Tarzını evet ben de beğendim, bir de durumumla ilgili farklı bir bakış açısı sundu cidden haklıydı o konuda diyorum. Burada çok konuşulan Mars Ateşe de baktırdım ama çok karışıktı falı. Başında ortasında sonunda apayrı şeyler söyledi.Ben de bu arada baktirdim :) Evet biraz kisa ve cok detayli degil ama kadinin tarzini cok sevdim, konusmasi cok guzel ve pozitif enerji aldim. Sorularimi da hemen cevapladi. Gecmisten 1-2 seyi bildi bence hisleri var bos degil kesinlikle. Net biri gelecek tahmini oldu ama vadesi cok yakin degil 3-5 ay gibi bir zaman. Bir deo Ocak'taki bir durum icin yorum yapti onu da o zaman ogrenebilirim. Genel olarak begendim ben, enerjisini sevdim.
Ismi bile kotu benceMars Ates :) En sinir oldugum falci ozensiz olanlar, basta baska sonra baska soylediginin bile farkinda degil demek ki. Iki fal arasi tutrasiz olanlar da can sikici ama onlarin bir bahanesi oluyor enerjiler degisiyor vs ama kendi hazirladigi ses kaydinda nasil basi sonu farkli ve bunu fark etmiyor anlamadim.Tarzını evet ben de beğendim, bir de durumumla ilgili farklı bir bakış açısı sundu cidden haklıydı o konuda diyorum. Burada çok konuşulan Mars Ateşe de baktırdım ama çok karışıktı falı. Başında ortasında sonunda apayrı şeyler söyledi.
Falı dinlerken resmen dumur oldum. Genç bir kızcağız belli, aklı mı dağınık süreyi mi uzatmaya çalışıyor bu nedenle mi değişik konuşuyor çözemedim inan. Olumlu konuşmasına rağmen tekrar baktırmam.Ismi bile kotu benceMars Ates :) En sinir oldugum falci ozensiz olanlar, basta baska sonra baska soylediginin bile farkinda degil demek ki. Iki fal arasi tutrasiz olanlar da can sikici ama onlarin bir bahanesi oluyor enerjiler degisiyor vs ama kendi hazirladigi ses kaydinda nasil basi sonu farkli ve bunu fark etmiyor anlamadim.
Boş umut vaadediyorlarSakın sakın Aziz Ermişten uzak durun puanına ve verilen paraya yazık.Bendeki yorumlarının tam tersi olduBilseydim bende iade ederdim bana neler neler söylemişti
Kimileri boş umut vadediyor, kimileri de olmasını istediğimiz bir şey için olmayacak ,görmüyorum diyor.Aziz Ermiş de öyleydi mesela benim.Sizi üzmek istemiyorum ama olmayacak demişti, oldu .Hangisini tuttururlarsa artık.Anlik ,karşı taraf zihin okumalarda,gecmis okumada başarılı olanlar olmuştu bende ama.Burca göre mi yapılıyor o da artık bilemiyorum.Boş umut vaadediyorlar
Kimileri boş umut vadediyor, kimileri de olmasını istediğimiz bir şey için olmayacak ,görmüyorum diyor.Aziz Ermiş de öyleydi mesela benim.Sizi üzmek istemiyorum ama olmayacak demişti, oldu .Hangisini tuttururlarsa artık.Anlik ,karşı taraf zihin okumalarda,gecmis okumada başarılı olanlar olmuştu bende ama.Burca göre mi yapılıyor o da artık bilemiyorum.
Bana da olumsuz konuşmuştu ,olumlu olmuştu Aziz Ermiş.Para kaybından başka bir şey değil fal işi..Olumlu konuşmuştu banada ama olan bi durum yok bsn olumsuz düşündüğümü söyleyince siz böyle düşündüğünüz için oluyor diye saçmalamıştı
Filiz Çetin'e ilk baktırdığım falda vadesini tutturmuştu. Sonraki falın vadesi ise tutmadı. Anı biliyor ve karşıdaki kişiyi iyi çözümledi. O zamanlar kredisi uygundu. Ama şimdi çok artmış. Ayrıca tekrar yorum almam için yorumun ucunu açık bıraktı sanki.Merhabalar, Filiz Çetin ve Işılay Can nasıl?
Teşekkürler. Evet, Filiz Çetin çok pahalı. Nurbin Görür çevrimiçi olduğunda denerim.Filiz Çetin'e ilk baktırdığım falda vadesini tutturmuştu. Sonraki falın vadesi ise tutmadı. Anı biliyor ve karşıdaki kişiyi iyi çözümledi. O zamanlar kredisi uygundu. Ama şimdi çok artmış. Ayrıca tekrar yorum almam için yorumun ucunu açık bıraktı sanki.
Işılay Can da anda iyi. Ancak geleceğe yönelik söyledikleri çıkmadı. Nurbin Görür de mesela bana bu klasmanda bir yorumcu gibi gelmişti. Onun kredisi daha uygun.
Filiz Çetine ne falı baktırmıştınız ilk olarak?Filiz Çetin'e ilk baktırdığım falda vadesini tutturmuştu. Sonraki falın vadesi ise tutmadı. Anı biliyor ve karşıdaki kişiyi iyi çözümledi. O zamanlar kredisi uygundu. Ama şimdi çok artmış. Ayrıca tekrar yorum almam için yorumun ucunu açık bıraktı sanki.
Işılay Can da anda iyi. Ancak geleceğe yönelik söyledikleri çıkmadı. Nurbin Görür de mesela bana bu klasmanda bir yorumcu gibi gelmişti. Onun kredisi daha uygun.
Sanırım tarot baktırmıştım. Bana Ekim ayına kadar bir şey bekleme demişti. Tam da Ekim ayında belirttiği şey oldu. Sonraki falında geleceğe yönelik tutturamadı. Ama karşı tarafı analiz etmede iyi. Nurbin Görür de bu bağlamda çok iyi. Üstelik olumlu yorumlamadı ki söylediklerinde haklıydı da. Mesela Elena Günce de durumu ve kişiyi analiz etmede çok başarılı.Filiz Çetine ne falı baktırmıştınız ilk olarak?
Ben Turan Güneş Leyla'ya baktırmıştım. İşyerinde şu şu alnala ilgili bir iş var o konu büyüyecek seni bağlıyor demişti, dediği gibi oldu. Bir yerle görüşme yapmıştım onu sordumdu o olmatacak ama şöyle bir iş var dedi. O olmadı evet de dediği iş de yıl oldu ortada yok maalesef. Yani dediği her şey de olmadı vadesi geçti. Bir arkadaşım da il görüşmesinden çıkıp fal baktırmıştı, ona bu hafta bitmeden seni arayacaklar bu işe geçeceksin dedi, dediği gibi oldu ama ben hala beklemedeyimİş konusunda fal baktırıp da çıkan oldu mu acaba arkadaşlar? varsa kime baktırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?