Fal Sepeti Deneyimleri

Sagol kiz kardesim ama oyle olmuyor mesela jiye burada konusuyoruz?? Sagol gecti ama nesibe ablam acilimimi yapti suan iyiyim arkadaslar cevremde fala bu kadar para verilirmi diyen cok bu elestiriye kapaliyim param vardi verdim sizene ekmek parasindan bahsetmiyoruz

Sen iyi birisin bence bana o kadar yazdin ALLAH RAZI OLSUN kiz kardesim

Arkadaşlar anda kimi öneriyosunuz fal sepetinde ???

Baya yakin bir vakitmis evet. Umarim gerceklesir tabi iliski dinamiginizi, karsi tarafin karakterin bilemem. Belki cikar. Cikarsa haberdar et.
Evet çok olumlu idi herkeze bu kadar yakinmi veriyor dedim anlık dusunce biliyor gibi geldi.

Evet çok olumlu idi herkeze bu kadar yakinmi veriyor dedim anlık dusunce biliyor gibi geldi.
Duygu anlik düsüncede bana da iyi gibi geldi. Bir kac kez yorum aldim, bekledigim olmadigi icin bir dahada almadim. Duygu sanirim kimseye olumsuz yorum yapmiyor zaten. Aradan cok zaman gecip öteledigi vadeler cikmayinca yok gelmez unut falan diyor

Duygu deniz genel olarak o an duymak istediklerimizi söylediği için iyi geliyor terapi gibi o yüzden çok zaman geçince dönmez diyo zaten insan o zaman sonra dönmeyeceğini kabullendiği için yine anlık yorum yapmış oluy
fal anlamında geri kalan şeyler çıkmadığı için anlık bakılabilire döndü kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…