade verdi ve o kadar eminn konustu ki hic bilemiyorum.2023 ilk aylari en gec marta kadar olacak,olmayacagini zerre hissetmiyorum dedi.Bilemiyorum daha cok var o tarihe.o da olursa yazarim yine buraya.Ama evet sorulara odakli bakiyor.Baska farkli bir sey söylemedi.Ben asıl Duygu deniz ve Derya Nural mi ? Soyadi tam hatirlayamadim kahve fali bakiyor sadece, onlardan memnun kalmistim cok.pembeci degildi hicbiri.Özelikle Duygu Deniz hic pembeci degil.Derya Nural dedidigim kisi de cok icten ve ilgili bakmıştı. Digerleri hepsi patladi.Uzun uzadiya isim yazmadım.
oho sizin kafa yanmış iyice. burda o kadar falcı onerdini hiç demedim reklam? kaldı ki sizin onerinizi okuyup gittigim hic sevmedigim cok kişi olduGüzel reklam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?