Fal Sepeti Deneyimleri

ii tmm

Dün Kader papatya ya fal attınız mı?

Alminas Tora yeni gelmiş. Geçen gün ona baktırdım. Geleceğe dönük bahsettikleri tutar mı bilmem ama geçmişle ilgili nokta atışı yaptı anlık olarak da güzel bir faldı. Denemek isteyen olursa aklınızda olsun

Selam kızlar diğer konuya da yazmıştım ama buraya da yazayım, saime elmasa fal attım. Atan var mı aranızda? beğendiniz mi ? Bana tamamen olumsuz bir fal göndermiş. Konuştuğum kişi ile ilerideki ilişkide karşılacağımız sorunları anlatmış ama böyle bir durum daha hiç yok. Karşıdaki kişinin tramvaları vs olduğunu çok egoist olduğunu söylemiş. Hatta sen bilirsin ama ben olsam bırakırım bu adamı demiş. Ben şok oldum

Aa arkadaşım da önerdi hiç böyle demedi ben de bugün yarın Saime'ye fal atacaktım

Merhaba, size özel mesaj atılmıyor. Acaba Saime Elmas'ın numarasını bana atarmısınız rica etsem. Sağolun..

Bugün ışılay can a kahve falı baktırdım. Hızlı ve güzel bir bakımdı. Kahveye göre detaylıydı. Anlıkta ve geçmiş olarak nokta atışları çoktu. Bazı şeylerde vade verdi not aldım takip edeceğim. Sesi enerjisi çok hoş bir hanımefendi:) muhtemelen yıldızname yada su için gitsem daha detaylı olabilirdi o yüzden bunları da deneyeceğim kendisinden. Tavsiye olarak buraya da eklemek istedim. Baktıran olursa yazın sizin de görüşlerinizi merak ediyorum:)

Işılay Can'da su falını öneriyorlar

Ben martta baktirmisim su fali dur bi dinleyeyim neleri cikmis

Merhaba, size özel mesaj atılmıyor. Acaba Saime Elmas'ın numarasını bana atarmısınız rica etsem. Sağolun..

Fal sepetinde bakıyor. Ben geçenlerde baktırdım fakat hiç beğenmedim tamamen olumsuz bir fal bakmıştı. Herkesin enerjisi farklı olabilir. :) Siz baktırırsanız nasıl baktığını yazar mısınız :)

İşilay can havuzdan kahve falimi almisti gecen ocak ayinda.Sordugum bir sorunun cevabi icin olacak deyip vade vermişti çikmadi ama maalesef..Yalniz benim sormadigim kendisinin söyledigi bir sey ilginc bir sekilde cikmisti.O da sizin bir devlet dairesinde isiniz var demisti,pasaport olur ehliyet olur vs diye söylemis .Pasaport cikartip ehliyet de yeniledik.Bir tek o cikmisti.Genel olarak havuz falina ragmen iyiydi ama sorumu bilemedi patladi o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…