Fal Sepeti Deneyimleri

Tam bir "erkek yaaaa" modu ama adam sert konuşsa da güzel konuşuyor sesi ayrı karizma şimdi Aslı desen tam bir ponçik sesi yorumu çok yumuşak çok tatlı harbiden de ikisi ile de dengeleniyor insan iki zıt kutup ama ortak payda da ikisi de çok iyi yorum yapıyor. Bakalım Mihrinur da Aslı tarzında yumuşak konuşuyor günceli fena değil de vadesi dolsun ne olacak .

Mihrinuru merak ettim muhakkak fal atcam

Başak burcu mu

çıkmayanlara devam ediyorum
Kumsal Biçare (Aralık 2024) Aslında anı iyi yorumlamış. Pembe tablo çizmemiş ancak süreç dediği gibi ilerlemedi.

Deniz Bilir (Ocak) Mart ayının 3.haftası sürpriz gelişmelerin yaşanacağını söylemiş. Öyle bir şey gelişme yaşanmadı. Temmuz ayında da bir durumdan bahsetmiş bu kısımda patlarsa belirtirim.

Amine Altun: Yakın zamanda yorum aldım ancak adam bekar olmasına rağmen evlendirip boşandırmış. Aynı iş ortamında görmüş ancak öyle bir durum söz konusu değil. Falımı kendisi iade etti.

Tuğçe Emre (Ocak) Enerjisi güzel, pembe tablo yapmadan yorumlamaya çalışıyor. 4 lü vadelerde atılacak ciddi adımlar görüyorum demiş. Nisan ayına işaret etmiş ancak dediği gibi ilerlemedi.

Şah Sultan (Mart) 5 li vadelerde bir görüşme olabileceğinden bahsetmiş gerçekleşmedi. Ağustos ayında bir görüşme olursa belirtirim. Ancak klasik şeyler demiş. Spesifik bir şey dememiş.Adamın kısıtlanmama isteğini çok fazla tekrarlamış. Tavsiye etmiyorum.

Melisa Donukuk (Mart): İlişkide sabırlı olmam gerektiğini ve emek vermem gerektiğini söylemiş.Adamın karakterini doğru yorumlamış. 7 li vade vermiş. Ancak 7 gün 7 hafta içerisinde netleşme gerçekleşmedi. 7. ay veya 7 ay sonra diye belirtmemiş. O nedenle çıkmadı diyorum.

Mehmet Özer (Mart) 3 hafta içerisinde ciddi adımlar diye belirtmiş ancak çıkmadı.Kısa bir süre içerisinde güzel bir toparlanma süresi beni beklediğinden bahsetmiş çıkmadı.

Melike Deniz (Aralık) Aralık sonuna doğru bir netleşme olacağını belirtmiş. Yılbaşı zamanlarında gerçekleşmedi.

Melike Kanal (Mart) Yorumunu beğenmedim. Spesifik bir şey dememiş. Nazardan bahsetmiş. Zaman alabileceğini söylemiş ama bir vade vermemiş. Bir daha baktırmam.

Peri Melek (Nisan): 2 hafta içerisinde tekrar yazacağını söylemişti 6 gün sonra içerisinde tekrar yazdı baktırdığım zaman. Ancak gelecek konusunda spesifik bir şey dememiş Vadesi var demiş. Anlık enerjiler konusunda yorum alınabilir. Kredisine değen bir yorum muydu bence değildi.

Mira Bayrak ( Nisan) Mayıs ayının 3. Hafta netleşme olacağını söylemiş. Gerçekleşmedi.

2.falı : Mayıs ayında adamla baş başa yemek yiyeceğimizi söylemiş. İkimizde farklı ülkelerdeyiz. Bende patladı.

