- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
vize ayrı pasaport ayrı şeyHiç İngiltere vizesine başvurmadınız her halde? Son 6 ayı istiyorlar ve bakıyorlar.Oradaki personele rezil olmak istemiyorum açıkçası
cnm ne pasaportta ne vizede sorun olmuyor ben 6 sene önce aldım bu sitelerede giriyordum hem ingiltere vizesi aldım hem pasaportum cıkmıstı 10 yıllık ingiltere vizesini de 2 kere aldım..Bir yıldır bu sitelere girmiyordum. Pasaport başvurusunda görünmesin diye de kredi kartımı bu sitelerde harcamıyordum uzun zamandır. Hesaplarımı sildiğimi sanıyordum ama bugün Binnaz abla'dan indirim maili gelince silmediğimi farkettim. Bu vesileyle bir sayfalara göz atayım dedim.
Yani bir yorum bu kadar doğru olabilir. Bir dşnem bir sürü fal baktırmıştım ve süreç-gelişme aynen bu yorumda olduğu gibi oldu. Baktırırken sanki bu kadın anlığı biliyor gibi geliyordu, bu konuda inandırmada başarılı, artık süreç bittikten sonra Geriye dönüp baktığımda tamamen bir senaryo, gerçekle alakası yokmuş.
Ve baktırdığım onlarca ama onlarca falcı için bunu diyebilirim biri bana sonuç diğer türlü olursa ben başımı keserim demişti ve tabi ki sonuç başka türlü oldu :) .30 dk bakanlar vardı, tarot yorumlayanlar, kartların bir şey söylediğini söyleyenler, hiç biri olmadı.
Gerçekten bildiğini düşündüğüm toplamda 3 fal var .Ama onlar da ilk seferde bakıldığında. Tekrarlayan şeklde bu kişilere fal baktırdığımda olay saptı.
İlk seferde benim ağzımı açık bırakan isim tellwe Elifsucan idi. Yani bu kadın bilmesi imkansız bir olayı bana söylemişti. Yaşadığım bir diyaloğu. Bunu nasıl bilebilir? Şok olmuştum. Sonra defalarca baktırdım. İnanın bunlarda sallayıp başından attı, o zaman forumlarda okuduğum standart senaryosunu bana da söyledi. Ama o ilk fal için hakkını vermem lazım .
Binnaz ablada Gilda Koç, ilk falı komple çıktı. Olayın tam sonucuyla. Tekrarlayan fallarda sonuç saptı, gerçekten uzaklaştı . Ama bir kez baktırabilirsiniz.
Binnaz abla Elvin Yüce. Başıma gelecek bir olayı söylemişti ve oldu. Ama direk baktığında değil böyle canlı yorumlarken, konuşma uzadıkça artık benim seçtiğim kartlar bitip
kendi kendine bir kartlar seçip değerlendirdikçe çok gerçekçi, çok doğru, sonuçlarıyla çıkan bir fal bakmıştı. Hatta 2-3 tane. Hem de nokta atış tarih vererek. Ocak'ın 2. haftası gibi . Ben ona tesadüfen baktırmıştım, puanı düşük, takipçisi az ve diğerlerine göre maddi olarak fiyatı düşüktü. Bu işi ticarete dökmeden bırakıp gitti siteyi zaten. Üniversite öğrencisi olabilir. Bu terminolojiyi çok bilmiyorum ama hisleri var denir ya öyle biriydi bence.
en son Binnaz'da çok genç bir kahve falı bakan Alya adında bir kız vardı. Lise öğrencisi bile çıkabilir :). geleceğe yönelik bir şey demedi galiba ama geçmişi mükemmele yakın özetlemişti. Tabi ilk falında. tekrarlayan falda ileriye dönük dedikleri çıkmadı.
İnanın bu sitelerde yazılanların %90'ına baktırmışımdır.İsimler o kadar çok ki çoğunu unuttum. Hatta şu yazdıklarımın bile bir kaçının ismini unutmuştum eski mesajlardan buldum. Gerçekten tekrarlayan şekilde tutarlı fal bakan biri bu sitelerde bulunmuyor. Zaten öyle olabilecek biri var mı bilmiyorum ama varsa da bir zenginin , magazin figürünün, ortamların falcısı oluyor, bu sitelerde sürünmüyor, vakit kaybetmiyor. Soyacağı hedefleri büyütüyor.
