Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba arkadaslar, telefonda fal baktirabilecegim ani bilen birisi var mi acaba gelecekte tutup tutmamasi suan onceligim degil ani ve gecmisi bilmesi onemli. Tesekkur ederim

Ben kışın baktirmistim dediği şey dediği zamanda olmadı hatta daha kötü sonuçlandı

Ben çok beğeniyorum kendisini o kadar tatlı ki konuşması çok kibar. Bence denemediyseniz denemelisiniz. Öyle bir konuşuyor ki şok olmadım desem yalan olur.
Ben de gerçekten hayranım Alaca Peraya. Yıldızname baktırdım 2022 başında ve bir yıl boyunca ne dediyse başıma geldi. Çıkmıyor bilmiyor diye bir şey yok, kadın bakarken lütfen bunu yap şöyle ilerle bu söylediğim tarihler işte o zaman şaşmaz diyor. Tek isteği yildizname bazı mesajlar veriyormuş ne yapmamız gerektiğiyle ilgili, onu aktarıyor. Dediklerine uydugunuz sürece asla tarih sasmiyor mükemmel bir kadın. Ayyy hele sen tonu aşk kadın ya

Şey demeyi unuttum bana bunu yap şunu yap böyle davran haritan bak bu konuda bunu yapman gerektiğini söylüyor demişti. Başta ciddiye almadım ama sonra dedim denemekten ne çıkar. Tabi inançlı olmakta önemli. Dediklerini yaptım ve cidden tarihler tek tek çıktı

Yeni üye olmuş ve ilk mesajları tek bir yorumcuyu hedef eden tavsiyeleri, kendi adıma çok antipatik buluyorum.Reklam gibi geliyor.

Yildizname nasil bir seyki yani exlerle ilgili biseylerde cikiyormu?

Yildiznamede soru bölümüne ne yaziyorsunuz? Yani mesela ben genel ve exlerden dönüs olacakmi diye merak ediyorum öylemi yaziyim kafam karisti

masal saygın a fal gönderen var mı nasıl sizce

kız bu kadar geçmişteki mesaja nasıl gittinn bahsettiğin kişi kim

Kizlar alaca pera ya ve duygu aura ya fal attim. Önerebileceginiz baskasi varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…