Merve Çopuroğlu (Mart) İlk üye olduğu zamanlar baktırmıştım. Gerçekten 16 dakikalık bir yorum yapmıştı. Ancak kartların anlamını tek tek açıklamış. Olayı oldukça uzatmış. Ben yorumundan memnun kalmadım

Mayra Öz (Ocak) adamın karakterinde aldatma tarzı yok demiş. Nisan ayında net bir başlangıç yapma olasılığınız çok yüksek demiş. Nisan ayı iletişim konusunda en durgun aydı.

2.falı (nisan) Bu adamda 3. Kişinin etkileri var demiş ancak yüzünü bana geri döneceğini belirtmiş.Önceki falındaki kişilik analiziyle çelişmiş. Mayıs ayında daha ciddi adımlar göreceksin demiş gerçekleşmedi.

Hülya Yıldırım (Mart) Yakın zamanda yüz yüze görüşme olacağını söylemiş. Teklifi ben mi yapacakmışım öyle bir durum yaşanmadı.

Alya Ekin (Ocak) Yüz yüze görüşme kesin olacağını söylemiş 5li vadelerde öyle bir durum gerçekleşmedi. Netleşme konusunda 8 li vade vermiş ancak ay olarak belirtmemiş. 8 hafta sonrası mart ayına tekabül eder bir netleşme gerçekleşmedi

Beğendiğim Yorumcular:

Canberk Koral (şubat ) bu adam özenli güzel yorumlamıştı. Şubat ayında olmasına rağmen netleşme adımların mart nisan gibi vade vermemiş. Daha vadesine var. Çevrimiçi olursa tekrar baktırırım.

Çiçek Çelen (ocak ayı ) süreci bilmiş bende. Netleşme için verdiği vadeye daha var.

Gül Demir ( mart) Vade vermeyi sevmiyor ama sürecin oldukça yavaş ilerleyeceğini söylemiş ki öyle de oldu. Adamın karakterini iyi yorumlamıştı.

Aslı Duru: Ben bu kişiden üçten fazla yorum aldım. Hep tutarlı bir yorum yaptı. Vade ötelemedi ya karakterini değiştirmedi adamın. Bütün fal çeşidini denedim Hepsinde özenli bir yorum aldım. Süreç dediği gibi gitti bende. Vadesine daha var çıkarsa söylerim.

Kaya Miraç (2023 kariyer) o zaman kariyer konusunda sorularım vardı. Dediği vadelerde yaşanmasa da süreç onun dediği gibi ilerlemiş bende. Hatta spesifik bir detay bilmiş.

İlişki için yakın zamanda tekrar baktırdım. Vadesine daha var. Ancak pembeci diyen de var ve kredisi çok yüksek.

Duygu Aura (ocak) Pek önemli bir şey dememiş gibi geliyor ancak aylardan sonra tekrar dinlediğimde anlık enerjileri yakın süreci doğru yorumlamış.

Alaca Pera: Benim düzenli yorumcum bu kişide bende vade ötelemedi. Adamın karakterini değiştirmedi. Nisan ayı sıkıntılı, mayıs ayında sıkıntıların yavaş yavaş etkileri kalkacak dedi. Asıl vadesine daha var. Ancak süreç dediği gibi ilerliyor.

Deniz Çakır: İlk zamanlarda baktığı fallar daha özenliydi daha uzun yorumlar yapıyordu. Bende bildiği şeyler oldu. Doğum günümde iletişime geçer mi demiştim. İletişime geçer demişti. Geçti de adam. Ancak uzun zamandır çevrimiçi yakalayamıyorum kadını.

Börte Talu (Mart) ilk baktığı falında adamla ilişkinin sisli belirsiz gideceğini belirtmiş gerçekten bir durgunluk oldu aramızda. Süreci bilmiş

2.falı: Vade vermemiş ama ilişkinin nasıl ilerleyeceğinden bahsetmiş. Börte Taluya anlık enerjiler ve yakın süreç için gidilebilir. Uzun gelecek konusundan beklentiniz olmasın derim.

Zülal Şen Geçmişi ve adamın karakterini, ilişkideki sıkıntıları kitap gibi okudu. Ancak vadesine daha var.

