Sağol canım iki kişi arasında seçim yapmam lazım ozaman:)Gecelerin kahini ve mira muhteşemler ve bakimlari çok detaylı
Yine de siz bilirsiniz ama gecelerin kahini cebri alem tarotu Derim ben nokta atışı sanki kadın bizle yaşıyor hayatımızı biliyor gibiSağol canım iki kişi arasında seçim yapmam lazım ozaman:)
ay çok kötü, bana iade yapmıştı zamanında zaten.şule naz nasıl kızlar ?
Boş uzun uzun konuşur ama boş yani .şule naz nasıl kızlar ?
inş dedgn gibidir olumsuzdu benim bu da nazar boncugu olsunBir yolun varda Nurbanu yu denedim bu hesabı bir kaç kişi kullanıyor çok belli çünkü fal o kadar saçmaydı yıllar önce attığım fallarda bilgiler toplamış yazmis bana
Yorum kısmında yüzüne vurunca hemen iade etti yani size detay veriyorsa bilin ki bir falciya anlatmışsınız o sitede oda size satıyor bilgiyi haberiniz olsun.
Bana da aynısını yapmış chat gpt gibi biraz hayal gücü katsaydın bari. Bir daha güvenmem o siteyeBir yolun varda Nurbanu yu denedim bu hesabı bir kaç kişi kullanıyor çok belli çünkü fal o kadar saçmaydı yıllar önce attığım fallarda bilgiler toplamış yazmis bana
Yorum kısmında yüzüne vurunca hemen iade etti yani size detay veriyorsa bilin ki bir falciya anlatmışsınız o sitede oda size satıyor bilgiyi haberiniz olsun.
eski fallarına baktım analizleri iyiymiş ama olumlu dedikleri cıkmamış belki bu da cıkmazBana da aynısını yapmış chat gpt gibi biraz hayal gücü katsaydın bari. Bir daha güvenmem o siteye
Kız sahtekar diyom niye ciksinneski fallarına baktım analizleri iyiymiş ama olumlu dedikleri cıkmamış belki bu da cıkmaz
ben ona baktırmıştım geçen yıldı sanırım hemen dinliyip yazayımArkadaşlar gül demir hislerine goremi yorum yapıyor sizce kart yorumlamış da ???
ben su falı baktırmışım hiç dediği çıkmamış gelecekte. anlık olarakta dedikleri doğru değilmiş bence şimdi geriyi düşününceArkadaşlar gül demir hislerine goremi yorum yapıyor sizce kart yorumlamış da ???
ben su falı baktırmışım hiç dediği çıkmamış gelecekte. anlık olarakta dedikleri doğru değilmiş bence şimdi geriyi düşününce
Gül Demire ben 1 kere baktirmistim. Ama ben hic begenmemistim. Detaysiz ve yavan bakiyor. Teyze fali bakiyor. Üstelik baya laubali ben sevmiyorum canim cicim diyen yorumculari.Arkadaşlar gül demir hislerine goremi yorum yapıyor sizce kart yorumlamış da ???
ben su falı baktırmışım hiç dediği çıkmamış gelecekte. anlık olarakta dedikleri doğru değilmiş bence şimdi geriyi düşününce
Vade falan verdimi duru goru ile bakıyorum dedi ama çıkanlar da vardı galiba çok pahali birdeben su falı baktırmışım hiç dediği çıkmamış gelecekte. anlık olarakta dedikleri doğru değilmiş bence şimdi geriyi düşününce
duru goru ile dedi ama çünkü kart fali sevmiyorumGül Demire ben 1 kere baktirmistim. Ama ben hic begenmemistim. Detaysiz ve yavan bakiyor. Teyze fali bakiyor. Üstelik baya laubali ben sevmiyorum canim cicim diyen yorumculari.
Bana direkt sorumdan yürümüştü, his vs falan yok bence.duru goru ile dedi ama çünkü kart fali sevmiyorum
kaziklandik yine o zaman :)Bana direkt sorumdan yürümüştü, his vs falan yok bence.
Fiyatı çok yüksek evet ama belki gelecek çıkar bilmiyorum ki.kaziklandik yine o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?