Fal Sepeti Deneyimleri

selamm bugün elenanın fallarında %50 indirim varmış gördünüz mü?fal gönderdiniz mi? ben göndermeyi düşünüyorum da çevrimiçi olmasını bekliyorum

selamm bugün elenanın fallarında %50 indirim varmış gördünüz mü?fal gönderdiniz mi? ben göndermeyi düşünüyorum da çevrimiçi olmasını bekliyorum

Eveeeettt çook çok iyii bu fırsat kaçmaz resmen. Elena çok tatlı güzel bir deneyim olur denemeyen varsa eğer mutlaka denesin derim.

bugün indirim varmış Elena'da fala inanmam ama tiktokta gördüm kendisini denemek istedim. bu kadarını beklemiyordum. sevgilimin ismini tamamen verdi diyebilirim sadece 2 harf eksikti o derece.
fala inanmam baktırmam diyeni bile caydırır bu yorumcu. bir daha gideceğim sanırım

siz nasıl baktırdınız ne zaman girsem uygulamaya Elena'da sırada 5-6 kişi bekliyor olarak görünüyor ve durumu hep meşgul

Elanaya bende baktırdım.
Efsane diyemem ama bildiği şeyler vardu kötü bir yorumcu değil

Medlodi Kuş'a fal baktırdınız mı? Hazır fallarda yılbaşı indirimine girmişken göndereyim diyorum

Melodiyi bilmiyorum deneyebilirim ama Atilla Çalışkan'dan hiç memnun kalmadım. beğenen var mı?
Siz daha önce Alper Ertürk'e baktırmışsınız bende bugün fal attım anda çok iyi memnun kaldım açıkçası fakat vadelerde nasıl bilmiyorum. Size verdiği vadeler varmıydı tuttu mu?

Andaç atabeyin dedikleri çıktı mı?

Kızlar irem sayına baktırdınız mı ? Yeni daha ama kredisi 3000 fal baktıracak kişi bulamayacaklar bu gidişle ya, bu nedir böyle ?
Ben baktırdım resmen senaryo yazdı kadın hiç alakası olmayan şeyler anlattı bana.
İlk defa iade aldım.
Böyle bir saçmalık yok.
Kaptırmayın paranızı söyleyeyim.

Siz daha önce Alper Ertürk'e baktırmışsınız bende bugün fal attım anda çok iyi memnun kaldım açıkçası fakat vadelerde nasıl bilmiyorum. Size verdiği vadeler varmıydı tuttu mu?
Alpere bende baktırdım.
Bana kimsenin söylemediği bir şey söyledi ve nokta atışı yaptı .
Bayağı şaşırttı beni.
Anda ve geçmişte çok iyi .
Gelecek vade beklemede tabi .
Ama her zaman söylerim uzak geleceği kimse bilemez sadece tahmin eder.
Anlık analiz bilinçaltı okumasıdır kart falları.
İşini hakkıyla yapmış özenli biri.

Merhabalar, isim vermeyecegim ama fal sepetindeki burda cok konusulan ve iyi yorumculardan olarak bilinen tam 15 yorumcunun sanki agiz birligi etmiş gibi olacak dedigi şey olmadi ve vadeleri de patladi dogal olarak...Kimseyi desifre etmek vs asla degil amacim.Sağlık olsun.Bir daha asla fal baktirmayacagim.Sanki sözleşme imzalamiş gibi inanip hayal kurdum .Kendime kiziyorum sadece , başka kimseye degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…