Baktırdığım Ama Vadesine Daha Olan Kişiler:

Armağan Kaplan:
Ayda Deniz:
Fulya Gönülaçar: Mayıs ayında iletişime geçecek mi demiştim. Mayıs sonunda geçer demişti. Bildi. Asıl vadesine var.
Arya Çiçek:
Cesur Şeyhoğlu:
Işılay Can:
Elena Günce:
İmre Işık
Eda Aksu: Bu yorumcuya parantez açmak istiyorum. İhtimalleri sıralayan bir yorumcu. Şöyle belli bir vakitte adam adım atarsa ilişki netleşir. Ancak atmazsa siz yolunuza bakarsınız demiş. Ama şu ayda şu gerçekleşecek net bir yorum yapmıyor. Ben böyle yorumlar seviyorum derseniz baktırabilirsiniz.
Çisem Deva:
Mavi Su
Pınar Vega:
Hürrem Atasoy:
Eda Denizer:
Ece Parlak: Yıldızname baktırdım ancak hem yavaş konuşuyor hem çok duraksıyor. Bunu göz önünde bulundurarak baktırın.
Gözde Nur:
Derya Nural
Güneş Çakır
İzem Sonat
Vega Ateş
Hesna Venüs

Baktırmadığım Kişiler:
Fulya Nas: Yıllar önce baktırmıştım çıkmamış. Enerjimiz uymamış. Zaten kredisi aşırı yüksek gerek görmedim.
Nesibe Tekbaşer: Yıllar önce baktırıp çıkmayan bir yorumcu daha benim için. Aşırı pahalı ama elle tutulur bir şey demiyor
Melih Gün: Bunun da yıllar önce dedikleri çıkmadı.
Gökçe Aksoy: Bu kişinin de baktırdığım yıllarda falı patlamıştı.
Demir: Baktırdığım yıllarda beğenmemiştim.
Yasemin Türk: Bu kadından baktırma enerjisi alamıyorum.
Akın Kurt: Baktırma enerjisi alamıyorum.
Duygu Deniz: Baktırma enerjisi alamıyorum. Ben manipülatör bir yorumcu gibi hissediyorum.
Polina Moris: Çok pembeci diye yorumları okuduğum için baktırmadım.
Nevin Gül' e fal atmıştım ama ben yuvarlak soru sorarım falcının görmesi için ancak fal öncesi bana bir sürü soru sormuştu. O nedenle falı geri çektim.

Ahsen Nil (Aralık Ayı): 1 ay içerisinde bir hediye alacağımı söylemiş.Önümüzdeki iki hafta içerisinde belirsizliği bitirecek demiş Öyle bir durum olmadı yorumu bende patladı.

2.falında da bir kavga görmüş ancak öyle bir durum olmadı.

Naz Dora (mayıs) Kredisi baktığı fala oranla çok yüksek. Ben indirimdeyken baktırdım. Spesifik bir şey dememiş. Tarottan sonra kahveye gel demiş tavsiye etmiyorum

Tuğçe Leo (mart) 5li vadelerde bir tartışma yaşanabilir dedi öyle bir durum gerçekleşmedi.1 li vadelerde elle tutulur bir adımla gelecekmiş. Bu durumda yaşanmadı.

2.Falı (Nisan) buradada netleşmeyi 4 lü vadelerde görmüş ki 4 ay sonra.. iki falı birleştirdiğimde vadeyi ötelemiş.

Evet hanımlar daha da var ama falsepetinde popüler olan yorumcuları, elle tutulur fal yorumlarını sıralamaya çalıştım. En geç ağustosa kadar yine birçok şey netleşir. O zaman çıkmayanları patlayanları tekrar yazarım. Sormak istediğiniz yorumcu varsa sorabilirsiniz büyük ihtimalle baktırmışımdır.

Ve sümeyra yanmazi begenmedin yani öylemi? Vadesi yada dedigi gibi olmadi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…