Fal Sepeti Deneyimleri

Hahaah aynen öyle. Insan bunalmis, eski sevgilisini özlemis, caresiz bir sekilde yorum aldigi icin vay bee diyorsun nasilda bildi ama aradan 1 yil gecince anliyorsun ne kadar sacma bir seye inandigini Üstelik ben Duygunun bilerek durmadan vade verdigini düşünüyorum tekrar tekrar gel yorum al diye yapiyor. 5 yorumdan sonra sonra yok gelmiycek unut diyor sonra Allah kimseyi bunlara inanacak, güvenecek duruma düsürmesin.

Bende doğruydu ama herkeze olumluysa sikinti şu baktirdim ama şu fali gibi değildi.

Bende doğruydu ama herkeze olumluysa sikinti şu baktirdim ama şu fali gibi değildi.
duygu bazen çok tutarlı baktı bilmesi zor detayları dedi arada geçen diyalogları falan da ama bi süre sonra sarpa sarıyo alakasız söylediği şeyler de çok oldu. ayrıca bazen benim kendi yaşadığım ve düşündüğümü karşı taraf düşünmüş gibi söyledi sorduğumda bazen iki tarafın enerjisi karısabilir dedi

Banada ikinizde aynı enerjidesiniz dedi mutsuz peki vadede nasıl herkese yakın vade veriyo sanirimm

Banada ikinizde aynı enerjidesiniz dedi mutsuz peki vadede nasıl herkese yakın vade veriyo sanirimm
şöyle 3 4 kere vade vermiştir 1 tanesi tuttu bende sadece. 10 gün sonra iletişim olcak demişti 10 gün sonra bana yazmıştı. ama onun dışınds bütün vadeleri patladı o yüzden tesadüfe yordum bende biraz

Sizde anda herkese aynı seylerimi diyor ??

Sizde anda herkese aynı seylerimi diyor ??
yani olumsuz konustugu olmamıs sanırım kimseye burdan öyle anladım telepatik bağ var ruh alev ikizi falan öyle cümleler kullandı bana da onlara çok takılmadım acıkcası bazı bildigi detaylar oldu çünkü bende şaşırtan ama bazen de senaryo yazar gibi yazar yani. bence kredisi bir tık hala uygun oldugu ıcın o kadar yoğun orda adı bilinen çoğu yorumcu 4000 5000 kredinin üstüne çıktı o hala uygun onlara göre

Yok bana öle şeyler söylemedi kadersell bag var dedi toksik bir ilişki bağımlılık oluşmuş vs sanki anı okudu ama inş verdiği vade de çıkar.

Yok bana öle şeyler söylemedi kadersell bag var dedi toksik bir ilişki bağımlılık oluşmuş vs sanki anı okudu ama inş verdiği vade de çıkar.
Bana da bu aralar seni ruyasinda görüyor olabilir demisti. Seninle ciddi düsünmüs, ayni evi paylasmak, ayni ortami paylasmak istemis demisti, aranizda bir bag var demisti. Ha bir de libidosu yüksek biri demisti.

Bana da bu aralar seni ruyasinda görüyor olabilir demisti. Seninle ciddi düsünmüs, ayni evi paylasmak, ayni ortami paylasmak istemis demisti, aranizda bir bag var demisti. Ha bir de libidosu yüksek biri demisti.
Iyi o zmn herkese farklı konuşuyor çünkü karşı tarafın çok iyi analiz etdi peki doğrumu dedikleri

Iyi o zmn herkese farklı konuşuyor çünkü karşı tarafın çok iyi analiz etdi peki doğrumu dedikleri
Yani biz bir keresinde baristiktan sonra rüyanda gördünmü beni hic demistim yok hayir demisti. Diger söylediklerini sormadim tabiki ama bilmiyorum belki anlik tutturmusta olabilir. Bazen tutturabiliyor Duygu anlik ama vade veya sonuc hic cikmaz onda. Yani gelicek, sunu yapicak dedigi seyler bende olmadi.

Arkadaşlar bir yolun var da Nur Banu hanım varya ona fal attım sevdiğim kişi iki isim bir soyadlı bunu dedi b k c Z harfli dedi Burak Berke soyadinda C Z var 2024 bitmeden söz nişan ya da düğün gibi şeyler olacak resmi bir şey var gibi dedi inşallah olur

Gelecekte suan zaten kimse cikmiyor bana

Arkadaşlar, fal sepetinde falcılar kendi önceden baktıkları falları görebiliyorlar mı?
Bence görebiliyor ,çünkü; Duygu Deniz e bir falda sorduğum özel ,tahmin edilemeyecek bir soruyu, bir kaç ay sonra baktirdigimda sanki kendisi bilmis gibi durum tespiti yapmıştı o konuda.

Bence görebiliyor ,çünkü; Duygu Deniz e bir falda sorduğum özel ,tahmin edilemeyecek bir soruyu, bir kaç ay sonra baktirdigimda sanki kendisi bilmis gibi durum tespiti yapmıştı o konuda.
En son onu bana da yapti gelmiycek unut dedigi yorumda. Cok itici bir davranis. 6 ay önce anlattigim seyi sanki hic anlatmamisim gibi bir baktim söyle böyle demeye basladi. Cok garipsedim hatta, bir yorumcu bunu neden yaparki? Zaten sen anlatmissin ona aylar sonra bilmiyormus, kendisi söylemis gibi yapti.

Evet,bana da çok itici gelmişti. Aynen öyle yaptı.Ben ona dedimki; şu şu durumdayım,bu bu olacak mi diye sordum ? Bir sonraki falda hiç bu konuya girmedim ve sen şu şu durumdasın diye yazmıştı kendi tespiti gibi.Yine de anda ve karsi taraf zihin okumada en başarılı kendisi.Bunu inkar edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…