Fal Sepeti Deneyimleri

Bence orda 1 falci var sadece hepsi aynı kişi

Arkadaşlar isilay canın bir dediği vadesiyle cikti bir kaç yorumcu daha bildi ama isilay zamanını tam tutturdu birde ben başka birsey sormuştum o bu konuyu kendi söyledi.Bu konuyu birde elena günce ve gokce aksoy bildi.
Diğer yorumcular kim canım

Cikan falci olarak, turuncu fal cafede Nuh diye bir falci var. Onun fali cikti diyebilirim. 2022 Mayista bakti. 2024 ocak itibariyle hakli oldugunu anladim. Ben unutmustum onu tamamen, bir daha da bulamadim zaten.

Ben bu sitelerdeki fal batagina dusmeden telefondan baktiriyordum. o zaman da butun falcilar 2-3 ay sonra kiz arkadasindan ayrilip sana ilani ask edecek diyorlardi. Bana cok utopik gelmisti anlattiklari. Sonra kendi kendime totem yaptim, simdi aradigim falci ne derse inanacagim dedim. Nuh'a dedim ki, bastan bana durust olacagina yemin et ve sadece dogrulari soyle ne olur dedim. O da sana dogrulari soyleyecegime soz veriyorum dedi.

Hayatimda iki erkek enerjisi goruyormus, biri 6 yillik iliskim, digeri ise kendisi icin fal baktirdigim cocuk. O siralar iliskimde sorunlar vardi, iletisimsizlik ve bitme noktasina gelmisti. Bana beni gercek anlamda sevenin 6 yillik iliskim oldugunu soyledi. Bu yeni cocugun bana hislerinin sevgi olmadigini, sirf guzel oldugum bana cinsel bazi arzularinin oldugunu ama aslinda kiz arkadasini sevdigini ve onunla anlastigini soyledi. Kiz arkadasindan ayrilmak istemedigini, eger sansa ayrilirsa da benimle gonul eglendirip, arzularini tatmin edip birakacagini soylemisti. Ben sormustum peki asiri kibar ve ilgili davranislari neden, genel olarak kadinlara kibar biri zaten demisti. O sirada kiz arkadasiyla bir kutlamada kadeh tokusturdugunu soylemisti. Ve o gun cocugun master tezi cok yuksek bir not almisti ve tezi icin muhtemelen aksam kutlama yapiyorlardi. Benim ona hislerimin de hirs ve saplanti oldugunu, sirf yakisikli diye ona ilgi duydugumu, gercek ve samimi ve bir sevgi duymadigimi soylemisti. Ve uzun iliskime tekrar sans vermem gerektini sevgiyi orda bulacagimi soyledi. Ve ben zaman icerisinde bu uzun iliskimin tekrar canlandigina da sahit oldum. Saplantiyi ve fal baktirmayi cok zor biraktim bu surecte. Ama artik gozlerim de acildi.

Bu arada nuh ne benim ne onun goruntusune dair fikre sahip degildi. Ne de iliskim oldugunu biliyordu. Adam tak tak soyledi hepsini.

Nuh uyarmisti, cevredeki falcilara guvenme sirf para kazanmak icin umut verip duruyorlar gercekleri bilseler bile demisti...

Bu arada uzun iliskimle alakali benzer yorumlari Melisa ve Gul Demir de yapti. Ama ozellikle Melisa cocuk icin hayatinda kimseye asik olmamisken sana olmus tarzi biseyler soylemisti. Gul Demir de benzer yorumu yapmisti. Hatta zaman icerisinde nakta ve Serkan Tek de. Ama bu surecte ozellikle Melisa ve Gul Demir de bitme noktasina gelen uzun iliskimin tekrar guzellesecegini soylemisti.

2024 itibariyle cocugun bana hic hoslantisi arzusu oldu mu bilmesem de, geri kalan her sey cikti. Ben saplantimi yavas yavas asmaya, uzun iliskimin gercek sevgi oldugunu anlamaya basladim.

Son düzenleme:
Merhaba Naktayı öneriyor musunuz?

