- 6 Şubat 2024
- 646
- 293
- 23
- 40
bana da 18 dk lık ses kaydı yaptı bende yorumunu beğenmiştim ancak dediği vadelerde dediği gelişmeler yaşanmadı maalesef.Nededi yani olmaz felanmi dedi yada neyi tutmadi? Ya cok u utluydum ondan 18 dakikalik yorum yapinca
eda vade öteliyor genel olarak birde öyle güzel öteliyorki inanıp bir yıl bekler farkında olmazsınız çok akıllı bir kadın ayda deniz yıldıznamede çok iyiydi arkadaşımın hiç ortada yokken mirasla araba alcağını bildi benimde çok şeyimi bildi bir toprak satımı konusu vardı ama sormayı unutmuştum aşka dalıpSibel avcı dan geçen senelerde pembe bir yorum almıştım ve çıkmamıştı filiz çetine baktırmadım. Ayda Deniz ve Eda Denizer bende anda iyilerdi vadelerine var onları sorabilirim
Oldumu peki arkadasinda yani aldimi araba ciktimi dedikleri yoksa daha beklemedemieda vade öteliyor genel olarak birde öyle güzel öteliyorki inanıp bir yıl bekler farkında olmazsınız çok akıllı bir kadın ayda deniz yıldıznamede çok iyiydi arkadaşımın hiç ortada yokken mirasla araba alcağını bildi benimde çok şeyimi bildi bir toprak satımı konusu vardı ama sormayı unutmuştum aşka dalıpkayıtta bir baktım toprak var satılmayı bekliyor dedi şu tarihte satılcak dedi şok oldum bir konuda vadesini bekliyorum bende
Ayda Deniz e ben hiç baktırmadım ve yeni sayılır herhalde fal sepetinde.Hiç çıkmayanı olmamış mı? Tavsiye ediyor mu herkes burda onu acaba?eda vade öteliyor genel olarak birde öyle güzel öteliyorki inanıp bir yıl bekler farkında olmazsınız çok akıllı bir kadın ayda deniz yıldıznamede çok iyiydi arkadaşımın hiç ortada yokken mirasla araba alcağını bildi benimde çok şeyimi bildi bir toprak satımı konusu vardı ama sormayı unutmuştum aşka dalıpkayıtta bir baktım toprak var satılmayı bekliyor dedi şu tarihte satılcak dedi şok oldum bir konuda vadesini bekliyorum bende
Anda bildi ama çıkmadıAyda Deniz e ben hiç baktırmadım ve yeni sayılır herhalde fal sepetinde.Hiç çıkmayanı olmamış mı? Tavsiye ediyor mu herkes burda onu acaba?
Cikmadi bendeAyda Deniz e ben hiç baktırmadım ve yeni sayılır herhalde fal sepetinde.Hiç çıkmayanı olmamış mı? Tavsiye ediyor mu herkes burda onu acaba?
Yani çıkanları okuyunca insan baktırası geliyor açıkçası ve hazır 6_7 aydır baktırmamışım, değmez iyi ki söylediniz.Cikmadi bende
Ayda anda iyi ama vade olarak bende çıkmadı patladıAyda Deniz e ben hiç baktırmadım ve yeni sayılır herhalde fal sepetinde.Hiç çıkmayanı olmamış mı? Tavsiye ediyor mu herkes burda onu acaba?
evet aldıOldumu peki arkadasinda yani aldimi araba ciktimi dedikleri yoksa daha beklemedemi
3 yıldır var kendisi ben memnun kaldım ama burada vadesi patladı diyende varAyda Deniz e ben hiç baktırmadım ve yeni sayılır herhalde fal sepetinde.Hiç çıkmayanı olmamış mı? Tavsiye ediyor mu herkes burda onu acaba?
Vadesi patladi degil tam tersi olmustu3 yıldır var kendisi ben memnun kaldım ama burada vadesi patladı diyende var
Benim hem arkadaşıma söylediği vadede araba alımı oldu hemde bende asla bilemeyeceği şeyleri bildi oldu. Birde başka bir konuda temmuz vadesi var ama oda şuan olcak gibi duruyor çünkü dediği gibi ilerliyor beklediğim sonuç temmuz 10da gelcek temmuz 10dan sonra çıktı çıkmadı listem olur zaten burdaVadesi patladi degil tam tersi olmustu
Karşı tarafın düşüncelerinden bahsediyorsunuz değil mi ,anda iyi derken?Ayda anda iyi ama vade olarak bende çıkmadı patladı
Bende de öyle çok olan çok oldu.Tam tersinin olması ,vade patlamasından çook daha başarısızlık bir yorumcu için.Vadesi patladi degil tam tersi olmustu
Çok önemli bir yol ayrımında, bana dediğinin tam tersi olmuştu.Bu arada ,olumsuz konuşmuştu,olumlu oldu.Arkadaşlar Gökçe Aksoy hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilir miyim?
2 yıl önce baktırmıştım çok uçuk bir yorum yapmıştı nitekim dedikleride olmadı zatenArkadaşlar Gökçe Aksoy hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilir miyim?
Ozaman baktiralimÇok önemli bir yol ayrımında, bana dediğinin tam tersi olmuştu.Bu arada ,olumsuz konuşmuştu,olumlu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?