Fal Sepeti Deneyimleri

Isilay cana fal baktırdım farklı ve değişik bir bakimi var harfler vermiş herkeze böylemi bakıyor kısa Bi vade vermiş olumlu mu hep

Ben şu baktirdim gelecek odaklı bakmis görüntü vs anlatmis sen ne baktirmistin ?
ben bir ara ona da çok attım başta çok güzel bildi dedim ama şöyle bir yaşandı bi kaç fal öncesinde herkese genel ilk bakarım kötü bir enerji yok bu cocukta öncelikle onu söyleyim demişti en son falında bu cocukta kötü enerji büyüsel şeyler var ben sana yardımcı olamam ama ancak kalkarsa görüp söyleyebilirim dedi ee hani bir sey yoktu bende emin olmak icin yeni mi yapılmış abla anlamadım dedim yok yeni değil dedi diger falını unuttu heralde tezat konusunca atmadım daha ama seviyodum

Olumlumuydu peki detay verip bakıyor şu olacak vs cikmiyormu ?

Paylaşımın için teşekkürler bebiş güvenilir site mi? çünkü coğu site parayı alıp falı geciktiiriyor..
Merhaba falkazani.com denemenizi tavsiye ederim falı yolladiginizda 20 dakika içinde dönüş yapılıyor ve hiç bir sitede olmayan fallar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…