Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar, bazılarınızın öğütlediği gibi yeni birine şans verdim. Cuma akşam görüştük. İyi bir görüşmeydi hatta ayrıldıktan sonra teşekkür edip keyifli bir akşamdı diye bana yazdı. Ama iki gündür hareket yok. Var mı bir yorumunuz?

ay kız ben bu konularda çok kötümserim veya realistim bilmiyorum
kendi arkadaşım dostum olan erkeklerden gördüğüm kadarıyla günümüzde 25 yaş üstü erkekler çok fazla kişiyle görüştüğü için normal geliyo onlara artık böyle özel bişey gibi anlamlandırıp sonrasında jest veya 2 söz etmiyor

Aslında ben de senin gibi ayaklarım yere sağlam basar ama hem keyif aldığını gözlemlediğim hem akabinde mesaj yazan adam sonra neden iletişim kurmaz anlamadım. Tuhaf geldi, erkekler gerçekten hoşlandıysa peşini bırakmaz kadınların belki de hoşlanmadı benden.

Iki gündür birsey duymadiysan hic ugrasma. Demekki güvenebilecegin, sevebilecegin biri degil. Begenmezse begenmesin kendi bilir, sanki kendisi beyaz atli prens. Belki hoslanmistir ama devam edecek kadar olmayabilir.

Bu hayatta öğrendiğim bir güzel şey hayırlı ise beri oluyor hayırsız ise geri oluyor ben 2010 yılından beri birini çok sevdim unutamadım hep arkadaşlarım beni bastırdı onun arkadaşı seni seviyor onunla olmaz diye bende uzaklaştım birden ondan ve geçen sene 2022 ekimde Ankara'ya akrabalarımn yanına gittim bir süre ordaydim orada biri bana takıldı nişanlandim biraz çevre zoru diyebilirim ve basiret inanın ki insanın bazen basireti bağlanıyor ve hep hayırlısı olsun diye dua ederken bu nişanlım beni aldattı ayrıldım bu arada ben Sakarya'ya gelmiştim ve dedim ki dmekki o kadar evlenmek istiyorum diyen kişi mesafe girince aldatıyorsa bu kişiden hayır gelmez Eylül'ün sonlarinda 28.de ayrildik ve bir buçuk hafta gibi sonra 10 Ekim'de bu yıllardır unitamadigim kişi ile karşılaşma oldu baya uzun konuştuk numaralarımızi verdik birbirimize

bazı erkekler bu konularda ağır oluyor hoşlansa bile adım atmıyor olmuyor :) benim nişanlım anadoludan doğulu birisi ilk tanıştığımızda bir durum olmuştu neden söylemedin neden aramadın sormadın dedim ben öyle ayağa düşürmem kendimi demişti

Bence ufak bir adım atabilirsin .
O sana yazmış görüştükten sonra sonuçta ne bilim .
Bak duruma göre soğuk davranırsa çekersin kendini

Hmm o zaman hiç bir şey yapma boşver .
Kafası karışık bir tip belli .
ne şekilde tanıştığınız da durumu değiştirir bence. netten falansa zaten sizin gibi bir sürü kişiylrie görüşüyordur, ondan herkese biraz vakit ayırır. ama başka şekildeyse, yazmaması demek ki çok da etkilenmeniş iyi vakit geçirse de ya da bilmrdiğimiz şeyler var derim.

balık burcu erkeği :) sebebi budur belki :)
Hmm hiç sevmem
Benimde bir tane vardı bir kac yıl önce adamla buluştuk yazdı etti ama öyle yoğun bir ilgi yok bende bıraktım .
Dedim adama bak beni beğenmedi kimbilir kimlerle .
Sonra bir baktım sevgili yapmış yani sevgilisi de böyle konuşmak istemiyorum ama çok sıradan bir tipti .
Şok olmuştum .
Buda böyle bir animdir

Çok etkilenip etkilenmediği konusu bence biz bilemeyiz tatlım hemen böyle bir yorum yapmak doğru değil.
Sürece bırakmak gerek

Çok etkilenip etkilenmediği konusu bence biz bilemeyiz tatlım hemen böyle bir yorum yapmak doğru değil.
Sürece bırakmak gerek
ya da bilmediğimiz başka şey var derken onu kast ettim ben dr. ama herkss için nebkadar mantıklı ya da doğru bit neden o da değişir, herkesin bakış açısı farklı sonuçta, elde veri yokken üstüne çok da düşünmeyip önüne bakılmalı bence.

benim eskiden ofisten çalıştığımda mühendislik biriminde bir çocuk vardı 28 29 yaşındaydık o zaman
çocuğa uzaktan bakınca millet ne kadar yakışıklı ne kadar düzgün ne kadar iyi eğitimli felan derdi ama o kalitesiz biriydi ki
sabah birileriyle mesajlaşırdı görüşürdü öğlen iş yerinden başka bir kızla flört eder öğlen ymeeğine giderdi akşam başka biriyle görüşürdü haftanın 2 3 günü böyleydi
sonra yazık kıyamam birisi bu hallerini bilmeden tabi evlendi bununla :)

Bu adam balık burcu muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…