Serkan
Soyledikleri dogru mu bilmiyorum ki. Gelecek icin fallari cikmamisti, anda dediklerini de dogrulayacak bir bilgim yok Tamamen sallamis ve benim kafamdakileri soylemis de olabilir, ya da elimde kanit olmayan gercekleri de soylemis olabilir.
Sizin yukarıdaki yorumunuzdan çıktı olarak algıladım ondan dolayı sormak istedim

Soyledikleri dogru mu bilmiyorum ki. Gelecek icin fallari cikmamisti, anda dediklerini de dogrulayacak bir bilgim yok Tamamen sallamis ve benim kafamdakileri soylemis de olabilir, ya da elimde kanit olmayan gercekleri de soylemis olabilir.
Serkan nerede yorum yapıyor???

Merhaba, fal bağımlılığı diye bir şey var mı acaba ? Umarım herkesin istediği şeyler güzellikle olur. Ben hayatım boyunca ücretli şekilde 2-3 kere baktırdım ama şu sıralar çok baktirasim var öneri varsa alabilirim

Serkan

Sizin yukarıdaki yorumunuzdan çıktı olarak algıladım ondan dolayı sormak istedim
Nakta zaman icerisinde kendi iliskimin guzellesecegi ile alakali yorumlarinda hakliydi. Onun disinda o kisinin zihnine dovme olurcasina bana asik oldugu konusunda hakli miydi bilmiyorum.

Yorumlari tuttu dedigim kisi Nuh, evet son paragrafi soylerken nuh ozelinde oldugunu soylemeliydim kusura bakmayin biraz yanlis aktarmisim.

Fal bagimliligi bence bagimli oldugumuz kisiler ve durumlar yuzunden aciga cikiyor. Ama eger icinizde bir seye bagimlilik hissi varsa hic onermem baslamanizi, cunku sonra herkese baktirmak isteyecek surekli o fallarin pesinde kosacaksiniz buyuk ihtimalle. Benim yaklasik 1.5 yilim bu bagimlilik yuzunden mahvoldu. Ama dirayetli bir kisiyseniz, siz bilirsiniz tabi, ama hangi falciyi onerirsem onereyim kimin kime tutacagi belli olmadigi icin spesifik olarak bir kisiyi onermek de istemiyorum.

Oy zor bir süreç olmuş sizin için . Şu anda spesifisik bir beklentim yok ama bir baktirasim vardı . Umarım sizin diledikleri biz olmuştur

Üşenmesem bende yazıcam benimde çok uzun bir süreç ama bizde 3.şahıslar yoktu arada öyle olmasına rağmen olmuyor çünkü beyfendinin travmaları var falan sanki dünyada bir tek onda var aman... Falcıkısmı ise sayısız fal baktırdım değişik sitelerdr var içinde çok güzel tespit yapanlar durumu net bilenler var ama sonrasnı bilemiyorlar kimse bilemiyor bence adam ortada olmadığına göre olumsuz olarak değerlendirecrğim ben
Çok beğendiğim isimler olmasına rağmen fal umut işi birazda ve baktırdıkçada drvamı geliyor cep yakıyor şu pahalılıkta fal gerçekten lüks ona ayrılcaknparayla elbise ayakkabı alın daha iyi adam dönmek isterse ztn bi şekilde ulaşır nihayetinde tlf var yani ben kısaca yazmak istedim yazmayı pek sevmediğmden yazamıyorum

