Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar naktaya baktırdım berbat ötesi.
Bildiği tek bir şey yok .
Ne karakter analizi ne yaşananlar.
Çıkıyor diyor herkes çok şaşırdım anda ve geçmişte bile gerçek dışı şeyleri söyledi.
Daha önce baktırmıştım evet birşey tuttuğunu düşündüm ama yok yani sallamış tutmuş demek ki.
Bence bu kadının öngörüsü sıfır .
Hisleri de yok yani .
Ne bakıyor acaba bılemiyorum.

Üzüldüm bende baktıralı 4 sene oluyordur.Bende de olaylar dediği gibi ilerlemedi fiyatının ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar Melisa Donukuk hakkında ne düşünüyorsunuz?Herkesin söylediklerinden farklı şeyler söyledi.Yorum yaparsanız sevinirim
4000 TLye kesinlikle değmez. Profesyonel değil. Ses kaydı atarken arka planda başka şeylerle uğraşıyor, tekrara çok düşüyor, bazen yazdıklarınızı bile okumuyor soruları atlıyor.
Profesyonellik arıyorsanız fiyat performans olarak en iyisi Didar Evren.

Didar Evren de Melisa Donukuk da bana hiç çıkmamıştı.

Merhaba arkadaşlar dün akşam Rabia adlı yorumcuyu denedim.Anlıkta biraz iyiydi.Her sorunuza ayrı ayrı kart seçiyor .

Kızlar kredim vardı Mayıs Aslan diye bir falcı gelmiş onu denedim Tarot baktı.
Nokta atışı yaptı yani önemli bir şey söyledi çok tahmin edilebilir bir şey değildi .
Ben beğendim denenebilir
Nesibe’nin nokta atışı yaptığını söylemiştiniz.Denemeye değer mi?

Oda 400 TL yapmış. Ona da gidilmez. Fiyat performanslıktan çıktı. Yok mu maximum 200 TL lik önerebileceğiniz? Duygu Deniz nasıl sizce?

Kızlar bu arada gönül gözüm diye bir falcı denemiştim Falsepetinde. Dinlerken peh demiştim ama şimdi bana dediği bir şey çıktı şok oldum. Ve bu dediği şeyi bana Elena Güncede demişti. İkisinin dediğine de ihtimal vermiyordum. Gerçekten süpriz bir gelişme oldu. Gönül Gözüm’ü tekrar deneyeceğim, sizinde aklınızda olsun.
Elena fazla online olmuyor zaten ve her falı tutuyor diyemem.

Dediğiniz yorumcuyu hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…