Yalnız dikkat ettim sürekli 6-7 kişi bekliyor oluyor onu. Bence uygulamadaki en popüler falcı. Tercih edildiğine göre bildiği düşünülüyor.Hhaah öyledir. Duygu Deniz seni soyabildigi kadar soyar. Yolun sonunda da yok gelmez, unut gelmez der. Zaten seni o zamana kadar da iyi soymuştur.
Değmez ya hiç baktırmanulaşma biznyandık sen yanmaKızlar iki üç uygulamaya aylardır bakmıyordum, dumura uğradım , bu fiyatlar ne500 den aşağı bir danışman kalmamış ya gerçekten verdim bu parayı ama değdi dediğiniz varmı?
eski falıyla mı çelişti yoksa enerjisi düşüncesi değişmiş anlamında mı geri dönecek dedi sizeMerhaba kizlar falsepetinde Gül Demiri deneyen varmi?
Bana geçen sene aklindaki kişi dönmeyecek ama 2 rakamini görüyorum, iki vakte kadar aşk hayatin canlanacak demişti ve iki ay sonra kendimi 3 senelik yakin bir arkadaşimla karmaşik bir durumda buldum.
Şimdiki durum hakkindada sevgili olucaksiniz merak etme falan dedi hatta gecmişde sorduğum kişi de geri dönebilir dedi.
Gül Demiri deneyip vadesi/dediği tutan varmi?
Yani ilk falim iki ay önceydi onu da aklimdaki kişi geri dönücekmi diye baktirdim Gül Demir de onunla bir ilişki görmüyorum belki bir sohbetiniz olur ama senin aşk hayatinda iki vakte kadar hareketlilik var dedi, ve iki ay sonra kendimi tam bu hareketlilin içinde buluyorum xD yani bunu bildi, yeni falimdada şu anki durum karişik diye merak etme sevgili olucaksiniz dedi.eski falıyla mı çelişti yoksa enerjisi düşüncesi değişmiş anlamında mı geri dönecek dedi size
ben baktırıyorum ara ara
Ayrica Işilay Can da şimdiki kişiyle sevgili olucaksiniz dedi hatta 10 güne araniz iyice yakinlaşicak ve şubat 20den itibaren tamamen birbirinize bağlanacaksiniz dedi. Subat ayindada gecmiş den biri sana dönmek isteye bilir dedi.Yani ilk falim iki ay önceydi onu da aklimdaki kişi geri dönücekmi diye baktirdim Gül Demir de onunla bir ilişki görmüyorum belki bir sohbetiniz olur ama senin aşk hayatinda iki vakte kadar hareketlilik var dedi, ve iki ay sonra kendimi tam bu hareketlilin içinde buluyorum xD yani bunu bildi, yeni falimdada şu anki durum karişik diye merak etme sevgili olucaksiniz dedi.
Senin vadelelin tuttumu?
acıkcası bende iyi dedigim falları da oldu beni cok sasırtan bazen cok pembe cıkan fallar da oldu.Yani ilk falim iki ay önceydi onu da aklimdaki kişi geri dönücekmi diye baktirdim Gül Demir de onunla bir ilişki görmüyorum belki bir sohbetiniz olur ama senin aşk hayatinda iki vakte kadar hareketlilik var dedi, ve iki ay sonra kendimi tam bu hareketlilin içinde buluyorum xD yani bunu bildi, yeni falimdada şu anki durum karişik diye merak etme sevgili olucaksiniz dedi.
Senin vadelelin tuttugü
bütün fallarda mı kahve falan mı sadecekızlar fal sepetinde pelin50 koduyla yüzde %50 indirim alabiliyorsunuz bu hafta .
hepsinde cnm ödeme kısmına gelince yazcabbütün fallarda mı kahve falan mı sadece
Ayy süperkızlar fal sepetinde pelin50 koduyla yüzde %50 indirim alabiliyorsunuz bu hafta .
Uzak dur canımAyy süper
Peki varmi önerebileceyiniz vade sürec bilen falciler?
Alya Ar çevrim içi, deneyemleyen varmi ?
niye ya dedikleri cikmadimi?Uzak dur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?