Hhaah öyledir. Duygu Deniz seni soyabildigi kadar soyar. Yolun sonunda da yok gelmez, unut gelmez der. Zaten seni o zamana kadar da iyi soymuştur.
Bir yıldır bu sitelere girmiyordum. Pasaport başvurusunda görünmesin diye de kredi kartımı bu sitelerde harcamıyordum uzun zamandır. Hesaplarımı sildiğimi sanıyordum ama bugün Binnaz abla'dan indirim maili gelince silmediğimi farkettim. Bu vesileyle bir sayfalara göz atayım dedim.
Yani bir yorum bu kadar doğru olabilir. Bir dşnem bir sürü fal baktırmıştım ve süreç-gelişme aynen bu yorumda olduğu gibi oldu. Baktırırken sanki bu kadın anlığı biliyor gibi geliyordu, bu konuda inandırmada başarılı, artık süreç bittikten sonra Geriye dönüp baktığımda tamamen bir senaryo, gerçekle alakası yokmuş.
Ve baktırdığım onlarca ama onlarca falcı için bunu diyebilirim biri bana sonuç diğer türlü olursa ben başımı keserim demişti ve tabi ki sonuç başka türlü oldu :) .30 dk bakanlar vardı, tarot yorumlayanlar, kartların bir şey söylediğini söyleyenler, hiç biri olmadı.
Gerçekten bildiğini düşündüğüm toplamda 3 fal var .Ama onlar da ilk seferde bakıldığında. Tekrarlayan şeklde bu kişilere fal baktırdığımda olay saptı.
İlk seferde benim ağzımı açık bırakan isim tellwe Elifsucan idi. Yani bu kadın bilmesi imkansız bir olayı bana söylemişti. Yaşadığım bir diyaloğu. Bunu nasıl bilebilir? Şok olmuştum. Sonra defalarca baktırdım. İnanın bunlarda sallayıp başından attı, o zaman forumlarda okuduğum standart senaryosunu bana da söyledi. Ama o ilk fal için hakkını vermem lazım .
Binnaz ablada Gilda Koç, ilk falı komple çıktı. Olayın tam sonucuyla. Tekrarlayan fallarda sonuç saptı, gerçekten uzaklaştı . Ama bir kez baktırabilirsiniz.
Binnaz abla Elvin Yüce. Başıma gelecek bir olayı söylemişti ve oldu. Ama direk baktığında değil böyle canlı yorumlarken, konuşma uzadıkça artık benim seçtiğim kartlar bitip
kendi kendine bir kartlar seçip değerlendirdikçe çok gerçekçi, çok doğru, sonuçlarıyla çıkan bir fal bakmıştı. Hatta 2-3 tane. Hem de nokta atış tarih vererek. Ocak'ın 2. haftası gibi . Ben ona tesadüfen baktırmıştım, puanı düşük, takipçisi az ve diğerlerine göre maddi olarak fiyatı düşüktü. Bu işi ticarete dökmeden bırakıp gitti siteyi zaten. Üniversite öğrencisi olabilir. Bu terminolojiyi çok bilmiyorum ama hisleri var denir ya öyle biriydi bence.
en son Binnaz'da çok genç bir kahve falı bakan Alya adında bir kız vardı. Lise öğrencisi bile çıkabilir :). geleceğe yönelik bir şey demedi galiba ama geçmişi mükemmele yakın özetlemişti. Tabi ilk falında. tekrarlayan falda ileriye dönük dedikleri çıkmadı.

İnanın bu sitelerde yazılanların %90'ına baktırmışımdır.İsimler o kadar çok ki çoğunu unuttum. Hatta şu yazdıklarımın bile bir kaçının ismini unutmuştum eski mesajlardan buldum. Gerçekten tekrarlayan şekilde tutarlı fal bakan biri bu sitelerde bulunmuyor. Zaten öyle olabilecek biri var mı bilmiyorum ama varsa da bir zenginin , magazin figürünün, ortamların falcısı oluyor, bu sitelerde sürünmüyor, vakit kaybetmiyor. Soyacağı hedefleri büyütüyor.

Tüm falları sildim, keşke o falı silmeseydim dediğim tek fal Elvin yüce'nin falı idi. Tekrar yazışmalara bakardım ve hayret ederdim. Sonuç olumsuz bile olsa bir fal böyle çıkınca insan ister istemez mutlu oluyor galiba. Parasına değdiğini düşündüğünüz sinema filmi, gösteri, konser gibi düşünün. Böyle onun sana karşı, başka birine karşı hissi var, şöyle kişiliği var , aslında seni seviyor açılamıyor gibi atmasyon yorumlar değil de, 3 hafta sonra bu olay olabilir denen ve olan fallarda değişik bir tatmin oluyor. Tüm bu fallar içinde 100'ü geçmiştir, iki falda bu olayı yaşadım. Elfsucan'ın geçmişe dair bildiği bir diyalog.Diğeri Elvin Yüce'nin verdiği tarihte gerçekleşen ekstrem olay.

Pasaport başvurusunda görünüyor mu yapılan alışverişler? Bunlara mı dikkat ediyorlar? Zaten uzun sürelik alınmıyor mu pasaport? 5-10 yılda bir anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…