- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
Sakin olun bizde mal degiliz yaniBurayı takip ediyorsa bilebilirYazmasaydıniz açıkça keşke.
nasıldı bu sefer peki ben onun ilk 2 falından memnundum ama sonraki çok saçma gelmişti banaSakin olun bizde mal degiliz yanio yazicagimi fal atmadan yazip göndermeden beklettim kari baktiktan sonra Attim buraya daha dinlemedim bile falini
2 li vade verdi - ama üstüne basa basa iki hafta dedi bakalim, zaten bi ayrilip bi geri birlesiyo benimki o kizla pek tutmicaklar galiba onla bitirince yazar bana gerinasıldı bu sefer peki ben onun ilk 2 falından memnundum ama sonraki çok saçma gelmişti bana
Kizlar cumartesi baktirmistim ya, 2 li vade vermisti Pazartesi aradi cocuk beni yani tesadüfmü ciktimi fal bilmiyorum2 li vade verdi - ama üstüne basa basa iki hafta dedi bakalim, zaten bi ayrilip bi geri birlesiyo benimki o kizla pek tutmicaklar galiba onla bitirince yazar bana geri
Ben kışın baktirmistim dediği şey dediği zamanda olmadı hatta daha kötü sonuçlandı
Ben de gerçekten hayranım Alaca Peraya. Yıldızname baktırdım 2022 başında ve bir yıl boyunca ne dediyse başıma geldi. Çıkmıyor bilmiyor diye bir şey yok, kadın bakarken lütfen bunu yap şöyle ilerle bu söylediğim tarihler işte o zaman şaşmaz diyor. Tek isteği yildizname bazı mesajlar veriyormuş ne yapmamız gerektiğiyle ilgili, onu aktarıyor. Dediklerine uydugunuz sürece asla tarih sasmiyor mükemmel bir kadın. Ayyy hele sen tonu aşk kadın yaBen çok beğeniyorum kendisini o kadar tatlı ki konuşması çok kibar. Bence denemediyseniz denemelisiniz. Öyle bir konuşuyor ki şok olmadım desem yalan olur.
Yeni üye olmuş ve ilk mesajları tek bir yorumcuyu hedef eden tavsiyeleri, kendi adıma çok antipatik buluyorum.Reklam gibi geliyor.Ben de gerçekten hayranım Alaca Peraya. Yıldızname baktırdım 2022 başında ve bir yıl boyunca ne dediyse başıma geldi. Çıkmıyor bilmiyor diye bir şey yok, kadın bakarken lütfen bunu yap şöyle ilerle bu söylediğim tarihler işte o zaman şaşmaz diyor. Tek isteği yildizname bazı mesajlar veriyormuş ne yapmamız gerektiğiyle ilgili, onu aktarıyor. Dediklerine uydugunuz sürece asla tarih sasmiyor mükemmel bir kadın. Ayyy hele sen tonu aşk kadın ya
Yildizname nasil bir seyki yani exlerle ilgili biseylerde cikiyormu?Şey demeyi unuttum bana bunu yap şunu yap böyle davran haritan bak bu konuda bunu yapman gerektiğini söylüyor demişti. Başta ciddiye almadım ama sonra dedim denemekten ne çıkar. Tabi inançlı olmakta önemli. Dediklerini yaptım ve cidden tarihler tek tek çıktı
Alacaya bende baktırdım ama beğendim.Yeni üye olmuş ve ilk mesajları tek bir yorumcuyu hedef eden tavsiyeleri, kendi adıma çok antipatik buluyorum.Reklam gibi geliyor.
Askim bende hic biri cikmadi bilmiyorum baskalarina cikti miFalalem rezzan abla nasıl?
Yildiznamede soru bölümüne ne yaziyorsunuz? Yani mesela ben genel ve exlerden dönüs olacakmi diye merak ediyorum öylemi yaziyim kafam karistiBen de gerçekten hayranım Alaca Peraya. Yıldızname baktırdım 2022 başında ve bir yıl boyunca ne dediyse başıma geldi. Çıkmıyor bilmiyor diye bir şey yok, kadın bakarken lütfen bunu yap şöyle ilerle bu söylediğim tarihler işte o zaman şaşmaz diyor. Tek isteği yildizname bazı mesajlar veriyormuş ne yapmamız gerektiğiyle ilgili, onu aktarıyor. Dediklerine uydugunuz sürece asla tarih sasmiyor mükemmel bir kadın. Ayyy hele sen tonu aşk kadın ya
kız bu kadar geçmişteki mesaja nasıl gittinn bahsettiğin kişi kimKızlar bende deneyimimi yazayım bir arkadaşımının arkadaşı burada görüp kadını önerdi
Su falı baktırdım ilk başta yalan yok çok bozuldum karşımdaki kişinin yalan konuşması imkansızdı çünkü ama 2 gün sonra kadının dediği şak diye çıktı parasını yollamamıştım neden yollamadın demedi sonra yolladım ücretini ben memnun kaldım çok tatlı dilli en önemlisi biliyor
Merhaba masal saygın'ı deneyebilirsiniz. Benim falımda anlık olarak güzeldi bakımı.Kizlar alaca pera ya ve duygu aura ya fal attim. Önerebileceginiz baskasi varmi?
Tesekkür ederim :)Merhaba masal saygın'ı deneyebilirsiniz. Benim falımda anlık olarak güzeldi bakımı.
sormak istediğin her soruyu tek tek sordun mu yoksa o mu gördüklerini yanıtladıTesekkür ederim :)
Pers kisa vadelee verdi, cikarsa söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?