- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
yok burcnu bilmiyorum ama su grubu değildiBu adam balık burcu muydu
Akrep olabilir tehlikeli onlar :)yok burcnu bilmiyorum ama su grubu değildi
yok konuşurken söylemişti burçlara inanmıyorum saçmalık ya ne alaka filan demişti o ara sormuşlardı akrep balık yengeç değil o aklımda kaldı sadeceAkrep olabilir tehlikeli onlar :)
Bana olumlu değildi ve harf vermediIsilay cana fal baktırdım farklı ve değişik bir bakimi var harfler vermiş herkeze böylemi bakıyor kısa Bi vade vermiş olumlu mu hep
Ben şu baktirdim gelecek odaklı bakmis görüntü vs anlatmis sen ne baktirmistin ?Bana olumlu değildi ve harf vermedi
ben bir ara ona da çok attım başta çok güzel bildi dedim ama şöyle bir yaşandı bi kaç fal öncesinde herkese genel ilk bakarım kötü bir enerji yok bu cocukta öncelikle onu söyleyim demişti en son falında bu cocukta kötü enerji büyüsel şeyler var ben sana yardımcı olamam ama ancak kalkarsa görüp söyleyebilirim dedi ee hani bir sey yoktu bende emin olmak icin yeni mi yapılmış abla anlamadım dedim yok yeni değil dedi diger falını unuttu heralde tezat konusunca atmadım daha ama seviyodumBen şu baktirdim gelecek odaklı bakmis görüntü vs anlatmis sen ne baktirmistin ?
Olumlumuydu peki detay verip bakıyor şu olacak vs cikmiyormu ?ben bir ara ona da çok attım başta çok güzel bildi dedim ama şöyle bir yaşandı bi kaç fal öncesinde herkese genel ilk bakarım kötü bir enerji yok bu cocukta öncelikle onu söyleyim demişti en son falında bu cocukta kötü enerji büyüsel şeyler var ben sana yardımcı olamam ama ancak kalkarsa görüp söyleyebilirim dedi ee hani bir sey yoktu bende emin olmak icin yeni mi yapılmış abla anlamadım dedim yok yeni değil dedi diger falını unuttu heralde tezat konusunca atmadım daha ama seviyodum
Bende denemek istiyorumKahin kraliçe hakkında yorumlarınız neler acaba biliyor mu
Ben şimdi denedim katinayı anı iyi yorumluyor ilişki hakkında mevcut sorunumuzu bildiBende denemek istiyorum
Bende katına baktırmak ile kahve arasında kaldımBen şimdi denedim katinayı anı iyi yorumluyor ilişki hakkında mevcut sorunumuzu bildi
Bugun indirimde baktıracaksanBende katına baktırmak ile kahve arasında kaldım
Katina attım yorum bekliyorumBugun indirimde baktıracaksan
Nesibeye baktırdım güzel bakıyor biliyor ve dedi ki çoğu kişide eski aşklar olumsuz ikem sende güzel baya dedi vadelerini bekliyorumBugun indirimde baktıracaksan
olumluydu benim fallarım aksi büyül bi olumsuzluk henüz yaşamadım ama söyledigi gibi bir olumlu durumda yaşanmadı muallakta halaOlumlumuydu peki detay verip bakıyor şu olacak vs cikmiyormu ?
Merhaba falkazani.com denemenizi tavsiye ederim falı yolladiginizda 20 dakika içinde dönüş yapılıyor ve hiç bir sitede olmayan fallar varPaylaşımın için teşekkürler bebişgüvenilir site mi? çünkü coğu site parayı alıp falı geciktiiriyor..
Kim iyi orda acabaMerhaba falkazani.com denemenizi tavsiye ederim falı yolladiginizda 20 dakika içinde dönüş yapılıyor ve hiç bir sitede olmayan fallar var
Gecelerin kahini ve mira muhteşemler ve bakimlari çok detaylıKim iyi orda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?