- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Bana da çıkmadı .Elena güncenin hangi falını önerirsiniz kahve mi Tarot mu?
Sagol kiz kardesim ama oyle olmuyor mesela jiye burada konusuyoruz?? Sagol gecti ama nesibe ablam acilimimi yapti suan iyiyim arkadaslar cevremde fala bu kadar para verilirmi diyen cok bu elestiriye kapaliyim param vardi verdim sizene ekmek parasindan bahsetmiyoruzHayatta hiç bir erkek için değmiyor bosverin kızlar kendimize bakalım .
Gerçekten surda hiç bir kadının üzülmesini istemem .
Hayat gelip geçiyor işte öyle yada böyle.
Bu hayatta çok üzüldüm çok ağladım çok mücadele ettim hala ediyorum.
Kolay şeyler yaşamadık hepimiz .
Bu kadar üzme kendini harap etme lütfen.
Belki karşına çok daha iyi biri cikicak böyle düşün
Sen iyi birisin bence bana o kadar yazdin ALLAH RAZI OLSUN kiz kardesimBana Allah'ı var her dediğini yaşadım .
Falcı ovmeyi sevmem.
Ama yıllardan beri baktiririm .
Üslubune bir şey diyemem evet o şekilde bakıyor ama boş biri değil bana göre.
Fiyatı zaten çok pahalı artık baktirmiyorum.
Size ne dedi ne çıktı çıkmadı bilemem .
Ben kendi tecrübemi aktarıyorum.
Tavsiye bile vermem insanlara .
Herkesin faldan beklentisi farklı .
Hatta yok ya bu sefer bilemedi dediği şeyler sonradan oldu .
Ama dediğim gibi fal bu sonuçta çıkar çıkmaz.
Genelde tavsiye üzerine fal bakıyor.
Hepimizden canım .Sen iyi birisin bence bana o kadar yazdin ALLAH RAZI OLSUN kiz kardesim
elenaArkadaşlar anda kimi öneriyosunuz fal sepetinde ???
Kuzu bu duygu denizde çok sıra var iyimi
Duygu Deniz anda ve karsi taraf düşüncede en iyi orda bence.Vadeler ve dedikleri büyük çoğunlukla çıkmamıştı bende ama.Kuzu bu duygu denizde çok sıra var iyimi
Çıkan falci yok o zmn ordaDuygu Deniz anda ve karsi taraf düşüncede en iyi orda bence.Vadeler ve dedikleri büyük çoğunlukla çıkmamıştı bende ama.
Gibi evetÇıkan falci yok o zmn orda
Kuzu bu duygu denizde çok sıra var
Basen 3 hafta cikmayip geri yorum aldigin zaman 3 aya kadar vakit veriyor. Ama vadeleri hic cikmaz onun.Duygu deniz herkese yakın vademi veriyor çok yakın bir tarih verdi bana vadeleri hep böylemi.
Sizede 3 hafta mı vermiştiBasen 3 hafta cikmayip geri yorum aldigin zaman 3 aya kadar vakit veriyor. Ama vadeleri hic cikmaz onun.
Evet! Ilk 3 haftayla basliyor sonra 3 ay sonrada gelmez diyorSizede 3 hafta mı vermişti
Bana iki hafta verdi çok yakınEvet! Ilk 3 haftayla basliyor sonra 3 ay sonrada gelmez diyor
Baya yakin bir vakitmis evet. Umarim gerceklesir tabi iliski dinamiginizi, karsi tarafin karakterin bilemem. Belki cikar. Cikarsa haberdar et.Bana iki hafta verdi çok yakın
Evet çok olumlu idi herkeze bu kadar yakinmi veriyor dedim anlık dusunce biliyor gibi geldi.Baya yakin bir vakitmis evet. Umarim gerceklesir tabi iliski dinamiginizi, karsi tarafin karakterin bilemem. Belki cikar. Cikarsa haberdar et.
Duygu anlik düsüncede bana da iyi gibi geldi. Bir kac kez yorum aldim, bekledigim olmadigi icin bir dahada almadim. Duygu sanirim kimseye olumsuz yorum yapmiyor zaten. Aradan cok zaman gecip öteledigi vadeler cikmayinca yok gelmez unut falan diyorEvet çok olumlu idi herkeze bu kadar yakinmi veriyor dedim anlık dusunce biliyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?