bugün elena nın indirimi varmış bence baktır uygulamadan seversin çok daha pahalı değilÇok severim fal baktırmayı ama hiç çevremde bakan yok parayla baktırmadım
Emir erdem ve atilla çalışkan’ı deneyen var mı?
selamm bugün elenanın fallarında %50 indirim varmış gördünüz mü?fal gönderdiniz mi? ben göndermeyi düşünüyorum da çevrimiçi olmasını bekliyorum
bugün indirim varmış Elena'da fala inanmam ama tiktokta gördüm kendisini denemek istedim. bu kadarını beklemiyordum. sevgilimin ismini tamamen verdi diyebilirim sadece 2 harf eksikti o derece.
fala inanmam baktırmam diyeni bile caydırır bu yorumcu. bir daha gideceğim sanırım
Elanaya bende baktırdım.bugün indirim varmış Elena'da fala inanmam ama tiktokta gördüm kendisini denemek istedim. bu kadarını beklemiyordum. sevgilimin ismini tamamen verdi diyebilirim sadece 2 harf eksikti o derece.
fala inanmam baktırmam diyeni bile caydırır bu yorumcu. bir daha gideceğim sanırım
Melodiyi bilmiyorum deneyebilirim ama Atilla Çalışkan'dan hiç memnun kalmadım. beğenen var mı?Medlodi Kuş'a fal baktırdınız mı? Hazır fallarda yılbaşı indirimine girmişken göndereyim diyorum
Atilla'dan ben de pek memnun kalmadım. Yazım hataları vardı. Anlamakta zorlandım diyebilirimMelodiyi bilmiyorum deneyebilirim ama Atilla Çalışkan'dan hiç memnun kalmadım. beğenen var mı?
Siz daha önce Alper Ertürk'e baktırmışsınız bende bugün fal attım anda çok iyi memnun kaldım açıkçası fakat vadelerde nasıl bilmiyorum. Size verdiği vadeler varmıydı tuttu mu?Melodiyi bilmiyorum deneyebilirim ama Atilla Çalışkan'dan hiç memnun kalmadım. beğenen var mı?
Andaç atabeyin dedikleri çıktı mı?kızlar ben uzun zamandır baktırdığım için bi kere de ben yazayım dedim:)
talia, özgür can, buğra, lal akın, aslı çınar hem anı bildiler hem söyledikleri çıktı hem de verdikleri vadelerle.
duygu aura, didar evren, venüs ateş anı gayet güzel bildiler vadelerine henüz var ama gayet tutarlı şeyler söylediler bekliyorum:)
onun harici instgram da falcı andaç atabey isimli bi sayfaya denk geldim bana hiçbir bilgi sormadan durumu o anlattı oda aynı vadeyi verdi. bekliyorum bakalım.
artık hepımızın hayatı düzene girse de şu fallardan kurtulsak diyorum:))
Andaç atabey nasıl acaba?evet 700 lük falını gördüm çok fazla oldugu için 75 e kahve tarot baktırdım ben ama gerçekten güzel baktı. 30-40 verince fallara 75 çok fazla gelmedi bana. zaten bekliyorum verdiğivade çıkarsa sonra tekrar baktırabilirm
Ben baktırdım resmen senaryo yazdı kadın hiç alakası olmayan şeyler anlattı bana.Kızlar irem sayına baktırdınız mı ? Yeni daha ama kredisi 3000fal baktıracak kişi bulamayacaklar bu gidişle ya, bu nedir böyle ?
Alpere bende baktırdım.Siz daha önce Alper Ertürk'e baktırmışsınız bende bugün fal attım anda çok iyi memnun kaldım açıkçası fakat vadelerde nasıl bilmiyorum. Size verdiği vadeler varmıydı tuttu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?