Fal Sepeti Deneyimleri

Hiç İngiltere vizesine başvurmadınız her halde? Son 6 ayı istiyorlar ve bakıyorlar.Oradaki personele rezil olmak istemiyorum açıkçası

cnm ne pasaportta ne vizede sorun olmuyor ben 6 sene önce aldım bu sitelerede giriyordum hem ingiltere vizesi aldım hem pasaportum cıkmıstı 10 yıllık ingiltere vizesini de 2 kere aldım..

Hhaah öyledir. Duygu Deniz seni soyabildigi kadar soyar. Yolun sonunda da yok gelmez, unut gelmez der. Zaten seni o zamana kadar da iyi soymuştur.
Yalnız dikkat ettim sürekli 6-7 kişi bekliyor oluyor onu. Bence uygulamadaki en popüler falcı. Tercih edildiğine göre bildiği düşünülüyor.

Kızlar iki üç uygulamaya aylardır bakmıyordum, dumura uğradım , bu fiyatlar ne 500 den aşağı bir danışman kalmamış ya gerçekten verdim bu parayı ama değdi dediğiniz varmı?
Değmez ya hiç baktırmanulaşma biznyandık sen yanma

Merhaba kizlar falsepetinde Gül Demiri deneyen varmi?
Bana geçen sene aklindaki kişi dönmeyecek ama 2 rakamini görüyorum, iki vakte kadar aşk hayatin canlanacak demişti ve iki ay sonra kendimi 3 senelik yakin bir arkadaşimla karmaşik bir durumda buldum.
Şimdiki durum hakkindada sevgili olucaksiniz merak etme falan dedi hatta gecmişde sorduğum kişi de geri dönebilir dedi.
Gül Demiri deneyip vadesi/dediği tutan varmi?

eski falıyla mı çelişti yoksa enerjisi düşüncesi değişmiş anlamında mı geri dönecek dedi size
ben baktırıyorum ara ara

eski falıyla mı çelişti yoksa enerjisi düşüncesi değişmiş anlamında mı geri dönecek dedi size
ben baktırıyorum ara ara
Yani ilk falim iki ay önceydi onu da aklimdaki kişi geri dönücekmi diye baktirdim Gül Demir de onunla bir ilişki görmüyorum belki bir sohbetiniz olur ama senin aşk hayatinda iki vakte kadar hareketlilik var dedi, ve iki ay sonra kendimi tam bu hareketlilin içinde buluyorum xD yani bunu bildi, yeni falimdada şu anki durum karişik diye merak etme sevgili olucaksiniz dedi.
Senin vadelelin tuttumu?

Birde Binnaz Ablada Ilkay Mirat var, geçen sene hepsi olumlu konuşmuşken, hayatinda biri yok geri gelicek vs diye. Ilkay Mirat 6 icinde kesin dönüş yok dedi ve hayatinda başkasi var dedi - sonradan ortaya çiktiki doğru.
Şimdiki durum ile alakali da bir ve üç ay içinde araniz romantikleşicek ve konuşup ilişkiye döğru gidiceksiniz dedi. Hatta bir yil sonra ciddi adimlar görüyorum dedi.
Ilkay Mirati deneyen varmi? Inshallah dediği çikar

Ayrica Işilay Can da şimdiki kişiyle sevgili olucaksiniz dedi hatta 10 güne araniz iyice yakinlaşicak ve şubat 20den itibaren tamamen birbirinize bağlanacaksiniz dedi. Subat ayindada gecmiş den biri sana dönmek isteye bilir dedi.
Işilay Canin vadeleri tutuyormu?

acıkcası bende iyi dedigim falları da oldu beni cok sasırtan bazen cok pembe cıkan fallar da oldu.
bana hayatının en sanslı donemine giriyosun dedigi zamanlarda annemi kaybettim. ama ask anlamında dedi haliyle ask falan da o sıra umrumda olmadıgı ıcın gelecegi göremiyolar bence. ama sacımın renginden tut kızıldı sacım o donem bir cok detayı bıldıgı de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…