ii tmmoho sizin kafa yanmış iyice. burda o kadar falcı onerdini hiç demedim reklam? kaldı ki sizin onerinizi okuyup gittigim hic sevmedigim cok kişi oldu
burda o kadar falcıyı sordum bahsettim bu mu reklam oldu arkadasım bir komiksin gercekten tanımam etmem ne reklamını yapcam hep aynı isimler dönüyo burda farklı biri denemek isterlerse diye fikrimi belirttim. onun için var yani hani burası
Simay ılgına baktırma filiz tacioğlu ben beğendim deneyebilirsinBinnaz da uygun fiyatlı öneriniz var mı?
Aa arkadaşım da önerdi hiç böyle demedi ben de bugün yarın Saime'ye fal atacaktımSelam kızlar diğer konuya da yazmıştım ama buraya da yazayım, saime elmasa fal attım. Atan var mı aranızda? beğendiniz mi ? Bana tamamen olumsuz bir fal göndermiş. Konuştuğum kişi ile ilerideki ilişkide karşılacağımız sorunları anlatmışama böyle bir durum daha hiç yok. Karşıdaki kişinin tramvaları vs olduğunu çok egoist olduğunu söylemiş. Hatta sen bilirsin ama ben olsam bırakırım bu adamı demiş. Ben şok oldum
Aa arkadaşım da önerdi hiç böyle demedi ben de bugün yarın Saime'ye fal atacaktım
Merhaba, size özel mesaj atılmıyor. Acaba Saime Elmas'ın numarasını bana atarmısınız rica etsem. Sağolun..Herkese merhaba neredeyse tüm fal sepeti yorumcularını denedim tek tek yorum yapmak istiyorum.
Kader papatya: Tam bir pembe tablo bir dediği bile çıkmadı vadeler patladı.
Ekin Altınışık: Ben beğendim karakter analizi iyi tutan ve tutmayan yerler vardı ama vadelere daha var bekleyeceğim güncellerim.
Selin ay: Enerjim uyuştu çok tutarlı kısımlar vardı vadesine daha var ama ben beğendim.
Saime Elmas: Dediği her şey neredeyse doğruydu vadesine daha var ama çıkan şeyler oldu.
Ayşe Narin: Ben beğendim vadesine var daha çok yol gösterici ve burç yorumu gibi önemli tarihlere dikkat et dedi karakter analizinde baya başarılıydı.
Samantha grey : Vadesine daha var ama kendinden emin konuşmadı beğenmedim.
Evren Elvin: Vadeler patladı tavsiye etmem.
Merlin Ayris: ben çok beğendim partnerimin baş harfini doğru bildi vadelerine var sadece üslubu biraz ters.
Demir: Ben beğendim karakter analizi çok çok iyi vadelerine var ama bence tutarlıydı.
Mahpeyker Aslanoğlu: Vadesine var ama çok tutarlı ve beni güzel analiz eden şeyler söyledi.
Özcan lekesiz: Bildiğin kopyala yapıştır hazır fal gibiydi hiç beğenmedim.
Alev Seçkin: Tutarlı ve geçmişle ilgili bildiği şeyler vardı ben beğendim vadesine var güncellerim.
Ala duru: Karakter analizi çok iyi biraz nasihatte veriyor ama vadesine var çıkarsa devamlı atarım.
Ayda Deniz: Ben bayıldım beni bana anlattı resmen partnerimle ilgilide bildiği ve bilmediği yerler var ama vadesi tutarsa vazgeçilmezim olur.
Feray Tekin: Başarılı bir yorumcu anlıkta çok iyiydi vadesine var tutarsa ondan da vazgeçmem.
Şule naz: Kendinden çok emin ama bilmedi yani ben beğenmedim.
Şifa laçin: Vasatın teki bir şey bildiğide yok.
İnci ay: kendinden emin değil bilemedim.
Alya Ar: Anlıkta iyiydi vadesi uzun ama çokta başarılı değil.
Hayal gibi: O kadar mıy mıy ve ağır bir dediğinide anlamdım o paraya yazık.
Işılay Can'da su falını öneriyorlarBugün ışılay can a kahve falı baktırdım. Hızlı ve güzel bir bakımdı. Kahveye göre detaylıydı. Anlıkta ve geçmiş olarak nokta atışları çoktu. Bazı şeylerde vade verdi not aldım takip edeceğim. Sesi enerjisi çok hoş bir hanımefendi:) muhtemelen yıldızname yada su için gitsem daha detaylı olabilirdi o yüzden bunları da deneyeceğim kendisinden. Tavsiye olarak buraya da eklemek istedim. Baktıran olursa yazın sizin de görüşlerinizi merak ediyorum:)
Ben martta baktirmisim su fali dur bi dinleyeyim neleri cikmisBugün ışılay can a kahve falı baktırdım. Hızlı ve güzel bir bakımdı. Kahveye göre detaylıydı. Anlıkta ve geçmiş olarak nokta atışları çoktu. Bazı şeylerde vade verdi not aldım takip edeceğim. Sesi enerjisi çok hoş bir hanımefendi:) muhtemelen yıldızname yada su için gitsem daha detaylı olabilirdi o yüzden bunları da deneyeceğim kendisinden. Tavsiye olarak buraya da eklemek istedim. Baktıran olursa yazın sizin de görüşlerinizi merak ediyorum:)
BU ARADA KIZLAR İNDİRİM BAŞLAMIŞ BİLDİRİM GELDİ YARIN DA GEÇERLİYMİŞŞŞ
Ben martta baktirmisim su fali dur bi dinleyeyim neleri cikmis
Merhaba, size özel mesaj atılmıyor. Acaba Saime Elmas'ın numarasını bana atarmısınız rica etsem. Sağolun..
fal sepetinde yorumcu kendisi bende baktırdım en azından mantıklı geldi dedikleri cokpembeci degil evet cıkar mı zaman göstercekMerhaba, size özel mesaj atılmıyor. Acaba Saime Elmas'ın numarasını bana atarmısınız rica etsem. Sağolun..
Merhaba, size özel mesaj atılmıyor. Acaba Saime Elmas'ın numarasını bana atarmısınız rica etsem. Sağolun..
Haziran sonuna kadar bi beraberlik var
İşilay can havuzdan kahve falimi almisti gecen ocak ayinda.Sordugum bir sorunun cevabi icin olacak deyip vade vermişti çikmadi ama maalesef..Yalniz benim sormadigim kendisinin söyledigi bir sey ilginc bir sekilde cikmisti.O da sizin bir devlet dairesinde isiniz var demisti,pasaport olur ehliyet olur vs diye söylemis .Pasaport cikartip ehliyet de yeniledik.Bir tek o cikmisti.Genel olarak havuz falina ragmen iyiydi ama sorumu bilemedi patladi o konuda.Bugün ışılay can a kahve falı baktırdım. Hızlı ve güzel bir bakımdı. Kahveye göre detaylıydı. Anlıkta ve geçmiş olarak nokta atışları çoktu. Bazı şeylerde vade verdi not aldım takip edeceğim. Sesi enerjisi çok hoş bir hanımefendi:) muhtemelen yıldızname yada su için gitsem daha detaylı olabilirdi o yüzden bunları da deneyeceğim kendisinden. Tavsiye olarak buraya da eklemek istedim. Baktıran olursa yazın sizin de görüşlerinizi merak ediyorum:)
İndirim gözükmüyor bende de...Bazı falcılarda mı var canım indirim yoksa kredilerde mikredilerde görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?