Fal Sepeti Deneyimleri

Gerçekten bilen bir bakımcı yokmu?
Ben zannetmiyorum herhangi birinin gerçekten bir şeyleri bildiğini. Çoğu şey tahmin ve seni nasıl daha iyi ellerinde tutacaklarına dair umut vermelerle işliyor.

Ne hikmetse falcılar belirsiz durumlarda asla açılıp aksiyon almanı istemezler, konuşmanı, bir şeyleri açığa çıkarmanı istemezler negatif etki olacağını söylerler her zaman. Ama aslında belirsizliği sağlamaya çalışırlar. böylece onlara gitmeye devam edilir. Dünyadaki insanların çoğu falsız yaşıyor zaten, fal olmadan yaşamayı öğrenmek lazım.

Teşekkür ediyorum

L levanderNlitea size çıkan ya da anlık durumu bilen oldu mu?

Merhaba Azra’nın soyledıklerı çıktı mı

Hhaah öyledir. Duygu Deniz seni soyabildigi kadar soyar. Yolun sonunda da yok gelmez, unut gelmez der. Zaten seni o zamana kadar da iyi soymuştur.

İnsan ister istemez umutlanıyor peki size çıkan bir falcı var mı ya da anlık durumu bilen?
Benim olayla ilgili en basindan beri umut vermeyenler ve sonucu negatif diyenler: Melisa Donukuk, Gul Demir, mihriyee, falci mars, medyum cem.

Melisa Donukuk buyuk bi ask anlatti ama benim hayatimdaki engellerle mucadele edecek, kendi hayatini da birakacak cesareti olmadigini soyledi. bu kadar asik oldugunu kendine bile itiraf edemeyecek durumda dedi. -- ani bildi mi bilmiyorum, ben oyle bir askin olduguna dair kanit gormedim.

Gul Demir: O yogun bi tutku anlatti, ama bu ask degil dedi. Ask olsa engelleri asardi dedi. Ciddi iliski istemeyen kendi kiz arkadasiyla da 5 yildir ozgurce iliskisi olan biri, sonu bilinmeyen bir yol icin benim hayatimi mahvetmek istemedigini soyledi. - bu belki hakli olabilir. cunku cocuktan o tutkuyu ve korkuyu ben de hissettim. ama buna dair de kanitim yok.

mihriyeee: beni kadin olarak cok begendigini, ama benimle olmasinin zor olacagi icin buna gucu olmadigini soyledi. cok buyuk bir ask goremiyorum demisti. duvar ormus demisti. yine kanit yok.

----
ben serkan tek, fama, falci sema, falci aylin, falci mars, ve medyum cemin ayni kisi oldugundan supheleniyorum. o yuzden bu ikisi bildiyse de diger ihtimalleri de diger dort falci siralamisti zaten. onlar olacaklarini ongormustu. olmayacak diyenler mars ve cemdi.

falci mars: benden cok hoslandigini, ama yine onun yuzunden hayatimi bozmami istemedigini soyledi. beni unutabilmek icin de artik kiz arkadasiyla daha cok vakit gecirdigini soylemisti. kanit yok.

medyum cem: o da benden cok hoslandigini, onun yuzunden hayatimi bozmami istemedigini ve kiz arkadasina da insan olarak cok deger verdigini, onunla mutlu oldugunu soyledi.

anda bildiler mi kanitim yok. sonuc olarak bildiler. ama belki de anda da bilemediler, belki de cocugun hic hissi yoktu...

Benim şahsi fikrim bence orda en iyi Gökçe aksoy arkadaslar bende hepsine baktırdım nerdeyse sonrasında Asude ve duygu aura
Gökçe Aksoy ve Duygu aura'ya da baktırdım. Gökçeye en az 10 kez, Duyguya da 4-5 olmuştur. Gökçe genelde mantıklı konuşurdu hisleri olduğunu söylüyordu hep, ama birgün bana olan hislerine yenik düşeceğinden emindi. Öyle bir şey olmadı.

Duygu aura da söylüyordu ancak duygu baktırdığım kişinin fazla masum ve naif karakterli olduğunu söylüyordu. Çocuğun içinden zamanla ebu cehil çıktı ben değil işyerindeki herkes ukalalıklarından ve kibirli hareketlerinden bıkmış durumda. Bir de duygu başlarda umut veriyordu bana fazla geldi bu umutlar ona baktırmayı bıraktım.

Asude'ye de birkaç kez baktırdım tam hatırlamıyorum ama başlarda olumlu gibiydi sonra anlattıklarıyla kafamdakiler çok uyuşmayınca bıraktım.

Bu arada melisaya yaklaşık 30 kez baktırmışımdır. Gül demire 10 kez civarı, mihriyeee 1 kez, falcı mars 2 kez, medyum cem 2 kez. zaten mihriyee falcı mars ve medyum cem kesin olmaz dedikleri için çok baktırmadım.

Serkan Tek'e 40-50 kez baktırdım galiba. su falı kart her türlüsünü baktırdım. fama da aynı minvaldeydi, 10 kez civarı baktırdım sonra baktım serkan tekle bence aynı kişi, o yüzden serkan teke devam ettim. falcı sema ve aylinin üsluplarını hiç beğenmediğim için 1-2 kez baktırdım.

Tüm falcıların ortak özellik bu çocuğun bana aşık, ya da en azından hoşlantısı olduğunu söylemeleri ama malesef sonucu bilmiyorum. Tek bildiğim bu işin artık imkansız olduğu. Olmayacak diyenler bildiler.

Arkadaşlar isilay canın bir dediği vadesiyle cikti bir kaç yorumcu daha bildi ama isilay zamanını tam tutturdu birde ben başka birsey sormuştum o bu konuyu kendi söyledi.Bu konuyu birde elena günce ve gokce aksoy bildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…