Ben zannetmiyorum herhangi birinin gerçekten bir şeyleri bildiğini. Çoğu şey tahmin ve seni nasıl daha iyi ellerinde tutacaklarına dair umut vermelerle işliyor.Gerçekten bilen bir bakımcı yokmu?
Teşekkür ediyorumBen 5-6 kere baktirdim. Fallari cikmadigi ve anda dogru olup olmadigini da sonradan anlamadigim icin memnun kaldim diyemiyorum. Ama cok guzel hikaye anlatiyor, kitap dinliyorsunuz adeta.
Ilk baktirdigimda 2022 yaz ayiydi. Baktirdigim kisinin bana buyuk bir hayranligi ve sevgisi oldugunu soylemisti. Aramizdaki engeller yuzunden yogun ve depresif bir ruh hali anlatmisti kisi ile ilgili. 2023 Mart gibi de yavas yavas acilmaya cesaret bulacagini soylemisti cikmadi.
Bir de bu kisinin isyerinde buyuk bir olayda beni savunacagini ve sahip cikacagini soylemisti. Bunu serkan tek de soyledi ama boyle bir olay olmadi. Bu kisi ise isyerinde her zaman bana muhalif olmaya basladi.
Birkac kez daha baktirdim, degisken bir ruh portresi cizdi. Ama 2022 Aralik civarinda o kisinin bana asik olduguna nerdeyse emindim fallarindan anladigim kadariyla. Bu kisi surekli benle alakali hayaller kuruyordu filan. Dinledikce daha da cok dopamin aldim bana hisleri karsisinda... Sonra o kisi de sarhos aninda imkansiz birine hisleri oldugunu soylemisti. ben sandim bu kisiyi. Nakta da o hisleri oldugu kisinin sadece ve sadece ben oldugumu soyledi. Son harika falin ardindan, 2022 aralikta bu kisiye yaklasmaya calistim ve o kisi ona is disinda mesaj atmayi kesmemi soyledi.
Sonra baktirdigimda ve bu olayi anlattigimda ise bi anda fallar bu kisinin yogun korkulari uzerine yogunlasmaya basladi.
Sonra da 2023 mart gibi baktirdigimda ise artik bu kisinin aramizdaki engelleri kabullendigini ve cesaret bulamadigini soyledi. buna da inanmistim
2023 aralikta ise bu kisinin buyuk ihtimalle hic bir zaman duygulari bile olmadigini farkettim psikologumla gorustukce.
Bir kere bir atak gecirmistim isyerinde 2023 ekim gibi, o kadar kotu durumdaydim ki yardima ihtiyacim vardi, is arkadaslarindan 7-8 kisiye mesaj gonderdim gelebilen olur mu diye. O kisi haric herkes cevap yazdi, gormeyenler dahi sonradan ozur diledi. O kisi goruldu atti ve bana bir kez dahi sormadi sonra... Beni sevmese bile insan olarak yardim edebilirdi, ya da kusura bakma diyebilirdi yapmadi. Demek ki insan olarak dahi degerim yokmus.
2023 aralikta ise instagrama ekledim bu kisiyi 1 yilin ardindan, herkesin fotograflarini begenen bu cocuk beni instagramina dahi kabul etmedi.
Kisacasi nakta da cok guzel bir ask hikayesi anlatiyor... Ama bahsettigi kadar hisleri olan bi insan simdiye kadar yuz kere acilmisti bana.Aksine o kisi bana gitgide daha da soguk hatta kotu davranmaya basladi.
Not: benim bi arkadasim daha baktirdi. arkadasim o kisiyle suan evlenme yolunda nikah icin mekan bile tuttular. Ama iliskisinin basindayken o kisiyle alakali cok kotu ve alakasiz bir tablo cizmisti. Simdi arkadasim evleniyor, ben ile bana deli gibi asik oldugunu sandigim cocuk icin ne arkadas ne insan olarak bir gram dahi degerim olmadigini anliyorum...
