- 24 Ocak 2024
- 25
- 19
- 3
- 25
Isilay can su fali yada gul demir su falisitede adini birkaç ket okumuştum, dediği gibi ilerledi falan diye...
Gökçe aksoy alaca peraAyy süper
Peki varmi önerebileceyiniz vade sürec bilen falciler?
Alya Ar çevrim içi, deneyemleyen varmi ?
onlara şimdiki konum hakkinda tarot baktirdim, gayet olumlu ve mantikli konuştular - tarotta dedikleri çikarmi?Isilay can su fali yada gul demir su fali
Gökce Aksoy da Gül Demir ve Işilay Can gibi bu konu hakkinda olumlu konuştu, sevgili olucaksiniz dedi fakat ağir ilerler dedi - Işilay Can Şubat 20 den itibaren tamamen birbirinize bağlanirsiniz dediGökçe aksoy alaca pera
Gökçe Aksoy bende çıkmadıGökce Aksoy da Gül Demir ve Işilay Can gibi bu konu hakkinda olumlu konuştu, sevgili olucaksiniz dedi fakat ağir ilerler dedi - Işilay Can Şubat 20 den itibaren tamamen birbirinize bağlanirsiniz dedi
Alaca Peraya asla bir daha baktirmam: Geçen sene eski sevgilim gelirmi diye sorduğumda gelir hatta sadece seni düşünüyor, evlilik bile görüyorum falan dedi - coğun hayatinda biri vardi, gelen gidende yok
Sadece bugün için mi geçerli?kızlar fal sepetinde pelin50 koduyla yüzde %50 indirim alabiliyorsunuz bu hafta .
ben geçen sene bi denemiştim, toz pembe bir faldı. bir şey çıkmadı dediği.nurbin görüre baktıran var mı
Gül Demir bende tuttuyduMerhaba kızlar uzun zaman sonra tekrar falsepetinden fal baktırmak istiyorum indirim koduyla
Burayı takip etmediğim için bilemiyorum o yüzden önerebileceğiniz bir falcı var mı?
bi haftaSadece bugün için mi geçerli?
Ne falı göndermiştinizGül Demir bende tuttuydu
İndirim kodu nereye yazılıyor?bi hafta
Neyse iyzico ile halledebildim müşteri hizmetlerindenArkadaşlar ben fal sepetinde paket alamıyorum. Param diye bir sistem getirmişler, bilgilerimi doğru girdiğim halde hatalı uyarısı yapıyor telefonda. Siz de böyle birşey oldu mu?
en son ödeme kısmında yukarda kuponu kullan kısmı varİndirim kodu nereye yazılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?