Fal Sepeti Deneyimleri

Kimlerdi bunlar bu yuzden forumu kullaniyoruz
Söyle ki bilelim

Haklisiniz aslinda.2019 sonbaharindan 2022 sonbaharına kadar gelecek oldugunu umdugum bir gelir ile ilgili bu yorumculara baktirdim.Bazilarina ikişer,üçer hatta...Hepsi ama hepsi olacak , gelecek dediler ve vadeleri patlayinca hep ileri attilar.En son göya Aralik 2022 idi vade şimdi baktirsam yine 3_5ay ileri diyecekler. ....
Duygu Deniz
Nesibe Tekbaser
Melisa Donukuk
Duygu Aura
Arya Çicek
Asude Yıldız
Derya Nural
Gül Demir
Gökce Aksoy
Kemal Çeri
Özlem Yılmaz
Didar Evren
Yorumcu Zeus
Nadide Hanzade
Akın Kurt
Işilay Can
Elena Günce
Yani içlerinden teki bile olumsuz konuşmamişti..Eger konuşsaydi bu kadar ümitlenip ,sevinmezdim...Yapacak bir sey yok..Asla hic bir yerde baktirmam artik.

Adı geçenlerin büyük bölümüne baktırdım ve hepsi bende de olumluydu, tabii ki çıkmadı hiçbiri. Bunların dışında yine fal sepetinde olumsuz konuşanlar da oldu, bu sefer de gidişat ve sonuç onların dediği şekilde olmadı.
Bir süredir fal işini bıraktım. İndirimleri, eğlencesine baktırayım diye düşük fiyatlı falcıları dahi kovalamıyorum. Falcılara sorduğum durumlardan hala netleşmeyenler var ama ben artık kendime boş umut satın almak istemiyorum. Yoğun şekilde baktırdığım dönemlerde kendi dertlerim yetmiyormuş gibi bi de bu bağımlılığın batağından nasıl kurtulacağım diye üzülürdüm. İstisnasız bütün falcıların desteksiz attığını (geç de olsa) farkedince o da geçiyormuş herkese falsız günler diliyorum

kesinlikle anlık durumu biliyolar diyodum hep gelecek umudum yoktu zaten ama ondan da şühpeliyim artık bu yorumlar hazır bot olabilir öyle bi sistem var mı acaba herkes o kadar övüyo ki çıktı da çıktı bi bizim çıkmıyo sanırım öyle vade kovaladığım da yok enerjı falan tıkamıyorum ama aradan baya zaman geçiyo bakıyosun oldugun yerde saymaya devam

Evet anlık durumu bilenler oluyor da nasıl biliyorlar onu ben de çözemiyorum gelecek hep fos vade kovalamak ya da işte acaba çıkacak mı diye takıntı yapmak etkileseydi daha bu işlerle hiç alakam yokken baktırdığım o ilk falların harfi harfine çıkması lazımdı diye düşünüyorum.

Ay evet cok haklisiniz okadar para harcadimki ve mesela diyorlar ya 3 hafta sonra olcak o 3 hafta kivraniyordum resmen salak gibi

Anlık durum tespitini bence soran kişinin anlattığı şeylerden yararlanıp yürüyorlar hele ki karşı tarafın burç vs de verilmişse çok iyi malzeme olduğunu düşünüyorum.Misal ben Duygu Deniz yorumcusuna bi falımda bi şey sordum ,1 ay sonra baktırdığımda anlık duruma benim bi önceki falda sorduğum soruyu, sen şöyle şöylesin diyerek yorumladi. Mesela Gül Demir adlı yorumcuya 3 _4 ay arayla ikinci falı attığımda , beni çok iyi hatırladıgini hatta nasıl yorum yaptığımı bile aynı kullandigim kelimeler ile söyledi.Bence yorum istenirken ilk talep değilse kişiden gelen ,geçmişteki baktıklarını,sorulan soruları vs kesinlikle okuyorlar ikinci falı yorumlamadan önce.Böylelikle kişiyi de tanımış oluyorlar bir nebze de olsa.Ben böyle düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar falcı ismi vermek istemiyorum ama son zaman ayrıldığım erkek arkadaşımla ılgili yorum aldım bir çok kişiden.. size sadece şunu diyebilirim ki en begendiklerim arasında bile çelişki olabiliyor ayrıca ben bilgi vermiyorum soru kısmında

Ben sonradan çok bilgi verdiğime kanaat getirdim maalesef..Çok detaylı bilgi ile soru sormak yanlış zannımca.Kullanilabiliyor çok rahat bu bilgiler.

Ben bilgi vermiyorum soruda ama genel olatak bahsediyorum o kadar
Bugune kadar cok yorum aldim durum bende de olumlu sonuclanacak gibi durmuyor inancim yok maalesef

Hani iliski bitip 2-3 ay sonra geri barisanlara lafim yok ama bizde araya baskalari girdi bendede ondada olmuyor ya eskisi gibi

Benzer durumları yasıyorum ama benim 1 sene olmadi birde ben yazmadım ,aramadım kendi yazdı tabi bende çok fal attım buluştuk eskisi gibi olurdu ama bizde de gurur ve ego izin vermiyor yada başka birisi var ben aklinda bilemiyorum.Erkekler bizim gibi değil olan giden paralara oldu

dr redpill var YouTube 'da erkekleri anlatıyor, erkeklerin dünyaya ve kadına bakış açısını ben o şekilde kavradım tavsiye ederim

Hani iliski bitip 2-3 ay sonra geri barisanlara lafim yok ama bizde araya baskalari girdi bendede ondada olmuyor ya eskisi gibi
öyle düşünme kız :) ben benimkiyle ayrıldım 1,5 yıl sonra barıştık şuan nişanlıyız. şuda bi gerçek hiç falcıların dediği gibi bir durum olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…