L levanderNlitea size çıkan ya da anlık durumu bilen oldu mu?benim arkadaşım ona baktırmış hatta mesajı görünce mesaj atıp sordum
2023de baktırdığımda seni hala çok seviyo adım atıcak ama yorgun felan demiş eski erkek arkadaşı için o çocuk o tarihten sanırım 1 ay sonra felandı biriyle sevgili oldu 1 yıl olcak beraberlerdir galiba
Nerede bulabılırım bu ışılayı acabaIsilay süreci biliyor çok ovulmemis ama
Fal sepeti uygulamasındaNerede bulabılırım bu ışılayı acaba
Merhaba Azra’nın soyledıklerı çıktı mıBeni engelleyen kisi bende seni engellicem serefe serefe diyen kiz degil adim zulfuye reklamci dedin bana gel özele sana falsepeti gecmisimi atim utanirdin begenmeyenlere soyluyorum yazdigimi kusura bakmayin falci yalakasi olacak kadar dusmedim birde kadinin gunahi alinmasin evet cikiyor pahali param var enerjim tutuyor baktiriyoum burada yaziyorum helal olsun nesibeye ne dediyse yasadim Hakkina girdim bak iade etti mail instadan mesaj ozur diledimde bakti kusura bakmasin cikana cikar Simdide astrocenterda azrayi denedim ozelden bir arkadas dedi burdan cok etkiledi kisa bir vade verdi cikarsa hemen yazicam evet onu da begendim tavsiye ediyorum evet yine iciyorum serefe Amiiiin diyen kiz gibi oldum hahahahah serefe
Değer mı pekiFal sepeti uygulamasında
Ya bazı seyleri biliyo içinde bulunduğun durumu ama kişiye görede belki değişiyordur bilemicem çoğu seyde iyiydi bende sizde nasıl olur bilmiyorum.Değer mı peki
Çıktımı dıger dedıklerıArkadaşlar isilay can mide ile ilgili bir rahatsızlık yasicaksin demisti gül demirde sağlık problemi görmüştü iki gundur midem agriyo isilay in umarım diğer dedikleride çıkar.
hiiiiç yok malesefL levanderNlitea size çıkan ya da anlık durumu bilen oldu mu?
Gidişatı bildi gördüğü bir durum var öyle bir konu gündemde onu kendi gordu bu hafta netleşir zaten olursa yazarım.Çıktımı dıger dedıklerı
Bana da mide problemi dediArkadaşlar isilay can mide ile ilgili bir rahatsızlık yasicaksin demisti gül demirde sağlık problemi görmüştü iki gundur midem agriyo isilay in umarım diğer dedikleride çıkar.
Hhaah öyledir. Duygu Deniz seni soyabildigi kadar soyar. Yolun sonunda da yok gelmez, unut gelmez der. Zaten seni o zamana kadar da iyi soymuştur.Başlarda bana ilgi duyduğum çocuk için seni seviyor şu zaman açılacak deyip durmuştu.
Sonra zamanla çocuğun artık hislerini içine gömmeye karar verdiğine dair bir şeyler söyledi.
Kısaca nakta, serkan tek(falcı sema ve fama), duygu deniz, gökçe aksoy paralel konuşurlardı.
melisa donukuk ve gül demir bana umudu kes o çocuktan kendini o kadar sıkı tutuyor ki umut veremiyorum tarzı şeyler demiştiler. Ama melisa ve gül demir onun bana hislerini o kadar dolu dolu ve büyük anlattılar ki, ben o anlattıkları kişiye daha da aşık oldum. Şimdi bu yaptıkları iyilik mi oldu bilmiyorum.
ÜzdüHhaah öyledir. Duygu Deniz seni soyabildigi kadar soyar. Yolun sonunda da yok gelmez, unut gelmez der. Zaten seni o zamana kadar da iyi soymuştur.
Ama öyle kuzum
İnsan ister istemez umutlanıyorAma öyle kuzum
Benim olayla ilgili en basindan beri umut vermeyenler ve sonucu negatif diyenler: Melisa Donukuk, Gul Demir, mihriyee, falci mars, medyum cem.İnsan ister istemez umutlanıyorpeki size çıkan bir falcı var mı ya da anlık durumu bilen?
Benim şahsi fikrim bence orda en iyi Gökçe aksoy arkadaslar bende hepsine baktırdım nerdeyse sonrasında Asude ve duygu auraİnsan ister istemez umutlanıyorpeki size çıkan bir falcı var mı ya da anlık durumu bilen?
Gökçe Aksoy ve Duygu aura'ya da baktırdım. Gökçeye en az 10 kez, Duyguya da 4-5 olmuştur. Gökçe genelde mantıklı konuşurdu hisleri olduğunu söylüyordu hep, ama birgün bana olan hislerine yenik düşeceğinden emindi. Öyle bir şey olmadı.Benim şahsi fikrim bence orda en iyi Gökçe aksoy arkadaslar bende hepsine baktırdım nerdeyse sonrasında Asude ve duygu aura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?