Fal Sepeti Deneyimleri

şule naz nasıl kızlar ?
Boş uzun uzun konuşur ama boş yani .
2 ay arayla fal baktırmistim ona .
Enerjiler değişmiş diye konuştu 2 fal arası 2 ay .
Benim exi ilk falında çok düzgün efendi güzel kalpli biri olarak tanımlarken ikinci falında uçarı çapkın biri demesi beni dumura ugratmisti .
Tamam enerji değişse de adamın karekteri bu kadar zıt anlatılır mi .
Yani yersen uzun uzun konuşur ama hissiyat yok maalesef.

Bir yolun varda Nurbanu yu denedim bu hesabı bir kaç kişi kullanıyor çok belli çünkü fal o kadar saçmaydı yıllar önce attığım fallarda bilgiler toplamış yazmis bana
Yorum kısmında yüzüne vurunca hemen iade etti yani size detay veriyorsa bilin ki bir falciya anlatmışsınız o sitede oda size satıyor bilgiyi haberiniz olsun.

inş dedgn gibidir olumsuzdu benim bu da nazar boncugu olsun

Bana da aynısını yapmış chat gpt gibi biraz hayal gücü katsaydın bari. Bir daha güvenmem o siteye

Arkadaşlar gül demir hislerine goremi yorum yapıyor sizce kart yorumlamış da ???

ben su falı baktırmışım hiç dediği çıkmamış gelecekte. anlık olarakta dedikleri doğru değilmiş bence şimdi geriyi düşününce
Arkadaşlar gül demir hislerine goremi yorum yapıyor sizce kart yorumlamış da ???
Gül Demire ben 1 kere baktirmistim. Ama ben hic begenmemistim. Detaysiz ve yavan bakiyor. Teyze fali bakiyor. Üstelik baya laubali ben sevmiyorum canim cicim diyen yorumculari.

ben su falı baktırmışım hiç dediği çıkmamış gelecekte. anlık olarakta dedikleri doğru değilmiş bence şimdi geriyi düşününce
Vade falan verdimi duru goru ile bakıyorum dedi ama çıkanlar da vardı galiba çok pahali birde

Gül Demire ben 1 kere baktirmistim. Ama ben hic begenmemistim. Detaysiz ve yavan bakiyor. Teyze fali bakiyor. Üstelik baya laubali ben sevmiyorum canim cicim diyen yorumculari.
duru goru ile dedi ama çünkü kart fali sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…