Bende hep esnek hesaptan o dereceBende maaş adına bir şey kalmadı haha
biz uslanmazların ortak kaderiBende maaş adına bir şey kalmadı haha
Bendede aynen öyle iletisim bar ama netlesme yokİletişim var netleşme yok dahabunlar nisan mayıs vadesi verenler. Daha haziran temmuz vadesi olanlar var haha
Tam bir "erkek yaaaa" moduMihrinura hiç baktırmadım bilmiyorum ama diğer iki isim benimde favorilerimden ikab başta sert geliyor ama dilini çözünce bağımlılık yapıyor aslıda tam tersi çok tatlı anlatıyor olumsuz dediğini kabullenesim gelmiyor ben ikisiyle dengeliyorum
Mihrinuru merak ettim muhakkak fal atcamTam bir "erkek yaaaa" moduama adam sert konuşsa da güzel konuşuyor sesi ayrı karizma şimdi Aslı desen tam bir ponçik sesi yorumu çok yumuşak çok tatlı harbiden de ikisi ile de dengeleniyor insan iki zıt kutup ama ortak payda da ikisi de çok iyi yorum yapıyor. Bakalım Mihrinur da Aslı tarzında yumuşak konuşuyor günceli fena değil de vadesi dolsun ne olacak .
Başak burcu muBen birçok yorumcuya sitede yeniyken baktırdım. Sonrasında kredisi yükseliyor malum.İade aldığım çok yorumcu da oldu.
Beğendiğim yorumcular oluyor. Yorumcumu buldum diyorum 2. Falı atıyorum ya vade öteliyor ya da çelişkili yorum yapıyor. Yenisine yöneliyorum. Benim adam kötü biri değil yani aldatayım oyalayayım tarzında biri değil. Duygularını zor açan,ketum fazla analizci bir insan.
İlla bu kişi olsun da demiyorum. Hakkımda nasıl hayırlısı olacaksa nasıl mutlu olacaksam öyle olsun
EvetBaşak burcu mu
Bende cikmadi filiz cetin cok pahali ve 6 dakikalik bise bakmksdi nededini net birsey dedigi olmadi yani tavsi etmem ama sen bilirsin sen zülal sene nezaman baktirdin? Begendin yani öylemiSize sormak istediğim Sibel Avcı'nın ve Filiz Çetin'in falı çıkıyor mu?
Ve sümeyra yanmazi begenmedin yani öylemi? Vadesi yada dedigi gibi olmadi?Ahsen Nil (Aralık Ayı): 1 ay içerisinde bir hediye alacağımı söylemiş.Önümüzdeki iki hafta içerisinde belirsizliği bitirecek demiş Öyle bir durum olmadı yorumu bende patladı.
2.falında da bir kavga görmüş ancak öyle bir durum olmadı.
Naz Dora (mayıs) Kredisi baktığı fala oranla çok yüksek. Ben indirimdeyken baktırdım. Spesifik bir şey dememiş. Tarottan sonra kahveye gel demiş tavsiye etmiyorum
Tuğçe Leo (mart) 5li vadelerde bir tartışma yaşanabilir dedi öyle bir durum gerçekleşmedi.1 li vadelerde elle tutulur bir adımla gelecekmiş. Bu durumda yaşanmadı.
2.Falı (Nisan) buradada netleşmeyi 4 lü vadelerde görmüş ki 4 ay sonra.. iki falı birleştirdiğimde vadeyi ötelemiş.
Sibel avcı dan geçen senelerde pembe bir yorum almıştım ve çıkmamıştı filiz çetine baktırmadım. Ayda Deniz ve Eda Denizer bende anda iyilerdi vadelerine var onları sorabilirimSize sormak istediğim Sibel Avcı'nın ve Filiz Çetin'in falı çıkıyor mu?
Filiz Çetin' e bende baktırdım zaten. Ama oldukça karışık bir yorum yapmış o nedenle sordum. Sümeyra Yanmazın falı bende çıkmamış. Sadece bakarken baya emek vermiş hakkını yiyemem.Ve sümeyra yanmazi begenmedin yani öylemi? Vadesi yada dedigi gibi olmadi?
Nededi yani olmaz felanmi dedi yada neyi tutmadi? Ya cok u utluydum ondan 18 dakikalik yorum yapincaFiliz Çetin' e bende baktırdım zaten. Ama oldukça karışık bir yorum yapmış o nedenle sordum. Sümeyra Yanmazın falı bende çıkmamış. Sadece bakarken baya emek vermiş hakkını yiyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?