Fal Sepeti Deneyimleri

Anlık durumda nasıldı peki?
su falı baktırdım ben hep anlıklarda iyiydi
3 kere falan attım su. alacada da şöyle bir şey oldu 2 ve 5 rakamı goruyorum ayın 25ine dikkat et önümüzdeki ay dedi bir sey olmadı ama baktım falı baktırdıktan 25 gün sonra instagramdan ekledi tesadüfte olabilir sonraki vadeleri cıkmadı gerci vade beklentim yok ama söylemek istedim

Duygu Denizin gelecek için ticaretle uğraşıyor, takım elbiseli, pahalı hediye alacak, libidosu yüksek vs bu tarz birini gördüğü oldu mu? Bana böyle fal bakmıştı şimdi başka bi kıza daha aynı kişiyi demiş herkese aynı kişiyi görüyor merak ettim

Kızlar bende deneyimimi yazayım bir arkadaşımının arkadaşı burada görüp kadını önerdi
Su falı baktırdım ilk başta yalan yok çok bozuldum karşımdaki kişinin yalan konuşması imkansızdı çünkü ama 2 gün sonra kadının dediği şak diye çıktı parasını yollamamıştım neden yollamadın demedi sonra yolladım ücretini ben memnun kaldım çok tatlı dilli en önemlisi biliyor

Kime baktirdiniz acabaa

Evet bende baktiriyorum o kisiye, cok iyi tavsiye ederim bende. Zaten begenmediginiz zaman paraniz iade ediliyor. Hak yemeyen falci.

Evet bende baktiriyorum o kisiye, cok iyi tavsiye ederim bende. Zaten begenmediginiz zaman paraniz iade ediliyor. Hak yemeyen falci.
Hak yemiyor evet vallahi ben sevdim ablayı zaten hasta çocuğu varmış o kadar para verdimki falcılara buna vermişim çok mu vallahi güzelde bakıyor arkadaşlar

Hak yemiyor evet vallahi ben sevdim ablayı zaten hasta çocuğu varmış o kadar para verdimki falcılara buna vermişim çok mu vallahi güzelde bakıyor arkadaşlar
Bende cok sevdim canim, hem cok kibar hemde fali begenmedigin zaman ucreti iade ediyo. Hak yemek istemiyo asla. 300 falciya bos bos baktirdim ama kimsede gormedim boyle biseyi. Insallah Allah cocuguna yardim eder.

Bende cok sevdim canim, hem cok kibar hemde fali begenmedigin zaman ucreti iade ediyo. Hak yemek istemiyo asla. 300 falciya bos bos baktirdim ama kimsede gormedim boyle biseyi. Insallah Allah cocuguna yardim eder.
Merhabalar kime baktırdınız bilgi alabilir miyim

ışılay canla alacaya baktıran var mı arkadaslar baktırdım daha once ama fikir almak istedim
Işılay a baktırdım. Ses tonu enerjisi çok tatlıydı. Yorumu güzeldi net bir zaman vermedi bana vade vs açısından. Anlık nokta atışları vardı. Alacayı ben de merak ediyorum. Beğeniyorlar genelde sanırım

Evet anlık durumlara bakınca aslında çoğu kişi biliyor gibi geliyo asıl merak ettigim bu fallarda acaba karşı tarafı okumaktan ziyade bizim enerjimizi okuyup bizim bildigimiz sekılde anlattıkları icin mi biliyo geliyo acaba yani çunku o donem zıhnımden gecen seyi bana diyolar aa evet öyle diyorum kendi kendime

Kizlar Saime Elmasa atmisim gecen sene 6. ayda dedikleri cikmis ve karsi tarafin ayrilma nedenini fln bilmis, hayatinda biri oldugunu flnda nezaman yazicaginida bilmis

Simdi bidaha aticam ama baskasi icin
(Karsi tarafin hayatinda biri var yine, ve ailesel sebeplerden ayrildik) bakalim bundada bilebilecekmi

Burayı takip ediyorsa bilebilir Yazmasaydıniz açıkça keşke.

Msj degistir bencede

Muhtemelen onları da bilmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…